Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σοκ από το πρωτοφανές έγκλημα στην Αίγινα: Τους έκαψαν ζωντανούς

Ενα πρωτοφανές και άγριο έγκλημα συγκλονίζει σήμερα την Αίγινα, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς το πρωί στο χωριό των Αγίων Ασωμάτων μια 71χρονη γυναίκα και ο 44χρονος ανιψιός της βρέθηκαν καμένοι μέσα στο σπίτι τους.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έμειναν έκπληκτοι όταν αντίκρισαν τα πτώματα: βρέθηκαν και τα δύο στην ίδια στάση, στο ίδιο κρεβάτι, καμένα από την μέση και πάνω!

Όπως όλα δείχνουν αδίστακτοι ληστές, αφού έσπασαν με πέτρα το παράθυρο, μπήκαν στο σπίτι και, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τους ακινητοποίησαν, τους έδεσαν και τους κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο. Στη συνέχεια, έβαλαν φωτιά και τους έκαψαν ζωντανούς.

«Είμαι συγκλονισμένος, πιθανόν αντιστάθηκαν και τους έκαψαν, γιατί τους αναγνώρισαν…» λέει στο protothema.gr ο Σταμάτης Μαρμαρινός, ανιψιός της αδικοχαμένης 71χρονης και ξάδερφος του 44χρονου άνδρα και προσθέτει: «Σίγουρα μιλάμε για ληστεία, δολοφόνησαν δύο άτομα και τα έκαψαν πιθανόν γιατί αναγνώρισαν τους δράστες και ίσως να πάλεψαν μαζί τους».



«Χθες το βράδυ, μάλλον νωρίς, μπήκαν στο σπίτι και αφού πάλεψαν τους σκότωσαν. Ήδη η αστυνομία έχει βρει ορισμένα στοιχεία όμως ακόμα δεν επιβεβαιώνει τίποτα γιατί περιμένει και την ιατροδικαστική έρευνα» είπε συμπληρώνοντας την δήλωση του.

«Δεν έχει ξανά γίνει τέτοιο έγκλημα στο νησί, είναι πρωτοφανές, όλοι μας είμαστε τρομοκρατημένοι, δηλαδή μέσα στο ίδιο σου το σπίτι να συμβεί κάτι τέτοιο…» ανέφερε ο στενός συγγενής των θυμάτων.

Η ηλικιωμένη γυναίκα και ο 44χρονος ζούσαν χρόνια μαζί καθώς ο ανιψιός της έμεινε ορφανός σε μικρή ηλικία, χάνοντας πρώτα τον πατέρα του και έπειτα την μητέρα του. Έτσι η θεία του, αδελφή της μητέρας του, αφιερώθηκε στην ανατροφή του.

Οι γείτονες μιλούν για μια οικογένεια ήσυχη και ειρηνική με την 71χρονη γυναίκα να δείχνει αγάπη για τον κήπο της και να ασχολείται με τα λουλούδια και τον 44χρονο άνδρα να προσπαθεί να ζήσει με τη δουλειά του σε θερμοκήπια.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, έχει βρεθεί παραβιασμένη η μπαλκονόπορτα του σπιτιού, από όπου εκτιμάται ότι μπήκαν οι δράστες, ενώ στο σπίτι υπάρχουν καταστροφές με ανοιγμένα ντουλάπια και συρτάρια, όπως συνήθως συμβαίνει στις διαρρήξεις.
 
protothema.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια