Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ετήσια γενική συνέλευση τής Ένωσης Ιωαννίνων

Τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό της Ένωσης Ιωαννίνων παρουσίασε το διοικητικό συμβούλιο στην ετήσια τακτική συνέλευση, στην οποία έγινε ενημέρωση για τα τρέχοντα εργασιακά ζητήματα, αλλά και για τις δικαστικές διεκδικήσεις. Όλα αυτά λίγο πριν τα μέλη της Ένωσης κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου:
 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016, στον 5ο όροφο του αστυνομικού μεγάρου Ιωαννίνων, η ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, η οποία κλείνει φέτος 22 χρόνια δυναμικής παρουσίας στα συνδικαλιστικά δρώμενα του κλάδου.
     Την συνέλευση  τίμησαν με την παρουσία τους,  ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Υποστράτηγος Καραΐτσης Γεώργιος, ο Διευθυντής Αστυνομίας Ιωαννίνων κ. Μοσκοφίδης Πέτρος, ο πρόεδρος της Ε.Α.Α. Ηπείρου κ. ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΣ Θεόδωρος, ο πρόεδρος της Τ.Δ Ιωαννίνων της Ι.Ρ.Α και ο πρόεδρος της Ένωσης αποστράτων κ. Κίτσιος Σπυρίδων , υποδιευθυντές, Διοικητές Υπηρεσιών  και πλήθος μελών των οποίων η παρουσία τους ήταν καθοριστική.
     Μετά τις καθιερωμένες ευχές που απηύθυνε ο πρόεδρος στο σώμα , οι εργασίες ξεκίνησαν με τον διοικητικό απολογισμό στον οποίο αναφέρθηκε για το έργο που παρουσίασε η  Ένωση την χρονιά που πέρασε, ενημερώνοντας παράλληλα τους συναδέλφους  για τα τρέχοντα εργασιακά ζητήματα που ταλανίζουν τον κλάδο, ενώ στην συνέχεια την σκυτάλη της ενημέρωσης πήρε ο έγκριτος νομικός κ. ΤΖΟΥΜΑΣ Κωνσταντίνος, ο οποίος ενημέρωσε το σώμα για την πορεία δικαστικών διεκδικήσεων και ο Ταμίας της Ε.Α.Υ.Ι, ο οποίος και παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό.
     Μετά το πέρας των εργασιών και τους χαιρετισμούς των επισήμων, σε μια αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης  Βασιλόπιτας, ενώ ακολούθησε συζήτηση με τα μέλη  και ανταλλαγή ευχών για μια καλή, υγιή και... άκρως διεκδικητική  χρονιά.
     Η Ένωσή μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ολόθερμα όλους τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της, καθώς  η συμμετοχή  και  η συλλογικότητα  είναι στοιχεία καθοριστικά, τα οποία μπορούν  να μας βοηθήσουν  να επιτύχουμε τον κοινό στόχο να  ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που  αντιμετωπίζει ο κλάδος μας και να προετοιμαστούμε κατάλληλα έναντι των προκλήσεων που διαφαίνονται ήδη στον ορίζοντα.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΙΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                                  ΝΤΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια