Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Ξηλώθηκαν οι ικανοί και αναβαθμίστηκαν οι μέτριοι χωρίς περγαμηνές", Κείμενο αστυνομικού

Το κείμενο που ακολουθεί, αναρτήθηκε χθες στο facebook από τον συνδικαλιστή Θεσσαλονίκης Πασχάλη Ευθυμιάδη.

"Αναμένουμε με μεγάλη αγωνία την αντίδραση της Ομοσπονδία μας ,της Π.Ο.ΑΣ.Υ. για όλα αυτά που διαδραματίζονται αυτές τις ώρες, οι συνάδελφοι συνδικαλιστές αυτής ,οφείλουν να πάρουν θέση και να μην μείνουν απλοί παρατηρητές στο καταρχήν λυπηρό "έργο "που παίζεται για μας αλλά χωρίς εμάς .
Διανύουμε μαύρες σελίδες ιστορίας της ελληνικής αστυνομίας με τις "κρίσεις" των αξιωματικών που αποτελούν την φυσική ηγεσία του σώματος.

Ξηλώθηκαν αξιωματικοί που δούλεψαν σκληρά στις υπηρεσίες τους και επέφεραν μεγάλα χτυπήματα στο οργανωμένο έγκλημα,ξηλώθηκαν αξιωματικοί που σε χρόνο ρεκόρ έδωσαν όλον τους τον εαυτό για εξιχνίαση μεγάλων υποθέσεων που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη ,ξηλώθηκαν αξιωματικοί με άριστη γνώση και ικανότητες διοίκησης και συνεργασίας με το αστυνομικό προσωπικό,όπως και με προσωπικές δράσεις τους βελτίωσαν την δημοσια εικόνα της αστυνομίας στο κοινωνικό σύνολο.

Αντιθέτως και περιέργως αναβαθμίστηκαν αξιωματικοί χωρίς μάχιμες περγαμηνές και χωρίς να έχουν διατελέσει σε διοίκηση υπηρεσιών που καθημερινά βρίσκονται σε διαρκή μάχη με το έγκλημα.
Πρόσθετα η δημόσια δήλωση του πολιτικού προϊσταμένου του σώματος ,να διαγράψει με μιας ανθρώπους, υπηρεσίες, σημαντικές επιτυχίες με αναγνώριση και απο το εξωτερικό,
αποδομει όλη την νοοτροπία μιας πολιτικής ηγεσίας και φέρνει στην επιφάνεια τα στερεότυπα που αυτή διαθέτει ,τα οποία δεν έχουν σχέση με τον θεσμό της αστυνομίας ,έναν απο τους πυλώνες ενός κράτους δικαίου και στον οποίο υπηρετούν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι προσφέροντας το τόσο πολύτιμο αγαθό της ασφάλειας ."
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια