Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί είπαν τα μέλη της ΕΑΚΜ στην υπουργό Μακεδονίας-Θράκης

Τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί, στην Ειδομένη συζήτησαν τα μέλη της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας με την υπουργό
Μακεδονίας-Θράκης:
- Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Προεδρείου της  Ένωσης  Αξιωματικών  Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και του Πρώτου Αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας , στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης με την  Υφυπουργό  Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά .

- Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε εκτενώς το θέμα το οποίο έχει παρουσιαστεί στην Ειδομένη Κιλκίς  , με την αθρόα έλευση τόσο οικονομικών μεταναστών όσο και προσφύγων .Η κ. Υπουργός ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί σε εκείνο το σημείο , κυρίως ως  προς τις δύσκολες συνθήκες εργασίας των Αστυνομικών δυνάμεων οι οποίες πλέον καταφθάνουν όχι μόνο από τον Νομό Κιλκίς , αλλά και από τον Νομό Θεσσαλονίκης καθώς και τους έτερους Νομούς της Περιφέρειας .Αναφέρθηκε από τα μέλη της Ένωσης μας ότι  , οι συνάδελφοι μας σε εκείνο το σημείο εργάζονται συνεχώς πέραν του ωραρίου τους και πολλές φορές πέραν του καλώς εννοούμενου υπηρεσιακού καθήκοντος  . Επιπροσθέτως , συζητήθηκε  το θέμα των ωμών πολλές φορές  παρεμβάσεων ορισμένων Μ.Κ.Ο. στο δύσκολο πλέον έργο των Αστυνομικών , στην περιοχή της Ειδομένης ,  το οποίο κατά αυτόν τον τρόπο δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο.  Τα μέλη της Ένωσής  μας  ζήτησαν από την κ. Υπουργό να συνδράμει στην κατεύθυνση του άμεσου διαχωρισμού αυτών των ρόλων , μιας και κάποιοι υπεύθυνοι  Μ.Κ.Ο. , οι οποίοι συναντώνται και με το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης , δεν επιθυμούν να το αντιληφθούν . Για αυτό το μείζον θέμα το οποίο απασχολεί και θα απασχολήσει την Ένωση μας και στο άμεσο μέλλον , ζητήθηκε ακόμη από την κ. Υπουργό , η άμεση εάν μπορεί να καταστεί δυνατόν ,  συνδρομή της ως προς την βελτίωση των συνθηκών υγιεινής οι οποίες επικρατούν στην περιοχή , καθώς η μέριμνα υγείας στο ανωτέρω μεθοριακό σημείο , για τους Αστυνομικούς υπαλλήλους είναι δυστυχώς ανύπαρκτη , με φόβο πολλές φορές για την υγεία των ιδίων .
- Η κ. Υφυπουργός από την πλευρά της δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση στο δύσκολο έργο των Αστυνομικών το οποίο επιτελείται στην περιοχή της Ειδομένης , δεσμευόμενη ότι θα προωθήσει τα θέματα τα οποία της τέθηκαν για την ανωτέρω περιοχή. Τέλος δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό της Ένωσης μας και σε επαφή , για όσες κινήσεις γίνουν με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών εργασίας .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια