Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τα ΜΑΤ είναι η πιο στιγματισμένη εργασιακή ομάδα στην Ελλάδα

Το κείμενο αναρτήθηκε από τον Φωτεινό Παγιαύλα στο facebook.

"Οι άνδρες των ΥΑΤ είναι η πιο στιγματισμένη εργασιακή ομάδα στην
Ελλάδα.
Εάν ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ και δεν καταδικάζεις την σημερινή τυφλή βία των αγροτών απέναντί τους, κάτι δεν πάει καλά με το συλλογισμό σου. Είναι αυτοί που υπερασπίζονται αυτά που θέλει να θεσμοθετήσει η κυβέρνησή σου.
Επίσης, εάν δεν κατάλαβες το λάθος σου που τους απαξίωνες το '10-'15 όταν υπερασπιζόταν το κοινοβούλιο από σένα που ήθελες να μπουκάρεις μέσα, πάλι κάτι κάνεις λάθος στον συλλογισμό σου.

Εάν ασχολείσαι με τις κοινωνικές επιστήμες και δείχνεις κατανόηση σε αυτούς που έχουν βίαιη συμπεριφορά όταν οι ίδιοι έχουν εισπράξει βία να κάνεις το ίδιο και μ' αυτούς τους άνδρες. Όταν ένα ολόκληρο πρωί δέχονται μαγκουριές από αγρότες (στους οποίους το συνδικαλιστικό κίνημα τον αστυνομικών στάθηκε αλληλέγγυο), λογικό είναι η ψυχική υγεία τους να κλωνίζεται και να βαράνε σμαρτ και παπάκια στο διάβα τους (άλλος ήταν ο λόγος που τα βαρέσανε, αλλά ας πάμε παρακάτω). Κι όπως ξέρεις καλύτερα απ' όλους, δεν έχει εφευρεθεί ακόμη το χάπι που ένας άνθρωπος, όσο καλά εκπαδευμένος και να 'ναι, ύστερα από ένα σημείο να μην χάνει τη ψυχραιμία του και να μη σπάει.
Εάν έχεις δημόσιο λόγο και θεωρείς ότι δεν είσαι ιδεοληπτικός, το ελάχιστο που έχεις να κάνεις είναι να καταδικάσεις τη σημερινή βία των συγκεκριμένων αγροτών και να στηρίξεις ηθικά τους άνδρες των ΥΑΤ."

  Ο Φωτεινός Παγιαύλας
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια