Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρίσεις παρωδία... ΕΛ.ΑΣ. στο έλεος του Τόσκα

Στο τέλος, όλοι θα παρακαλάνε τον κ. Τόσκα να κάνει τις κρίσεις, ανεξαρτήτως βάθους και καρατομήσεων. Αρκεί να τις κάνει. Σαν να ξεδιπλώνει αργά και
βασανιστικά ένα ιδιότυπο σχέδιο 'Άνσλους", ώστε όταν γίνουν να έλθουν ως λύτρωση από την χρονικά παρατεταμένη σε βαθμό παραλυσίας αγωνία.

Νωρίτερα, αναδημοσιεύσαμε ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου για τη ΒΗΜΑ ( ΕΔΩ ), που σε γενικές γραμμές περιέγραφε με ονοματεπώνυμα όσα έχουμε ήδη περιγράψει με αναγωγικές αναφορές. Σε ένα σημείο των γραφομένων του εκλεκτού συναδέλφου, αντιδιαστέλλονται οι πληροφορίες οι δικές μας κι αυτό εντοπίζεται εκεί ακριβώς που υπάρχει αναφορά σε επιτυχημένο ανώτατο αξιωματικό που φέρεται ν' αποχωρεί.

Όμως, όπως μάθαμε, ο υπουργός Άμυνας απουσιάζει και πάλι σε ταξίδι, ενώ όταν αυτός επιστρέψει, θ' αναχωρήσει για το εξωτερικό ο πρωθυπουργός. Φήμες ότι ο Καμμένος υπέγραψε την απόφαση του ΚΥΣΕΑ για την αλλαγή του αρχηγού, οπότε το συμβούλιο μπορεί να συνέλθει οποτεδήποτε του "καπνίσει" υπάρχουν αλλά ελέγχεται η αξιοπιστία τους.

Με δεδομένο επίσης ότι την Παρασκευή άρχεται η κάθοδος των αγροτών, η διεξαγωγή των κρίσεων πάει από ... Δευτέρα στις 15 του μήνα και βλέπουμε. Όμως, στο νόμο Τόσκα με τον οποίο υποτίθεται συντόμευσε τον χρόνο κρίσεων στην ΕΛ.ΑΣ. ώστε να συμπέσουν με της Πυροσβεστικής, προβλέπει καταληκτική ημερομηνία διεξαγωγής και τέλεσης στις 20 Φεβρουαρίου. Και επειδή οι προθεσμίες δεν αναμένεται να τηρηθούν, θ' απαιτηθεί νέα υπουργική απόφαση που θα δίνει ... μηνιαία παράταση στις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ. τις οποίες συντόμευσε ο νόμος Τόσκας!!! 

Εδώ πλέον δεν μιλάμε για θέατρο, αλλά για ολόκληρο φεστιβάλ παραλογισμού και ιλαροτραγωδίας.

Το ζήτημα είναι πως με αυτά και με τ' άλλα, την Αστυνομία διοικεί ένας αρχηγός με ισχυρά αποθέματα φιλότιμου και συναίσθησης της ευθύνης, αλλά που μέρα με την ημέρα μπαίνει ολοένα περισσότερο σε αμφισβήτηση από τους υφιστάμενους που περιμένουν την έλευση του νέου αρχηγού, οι στρατηγοί και οι ταξίαρχου υποσκάπτουν ο ένας τον άλλον στην μάχη της επικυριαρχίας κοκ.

Ακόμη και σήμερα να τις κάνει, η ουσία δεν αλλάζει. Θα πρόκειται για κρίσεις παρωδία.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια