Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Η Ζαχαρούλα είναι στρατιώτης..."

Το bloko.gr, λίγη ώρα μετλα τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ρεπορτάζ για τα ... τζακ ποτ των κρίσεων ( ΕΔΩ ) έγινε αποδέκτης μηνυμάτων κι επικοινωνιών από
αστυνομικούς- συνεργατες της υποστρατήγου Ζαχαρούλας Τσιριγώτη.

Το αίτιο υπήρξε η αναφορά " Ο αστάθμητος παράγοντας ακούει στο ονομα Ζαχαρούλα, που οι πληροφορίες την θέλουν να πιέζει να γίνει η πρώτη γυναίκα αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. Ίσως δε, να δούμε στις επόμενες ημέρες και άλλο Π.Δ. Τόσκα, με το οποίο θ' "αναβαθμίζονται" οι θέσεις των αντιστρατήγων από 5 σε 6 και μάλιστα με την ιδιότητα- αρμοδιότητα επί των μεταναστευτικών ζητημάτων".

Σύμφωνα με τους συνεργάτες της στρατηγού, τέτοιες πρακτικές - η άσκηση πιέσεων δηλαδή -δεν συνάδουν και ταιριάζουν στο ήθος και το χαρακτήρα της κ. Τσιριγώτη, η οποία όπως υποστηρίζεται, υπήρξε από εποχής κατάταξης στην ΕΛ.ΑΣ. πιστός στρατιώτης στα καθήκοντα που της ανέθετε κάθε φορά η ηγεσία, με τη στενή ή με τη πιο διευρυμένη έννοια αναλόγως της υπηρεσιακής θέσης και δίχως ποτέ να πιέσει προς καμία κατεύθυνση για προαγωγή ή για λήψη πλεονεκτικότερης θέσης.

Το bloko.gr όπως σε όλες τις περιπτωσεις, δημοσιοποιεί πληροφοριακό υλικό, χωρίς ποτέ να το καταστήσουμε ως θέσφατο ή ως conditio cine qua non στη συναρμογή των δεδομένων.

Σεβόμαστε και οφειλουμε να δημοσιοποιήσουμε τους ισχυρισμούς, όπως ακριβώς δημοσιοποιήσαμε τις πληροφορίες προερχόμενες από αξιόπιστες και δοκιμασμένες πηγές ενημέρωσης.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια