Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Τι έκανες τρία χρόνια για εμάς», Ένστολοι προπηλάκισαν απόστρατο αστυνομικό- νυν βουλευτή

Ενώ έβγαινε από τη Βουλή ο εκλεγμένος νυν Βουλευτής και εα Αστυνομικός προπηλακίστηκε από ενστόλους που συμμετείχαν στην
πανελλαδική κινητοποίηση

Το περιστατικό καταγράφεται έξω από τη Βουλή ενω ηταν σε εξέλιξη η προγραμματισμένη κινητοποίηση των ενστόλων (05/02).
Μπροστά στη Βουλή, συνδικαλιστές και ένστολοι της ΕΛΑΣ, μεταξύ άλλων. Η συζήτηση περιστρέφεται γύρω  από το ασφαλιστικό με αναφορές σε εν’ενεργεία Βουλευτές οι οποίοι δε στήριξαν τους ενστόλους στο σχετικό Νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Στη συζήτηση αναφέρεται και το όνομα του Βουλευτή -σήμερα- ωστόσο μέχρι πριν λίγα χρόνια Αστυνομικό εν ενεργεία και συνδικαλιστή  (είχε διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων) Δημήτρη Κυριαζίδη.
«Και ο νόμος του  Μερφι» οδηγεί τα βήματα του Βουλευτή Δράμας, στο περιστύλιο της Βουλής προς την έξοδο όπου είναι συγκεντρωμένοι οι ένστολοι.
«Δε ντρέπεσαι @@@ (προφανώς ο ένστολος προέρχεται από περιφερειακή υπηρεσία της επικρατείας καθώς χρησιμοποίησε μεταφορικά «χαρακτηρισμό» ο οποίος στην κυριολεξία της απόδοσής του, περιγράφει ζωντανό οργανισμό και γαστιρμαργικό εδέσμα). Τι έκανες  τρία χρόνια για εμάς;»
Ο εν ενεργεία Βουλευτής επέλεξε αντιστρέφοντας το βηματισμό του να μπει και πάλι στο Κοινοβουλίου, αφήνοντας την αρχική του πρόθεση να παραστεί στην εκδήλωση μεταξύ των πρώην συναδέλφων (και εκλεκτόρων του).. για κάποια άλλη φορά..


nantiareport.wordpress.com
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια