Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στους δρόμους μαζί με τον λαό οι ένστολοι της χώρας

Κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, αλλά και συμμετοχή στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των υπολοίπων εργαζομένων αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, που για πρώτη φορά συνεδρίασαν όλα μαζί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, τόνισε ότι οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις προέρχονται από τον λαό και θα είναι δίπλα στο λαό και ότι για τους ενστόλους έχει δευτερεύουσα σημασία το ακριβές ποσό, που χάνουν οι ίδιοι, αλλά είναι πιο σημαντικές οι περικοπές στο σύνολο τών εργαζομένων και των συνταξιούχων.
Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και ο Γιάννης Σταμούλης, πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, ο οποίος τόνισε ότι οι ένστολοι ενώνουν τη φωνή τους με τους εργαζόμενους της χώρας ενάντια στον ασφαλιστικό "Αρμαγεδώνα" και ότι σε αυτήν την ασφαλιστική μεταρρύθμιση δεν υπάρχει καμία εξαίρεση, κανένας δεν πρόκειται να μείνει αλώβητος.
Οι ομοσπονδίες θα αποφασίσουν από κοινού και για την ημερομηνία της γενικής πανελλαδικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην Αθήνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια