Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το δελτίο τύπου της Ασφάλειας για τη σύλληψη τής Ύδρας

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής  και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετά την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας 67χρονου ημεδαπού και της ληστείας σε βάρος
της 58χρονης ημεδαπής συζύγου του, που διαπράχθηκαν στις 16-8-2015 στην Ύδρα και τη σύλληψη αρχικά ομάδας επτά (7) ανδρών υπηκόων Γεωργίας και στη συνέχεια τη σύλληψη 39χρονου υπηκόου Γεωργίας, αρχηγικού μέλους της εγκληματικής ομάδας, συνέχισε με αμείωτο ρυθμό τις αναζητήσεις για την ανεύρεση και σύλληψη της άγνωστης γυναίκας, μέλους της παραπάνω εγκληματικής ομάδας, που είχε διαφύγει από την Ύδρα μαζί με τον αρχηγό και τα χρήματα.

Για το σκοπό αυτό συγκροτήθηκε ειδική ομάδα ερευνών, η οποία αξιοποιώντας το προανακριτικό υλικό,  εξακρίβωσε την ταυτότητας της και μετά από επισταμένες έρευνες και συντονισμένη επιχείρηση, την εντόπισε χθες (10-2-2016) στο κέντρο της Αθήνας, να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Πρόκειται για 29χρονη υπήκοο Γεωργίας, σε βάρος της οποίας είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για άμεση συνέργεια σε ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή, ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια