Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιους δείχνει ως νέους ισχυρούς άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. το προφίλ του νέου επικεφαλής των αδιάφθορων, Έντονα πλέον τα σενάρια κρίσεων

Συνήθως λένε πες μου ποιος είναι ο φίλος σου για να σου πως ποιος είσαι. Στην προκειμένη περίπτωση,  σ' αυτή της τοποθέτησης του ταξίαρχου Αν. Αναστασάκου στη
θέση του επικεφαλής των αδιάφθορων, η λαϊκή θυμοσοφία μπορεί να τύχει δημοσιογραφική αδεία μιας ελαφριάς παραλλαγής. Πες μου ποιος είσαι για να σου πει ποιους άνδρες δείκνυσι ως το νέο ισχυρό σύστημα εξουσίας στην ΕΛ.ΑΣ.

Με λίγα λόγια, ο τίμιος ταξίαρχος, γιατί περί αυτού δεν διατυπώνεται από κανέναν αμφιβολία, δείχνει με την ανάρρηση του στο υψηλότερο από άποψη θέσης γραφείο της Κηφισίας, ποιοι θα σηκώσουν αύριο το βάρος της διοίκησης της Αστυνομίας, καθώς ως ο προστατευόμενος ενός σθεναρού υποστράτηγου εμφανίζεται ο νέος προϊστάμενος του Εσωτερικών Υποθέσεων.

Όλες οι ενδείξεις συνηγορούν περισσότερο από κάθε άλλη φορά πως οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ είναι ante portas. Το φώναξε ο Τόσκας, το φωνάζει ο μπιχαβιορισμός των ημερών, με την αφετηρία θυμίζουμε να έχει εφαλτήριο την ημερομηνία άφιξης του Μάρκου στην Κατεχάκη.

Ωστόσο, ο ισχυρός κατά τις ενδείξεις υποστράτηγος που ξεπέρασε με άνεση τις φουρτούνες και τους σκοπέλους που ανυψώθηκαν το τελευταίο διάστημα στον ορίζοντα το δικό του και της Αστυνομίας, δεν προαλείφεται άμεσα για τα υψηλά και τα σπουδαία. Το Μάρτιο όμως, που οι όποιες τωρινές επιλογές τελευτήσουν κι εκμετρήσουν υπηρεσιακό βίο ως ευκαιριακά υποκατάστατα σε περίοδο εκπτώσεων, οι συγκυρίες μπορεί να φανούν πιο ευνοϊκές.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια