Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Από την Κρήτη οι αστυνομικοί που χτύπησαν οι Κρητικοί αγρότες

Διαβάζουμε στη σελίδα που διατηρούν στο facebook "Μάχιμοι Αστυνομικοί'

"Το
κορυφαιο ειναι οτι οι δυο συναδελφοι της ΥΜΕΤ που δεχθηκαν πανω απο τριαντα "μαγκουριες"ειναι απο την Κρητη"




Θυμίζουμε το κείμενο επιδοκιμασίας της αυτοσυγκράτησης του γεν. γραμματεα της Ένωσης Ηρακλείου, ο οποίος έκανε την σχετική επισήμανση.

"Με αφορμή τη σημερινή κινητοποίηση-διαμαρτυρία των αγροτών στην Αθήνα, θα
ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους που άντεξαν σ'αυτές τις συνθήκες πίεσης, ιδιαιτέρως θα ήθελα να τονίσω σχετικά με το video έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης,  όπου εμφανίζονται αγρότες της Κρήτης να διαπληκτίζονται με άνδρες των ΜΑΤ, ένας συνάδελφος, ο πρώτος από αριστερά όπως εμφανίζεται, δέχεται πάνω από 30 χτυπήματα με μαγκούρες από το εξαγριωμένο πλήθος και όμως παραμένει σταθερά στη θέση του,  χωρίς να ανταποδώσει τα χτυπήματα κινδυνεύοντας τη σωματική του ακεραιότητα, δείχνοντας ψυχραιμία και επαγγελματισμό που προκαλεί θαυμασμό.

       Η στάση του γίνεται παράδειγμα όλων μας και φανερώνει το δύσκολο έργο μας, ενώ στηρίζουμε όλες τις κοινωνικές τάξεις-φορείς και τους αγρότες , που πλήττονται από τα ασφαλιστικά μέτρα που προωθούνται, λαμβάνοντας μέρος σε όλη την Ελλάδα στις διαμαρτυρίες τους, ταυτόχρονα είμαστε υποχρεωμένοι με οποιοδήποτε κόστος, να διατηρούμε τη δημόσια τάξη και ασφάλεια  με σκοπό την διασφάλιση του σεβασμού των δικαιωμάτων όλων των πολιτών. Ας ελπίσουμε ότι η πολιτεία κάποια στιγμή θα τιμήσει το λειτούργημα που επιτελούμε αναγνωρίζοντας την επικινδυνότητα της εργασίας μας. "

 Ο Γ.Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Ηρακλείου

   Λαγουδάκης Εμμανουήλ

.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια