Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συναντήσεις την Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής

Συνεχίζουν τις επισκέψεις τους σε αστυνομικές υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής τα μέλη της τοπικής Ένωσης, προκειμένου να συζητήσουν με τους συναδέλφους τους, να ενημερωθούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να προσπαθήσουν για την επίλυσή τους:

Συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής  Καλλιακμάνη Γεώργιου και των αντιπροσώπων Κορομηλά Νικόλαου και Κανιού Χαράλαμπου , καθώς και του μέλους της Δυναμικής Αντίδρασης Αστυνομικών Μαρίνου Κακαβά , πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 09 Φεβρουαρίου 2016  , στην Υ.Α.Ν/Α, στο Τμήμα Ασφαλείας και Αστυνομικό Τμήμα Ελληνικού, στο Τμήμα Αλλοδαπών Νοτιοανατολικής Αττικής και στο Τμήμα διαβατηρίων Ελληνικού.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Διευθυντής της Υ.Α.Ν/Α , Γιώργος Καρβουνάκης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ελληνικού Δόσχορης Σπυρίδων, ο Διοικητής του Τμήματος Αλλοδαπών Νοτιοανατολικής Αττικής Τέγος Δημήτριος και ο Προϊστάμενος του Τμήματος διαβατηρίων Ελληνικού, Χρυσάφης Αργυρούδης.
 Φυσικά και σε αυτές τις Υπηρεσίες συναντήσαμε πολύ καλό κλίμα , το οποίο κατά κοινή ομολογία δεν υπήρχε πριν τη σύσταση της Ένωσης Νοτιανατολικής Αττικής. Οι δραστηριότητες του Προεδρείου της Ένωσης απέδωσαν και ο τρόπος που μας αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι το αποδεικνύει περίτρανα.
Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν ποτέ και η Ένωσή μας ,  θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την επίλυση τους.

 Μην ξεχνάμε ότι δημιουργήθηκε ένα κέντρο φιλοξενίας αλλοδαπών στο Ελληνικό που απασχολεί μεγάλη δύναμη αστυνομικών των Υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής Αττικής ,  καθώς και ότι τα τελευταία χρόνια δεν υπήρξαν προσλήψεις αστυνομικών ώστε να μπορέσουν να ενισχυθούν οι Υπηρεσίες.
Ο αγώνας συνεχίζεται.




Για το Δ.Σ.

-Ο-                                      -Ο-
     Πρόεδρος                      Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος         ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια