Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Lada προσπέρασε Porsche, αλλά έπεσε σε μπλόκο της τροχαίας

Με το στόμα ανοικτό έμειναν οι αστυνομικοί του τμήματος τροχαίας Ελληνικού και της ΟΕΠΤΑ, που έκαναν ελέγχους για την αντιμετώπιση αυτοσχέδιων αγώνων. Ένας από τα αυτοκίνητα, που είδαν μπροστά τους ήταν και το Lada, που στο διαδίκτυο φαίνεται να προσπερνά Porsche λες και είναι σταματημένο.
Ανοίγοντας το καπό του είδαν μία μηχανή αγνώστου ταυτότητας, αλλά ιπποδύναμης 400 αλόγων. Αποφάσισαν, λοιπόν, να στείλουν το όχημα σε ΚΤΕΟ για να δουν περί τίνος πρόκειται.
Δείτε το βίντεο παρουσίασης, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο:
Εκτός από το... Lada, βρήκαν ένα Corvette αξίας πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ.

Αλλά και ένα αυτοκίνητο, που είχε μπουκάλα nitro αλλά και αλεξίπτωτο στο πίσω μέρος του, για να μπορεί να σταματήσει.
Διαβάστε το δελτίο τύπου της αστυνομίας:
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και τροχονομικών ελέγχων, της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και λοιπών επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα, διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών και την ομαλή και ασφαλή διακίνηση των πολιτών, πραγματοποιήθηκε τις βραδινές ώρες της 4 προς 5-11-2015 ειδική εξόρμηση στην περιοχή του Τμήματος Τροχαίας Ελληνικού, με τη συνδρομή των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.).

Κατά την ανωτέρω δράση συνελήφθησαν τρείς (3) ημεδαποί οδηγοί και συγκεκριμένα, ένας για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και δύο για παραποίηση κινητήρα και λοιπών χαρακτηριστικών των οχημάτων.

Περαιτέρω διενεργήθηκαν εξήντα πέντε (65) τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών οχημάτων και βεβαιώθηκαν συνολικά είκοσι επτά (27) παραβάσεις επισείουσες διοικητικά πρόστιμα και αναλυτικά:
·       Τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων: -1-
·       Επικίνδυνοι ελιγμοί: -1-
·       Πρόκληση υπερβολικών θορύβων: -4-
·       Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη: -1-
·       Υπερβολική ταχύτητα: -11-
·       Στέρηση άδειας οδήγησης: -2-
·       Μεμβράνες υαλοπινάκων (φιμέ τζάμια): -2-
·       Λοιπές τροχαίες παραβάσεις: -5-
     
Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε ένα (1) όχημα και ακινητοποιήθηκαν άλλα τέσσερα (4), τα οποία θα οδηγηθούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, προκειμένου να υποβληθούν σε λεπτομερέστερο έλεγχο της νομιμότητας (ταξινόμηση, χορήγηση άδειας κυκλοφορίας, υπερκυβισμός κινητήρα κ.λπ.) της κυκλοφορίας τους.


Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκαν δικογραφίες οι οποίες και θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια