Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αλήθειες και ψέμματα για τους νεοναζί βουλευτές, Κείμενο αστυνομικού

Την άποψη του για την παρουσία των νεοναζί βουλευτή στη διαδήλωση των ένστολων, καταθέτει στο facebook ο Φωτεινός Παγιαύλας. Ο τίτλος, είναι
δικής μας επιλογής. Επισημαίνουμε επίσης και προσυπογράφουμε το σχόλιο που ακολουθεί του Χρήστου Τριγώνη, ο οποίος διαβάστε πόσα εύστοχα ξεσκεπάζει το ψευδεπίγραφο και απατηλό προσωπείο των γκεμπελίσκων.



"Η εθνικιστική ιστοσελίδα makeleio.gr (καθώς και η newsbeast.gr) αναρτεί άρθρο με τίτλο: "ΑΓΚΑΛΙΕΣ και θερμή υποδοχή από τους άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας στον Ηλία Κασιδιάρη και σε στελέχη της Χρυσής Αυγής!".
Μόνο στην πραγματικότητα δεν ανταποκρίνεται ο τίτλος.
Αλήθεια: τα στελέχη της Χρυσής Αυγής σουλατσάρουν ανάμεσα στους διαδηλωτές των ΣΑ, οι οποίοι δεν τους δίνουν σημασία. Χαρακτηριστικό είναι ότι διέρχονται δίπλα από έναν παλιό συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ, ο οποίος "τους δείχνει τη πλάτη του".
 

Αλήθεια: οι κύριοι της ΧΑ δίνουν τα χέρια τους στους ενστόλους, οι οποίοι κάνουν μια χαλαρή χειραψία από ευγένεια. Κι εγώ να ήμουν εκεί θα έπραττα τα ίδιο.
Αλήθεια: από τις φωτογραφίες ένας μόνο πυροσβέστης φαίνεται να έχει εγκάρδιες επαφές μαζί τους. Λογικό, καθώς τα ποσοστά των ψηφοφόρων και συμπαθούντων της ΧΑ στην κοινωνία και άρα και στα ΣΑ είναι γύρω στο 10%. Ε, στα 20-30 άτομα που απεικονίζονται στις φώτο και στο βίντεο υπήρχε και αυτός ο ένας.
Αλήθεια: Δεν υπάρχει συνδικαλιστική παράταξη στην ΕΛΑΣ και στο ΠΣ που να πρόσκειται στη ΧΑ, σε αντίθεση με άλλους εργασιακούς χώρους.
Αλήθεια: ζητήσανε το λόγο από τους διοργανωτές για να απευθύνουν χαιρετισμό και δεν τον πήρανε. Η στάση αυτή έρχεται σε συνέχεια της απόφασης να μην προσκαλούνται στελέχη της ΧΑ στις εκδηλώσεις των ΣΑ.


Συμπεράσματα: - "πουλάει" στον τύπο οι σχέσεις ΣΑ (και ιδίως αστυνομικών) με την ΧΑ, αλλά η αλήθεια είναι άλλη.
- εκεί στο makeleio.gr δεν εκφράζετε, όπως πιστεύετε, την άποψη του κυρίαρχου λαού. Και θα ήταν καλύτερα να προσέχετε τι γράφετε. Με προτροπές στο πρωτοσελιδό σας για κατάλυση της δημοκρατίας από τον στρατό και στήσιμο στα 10 μέτρα της τωρινής ηγεσίας των ΕΔ ελπίζω να είναι θέμα χρόνου να επέμβει εισαγγελέας."

ο Φωτεινός Παγιαύλας


Παραθέτουμε επίσης και το πολύ σημαντικό σχόλιο του Χρήστου Τριγώνη

Χρήστος Τριγώνης Αυτοί δεν είναι που αντιτίθενται στο συνδικάτο; Τι δουλειά είχαν εκεί άραγε; Μάλλον αναζητούσαν θρυαλλιδα για τα σώου τους αλλά μάταια. .. Επιβεβαιώνω πλήρως την περιγραφή του Fotinos Pagiavlas . Οι μόνοι που έδειξαν ενδιαφέρον για την παρουσία τους ήταν οι δημοσιογραφοι και έτσι τους είδαμε και εμείς.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια