Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο "ραδιοπειρατής" που αλλάζει τον ... αδόξαστο στην ομάδα ΔΙΑΣ

Τον μπελά τους εξακολουθούν να βρίσκουν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, "λούζονται" με απερίγραπτα σχόλια και χυδαίες εκφράσεις από παρείσακτο εισβολέα που μπαίνει στο αναλογικό σύστημα ραδιοεπικοινωνίας και επιδίδεται σε μονόπρακτο ... σόου, εγκαλώντας τους μεταξύ άλλων ως παιδιά του Τσίπρα!

Όπως λένε στο bloko.gr αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι ύβρεις για τους γονείς και τα Θεία είναι οι πιο κόσμια ευπρεπείς εκφράσεις που εκστομίζει με εμβόλιμη εβδομαδιαία παράσταση διάρκειας κάθε φορά του ενός δεκαλέπτου ο ... πολίτης εκφωνητής που κάνει την παρείσδυση, αναγκάζοντας το κέντρο να μπλοκάρει ολόκληρο το δίκτυο επικοινωνίας.

Ο ραδιοπειρατής, πότε πότε δείχνει το καλό του πρόσωπο, προσκαλώντας τους ακροατές του όπως τον περασμένο Αύγουστο, για ... ουζάκι στην παραλία.

Πέρα όμως από την όποια κωμική διάσταση του θέματος αποπειραθεί να εντοπίσει κάποιος, τα προβλήματα που δημιουργεί είναι πολύ σημαντικά, καθώς όπως προαναφέραμε, το κέντρο για να διακόψει τον οχετό ύβρεων, αναγκάζεται να τον απομονώσει, νεκρώνοντας όμως έτσι ολόκληρο το δίκτυο επικοινωνίας με τους αστυνομικούς της ομάδας που περιπολούν. 

Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα αναφέρεται περιστατικό που συνέβη προ μηνών, όταν χρυσαυγίτης πυροβόλησε κατά μοτοπορείας αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας. Ευτυχώς, ο ραδιοπειρατής της συχνότητας είχε τελειώσει το σόου του μόλις έγινε το περιστατικό κι έτσι μπόρεσαν οι επικεφαλής της Άμεσης δράσης να σημάνουν κινητοποίηση αναζητήσεων. 

Το γεγονός ότι για περίπου 10 λεπτά κάθε εβδομάδα υπάρχει αδυναμία επικοινωνίας του κέντρου με το προσωπικό, κρίνεται ως κολοσσιαίας σημασίας ζήτημα για την εθνική τάξη και ασφάλεια, κάτι που προφανώς η πολιτική ηγεσία αδυνατεί να κατανοήσει, δίνοντας λύση στο οξύτατο πρόβλημα που προκακείται. 

Όπως σημειώνεται, παρά τις αναζητήσεις υπάρχει αδυναμία εντοπισμού του εισβολέα, καθώς κάθε φορά που ... μεταδίδει πρόγραμμα χρηστοήθειας, βρίσκεται σε κατάσταση μετακίνησης, κάτι που στρέφει την έρευνα σε συγκεκριμένη κατηγορία επαγγελματιών. 

.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια