Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΔΕ διέταξε το αρχηγείο της Πυροσβεστικής για τον πυρονόμο Οδυσσέα Πατεράκη και τις ναζιστικές αναρτήσεις

Τον πειθαρχικό έλεγχο του μόνιμου τελικά και όχι εποχικού πυροσβέστη Οδυσσέα Πατεράκη διέταξε πριν από λίγη ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr ο αρχηγός του Σώματος, αντιστράτηγος Βασίλης Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με την απόφαση, η ΕΔΕ πρόκειται να διερευνήσει εάν ο κ. Πατεράκης είναι ο διαχειριστής του λογαριασμού στο facebook και αν αναρτήθηκαν από τον ίδιο κείμενα και φωτογραφίες που υμνούν το ναζισμό και υβρίζουν την μητέρα του Παύλου Φύσσα, που δολοφονήθηκε από ομοϊδεάτες του μαχαιροβγάλτες χρυσαυγίτες εγκληματίες.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε νωρίτερα η πολιτική ηγεσία, προκειμένου να διευκολυνθεί και μάλιστα εάν είναι εφικτό κατά προτεραιότητα το έργο του πειθαρχικού οργάνου, με την εξέταση από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος των στοιχείων του διαχειριστή του επίμαχου λογαριασμού.

Στην περίπτωση που ταυτοποιηθεί ο κ. Πατεράκης, πρόκειται να τεθεί σε διαθεσιμότητα και να κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες επιβολής ποινής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο πυρονόμος στον βαθμό Οδυσσέας Πατεράκης, εντάχθηκε ως μόνιμος εξ ιδιωτών το 1991 στην Πυροσβεστική.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια