Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με τον στρατηγό της Κρήτης η Ένωση Ηρακλείου

Με τον Στρατηγό της Κρήτης συναντήθηκαν μέλη της Ένωσης του νομού Ηρακλείου, προκειμένου να συζητήσουν μαζί του τα προβλήματα, που απασχολούν το προσωπικό. Διαβάστε την ανακοίνωσή τους:

Χθες 30/03/2016 εξαμελής αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου μας πραγματοποίησε συνάντηση στην Γ.Α.Δ.Π.Κ. με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης Υποστράτηγο κ. Ανδρέα ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα  και αφού συγχαρήκαμε τον κ. Γενικό για την πρόσφατη προαγωγή του και του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στα νέα του ιδιαίτερα απαιτητικά καθήκοντα, συζητήσαμε θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην Υπηρεσιακή ζωή τους οι συνάδελφοί μας και τα οποία είναι χρέος μας να αντιμετωπίσουμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

         Ιδιαίτερα έγινε μνεία για την ενίσχυση των τουριστικών περιοχών (Α.Τ. Αερολιμένα, Α.Τ. Χερσονήσου) ενόψει της θερινής περιόδου, για την οποία έχουν γίνει ενέργειες και από τις δύο πλευρές, τονίστηκε η απόλυτη ανάγκη της συνεργασίας όλων των αστυνομικών Υπηρεσιών για την επίτευξη του κοινού σκοπού καθώς και ότι πρέπει να σταματήσει επιτέλους η κατασπατάληση αστυνομικών δυνάμεων (μέτρα τάξης, γήπεδα κ.λ.π.) και να επικεντρωθούμε στην καταπολέμηση του εγκλήματος. Τέλος επισημάνθηκε το πρόβλημα της έλλειψης υλικοτεχνικής υποδομής και αναλώσιμων υλικών, η έλλειψη σε συμβατικά οχήματα και έγινε μία γενική συζήτηση σχετικά με την επικείμενη αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών του νομού μας.

       Ευχόμαστε και πάλι στον κ. Γενικό καλή επιτυχία στα καθήκοντά του και προσδοκούμε στην συνέχεια της άριστης πρώτης επαφής με την Ένωσή μας, στην οποία έδειξε ιδιαίτερη κατανόηση και καλή πρόθεση για την ικανοποιητικότερη επίλυση των προβλημάτων των συναδέλφων μας.  .  

      Με εκτίμηση

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε. Α. Υ. Ν. Η.

 

 

                        Ο  Πρόεδρος                                            Ο Αν. Γενικός  Γραμματέας

 

 

 

                ΠΙΚΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                       ΚΕΝΔΡΙΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια