Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο υποκλέψας του υποκλέψαντος, 30 βαλιτσάκια "ακούνε" όλη την Αθήνα

Έχουν πληθύνει σε ανησυχητικό βαθμό το τελευταίο χρόνο οι αναφορές στην ΕΛ.ΑΣ. από τεχνικούς των τηλεπικοινωνιακών εταιρειών για παρεμβολές στο σύστημα "ξένων" παρασιτικών συστημάτων υποκλοπής των συνομιλιών.

Ενώ όπως εξηγούν στο bloko.gr αξιωματικοί της αστυνομίας, οι νόμιμοι κοριοί της ΕΥΠ, της Αντιτρομοκρατικής της διεύθυνσης Πληροφοριών δεν προκαλούν καμία "διαταραχή" στη ροή των δικτύων καθώς ακριβώς είναι επισυνδεδεμένα πάνω σε αυτά, οποιαδήποτε άλλη μη εγγεκριμένη παρείσδυση προκαλεί παρεμβολές.

Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς, πάνω από 30 βαλιτσάκια, τα οποία έχουν προμηθευτεί κατά κανόνα μεγαλοεπιχειρηματίες και εφοπλιστές, επιδίδονται σε συστηματική υποκλοπή των συνομιλιών των ανταγωνιστών τους, αλλά και πολιτικών, προκειμένου να εξυπηρετήσουν στον καλύτερο δυνατό βαθμό τα συμφέροντα τους.

Άνθιση επίσης γνωρίζει και η "κυκλοφορία" των λεγόμενων λέιζερ ήχου, με τα οποία οι χρήστες στοχεύουν με άχρωμες δέσμες παράθυρα σε αίθουσες συσκέψεων ή στα γραφεία όλων όσοι μπαίνουν στο στόχαστρο του ενδιαφέροντος και κρίνεται αναγκαία η καταγραφή των συνομιλιών σε εσωτερικούς χώρους.

Ο υποκλέψας του υποκλέψαντος δηλαδή...
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια