Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αφαιρούν υπηρεσιακά οχήματα από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ για να διατεθούν στην αστυνόμευση

Πριν από λίγη ώρα, ο γεν. γραμματέας της Ένωσης Θεσσαλονίκης Αλέξης Καλευράς, ανάρτησε στη σελίδα της Ενωμένης Θεσσαλονίκης στο facebook το κείμενο που ακολουθεί. 

" Όπως ενημερώθηκα με διαταγή του αρχηγού με αριθμό πρωτοκόλλου 8515/1/358α' απο 2/10/2015 διατάζεται η ανακατανομή των οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ προς την σωστή κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα λόγω της τεράστιας έλλειψης οχημάτων και της κακής κατάστασης όσων έχουν απομείνει διατάζεται η αποδέσμευση οχημάτων και προσωπικού που χρησιμοποιούνται σε επίπεδο διευθύνσεων ορίζοντας ρητά ποιοι αξιωματικοί θα έχουν δυνατότητα να χρησιμοποιούν υπηρεσιακό όχημα και οδηγό,μειώνοντας τον αριθμό τους κατακόρυφα.

Ευελπιστούμε η διαταγή να εφαρμοστεί πλήρως προκειμένου να αποδεσμευθούν οχήματα και να δοθούν στα πολύπαθα Α.Τ ΚΑΙ Τ.Α της πόλης μας."


σχόλιο του bloko.gr: Εάν είναι ορθή η πληροφόρηση -και απ' ότι φαίνεται από την παράθεση των στοιχείων είναι έτσι- πρόκειται για μια πολύ σημαντική και ορθή απόφαση του κ. αρχηγού./ Το θέμα θα το διερευνήσουμε και θα επανέλθουμε.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια