Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πιάστηκε ο δράστης του εγκλήματος στα Εξάρχεια, Σοκάρουν τα αίτια

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας βρίσκεται από το πρωί ο δράστης του άγριου εγκλήματος που διαπράχθηκε χθες τα ξημερώματα έξω από
μπαρ στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 27 χρόνων, ο οποίος σκότωσε το 43χρονο θύμα δίχως να το ... έχει καταλάβει. Ο φερόμενος ως δράστης διασκέδαζε με την αδελφή του και ένα ακόμη άτομο στο μπαρ, αλλά προϊόντος του χρόνου είχαν περιέλθει σε κατάσταση εκτος ελέγχου εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Κάποια στιγμή, η αδελφή του βγήκε στο δρόμο σε μια προσπάθεια για να συνέλθει, χωρίς ο νεαρός ν' αντιληφθεί την απουσία της. Όταν βγήκε στο δρόμο, είδε την αδελφή του σκυμμένη στο πεζοδρόμιο και τον 43χρονο από πάνω της, ο οποίος σε εμφανή για τους νηφάλιους μάρτυρες κατάσταση προχωρημένης μέθης κι αυτός να την κοιτάζει.

Ο αδελφός της χωρίς να συνειδητοποιήσει αν οι προθέσεις του άγνωστου άνδρα ήταν επιθετικές ή αλτρουιστικές, του επιτέθηκε, συνεπλάκησαν και κάποια στιγμή τον κάρφωσε με άγνωστο ακόμα είδους αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό. Μετά το χτύπημα, το θύμα, σα να μην συνέβαινε τίποτα επιβιβάστηκε σε ταξί με κατεύθυνση προς το νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ, όμως ενώ έφτασαν στην οδό Ιπποκράτους εξέπνευσε.

Παρών στο περιστατικό ήταν αστυνομικός, ο οποίος μόλις είδε το θύμα να φεύγει χωρίς τίποτα να υποδεικνύει στις κινήσεις του τραυματισμό, πήρε το νεαρό και την  αδελφή του και τους μετέφρερε στο τμήμα της Ακρόπολης για να τους ηρεμήσει και για να συνέλθουν. Και πράγματι, μόλις άρχισαν ν' ανακτούν αίσθηση και δυνάμεις, τους άφησαν να φύγουν, εχοντας όμως συγκρατήσει τα στοιχεία τους. Έτσι, τους βρήκαν λίγο αργότερα οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια