Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανακοίνωση τής ΕΣΚΑ μετά τη νίκη της στις εκλογές

Αναδημοσίευση: Μετά την εξαγωγή των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και των αντιπροσώπων της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, όπου ο συνδυασμός μας πρώτευσε με ποσοστό 65% των ψηφισάντων, εκφράζουμε απερίφραστα τις ευχαριστίες μας κατ’ αρχάς σε όλους όσοι μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, αλλά και σε όλους όσοι πήραν μέρος στις αρχαιρεσίες και επέλεξαν άλλους συνδυασμούς.
Η μαζική συμμετοχή απέδειξε τις αστείρευτες δυνάμεις του συνδικαλιστικού μας κινήματος, αλλά και την εμπιστοσύνη των Ελλήνων Αξιωματικών στο συνδικαλιστικό μας φορέα που οφείλει με το νέο Διοικητικό του Συμβούλιο και τους νέους αντιπροσώπους του, να αναταχθεί και να υπηρετήσει το ρόλο του, δυναμικά και επάξια, όπως επιτάσσουν οι περιστάσεις και οι δύσκολοι καιροί που διανύουμε.
Παράλληλα, η όλη διαδικασία και η εμπιστοσύνη στο συνδυασμό μας, δικαίωσε την επιλογή μας για ενωτική και όχι διχαστική, κάθοδο των Αξιωματικών στις αρχαιρεσίες. Αποτέλεσε δε και ένα μήνυμα των συναδέλφων μας για ενωτικά ψηφοδέλτια, που είναι και η βασική συνισταμένη της ύπαρξης και λειτουργίας του συνδυασμού της Ενωτικής Συνδικαλιστικής Κίνησης Αξιωματικών (Ε.Σ.Κ.Α.).
Ευχαριστούμε ακόμα, όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας για την αγωνιστικότητα που επέδειξαν και που ήταν οι βασικοί συντελεστές της μεγάλης μας νίκης.
Τέλος, δεσμευόμαστε προς όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσές μας ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο μαχητικό πνεύμα και αποφασιστικότητα να υπηρετούμε τις αρχές και τις αξίες μας με στόχο μια καλύτερη αστυνομία και ένα καλύτερο μέλλον για μας και τις οικογένειές μας.
Η ΕΣΚΑ γεννήθηκε για να αναβαθμίσει τις συνδικαλιστικές λειτουργίες, χωρίς κατεστημένες νοοτροπίες και αντιλήψεις.
Θα πιστοποιεί καθημερινά το ρόλο ύπαρξης της, θα συνεχίσει και θα δυναμώσει τη δράση της στο χώρο μας διότι τα προβλήματα είναι κοινά και δεν γνωρίζουν από «χρώματα».
ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ – ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ - ΝΙΚΑΜΕ ΜΑΖΙ!
ΕΣΚΑ
ΔΥΝΑΜΗ ΑΞΙΩΝ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια