Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υπάρχει ζήτημα απειλών σε βάρος στελεχών της Πυροσβεστικής και από ποιούς;

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι με κυβέρνηση δεύτερη φορά αριστερά οδηγούμαστε στην "παλινόστηση" παρακρατικών και βασιβουζούκικων τακτικών με απειλές κατά αξιωματικών επισείοντας την κομματική επιρροή;

Το γράφουμε -και ξέρουμε τί γράφουμε- γιατί στα υψίπεδα του ζοφερού παρασκηνίου διακινείται έντονα η πληροφορία ότι απειλήθηκαν αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος με υπηρεσιακό εξανδραποδισμό πάνω σε μια διαδικασία προβαρίσματος χιτώνων εξουσίας.

Με λύπη και θλίψη μαθαίνουμε, πως οι απειλές δεν περιορίστηκαν μόνο σε προσωπικές αιχμές αναφοράς. Το όλο θέμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό και έχουμε την αίσθηση ότι η πολιτική ηγεσία θα πρέπει να επιληφθεί του όλου θέματος, ως θεματοφύλακας θεσμών, νομιμότητας, της αξιοσύνης και της αξιοκρατίας που πλείστες φορές έκαναν επίκληση στις αγετηριακές ομιλίες τους οι κ.κ. Κουρουμπλής και Τόσκας.

Το έναυσμα μας για τη διερεύνηση αίτιου και αιτιατού, μας δόθηκε από μία προ ημερών σιβυλλικής μορφής ανάρτηση στο facebook του προέδρου της ΕΑΠΣ, Γιάννη Σταμούλη που έγραψε στις 24 Σεπτεμβρίου  τα ακόλουθα εξής: "Τις τελευταίες ώρες πληροφορούμαι ότι μια δράκα, σχεδιάζει,απειλεί παρασυνεδριάζει και φαντασιώνεται πογκρόμ, στοιχισμένη πίσω από αναμενόμενες ελεύσεις.Να σημειώσω ότι το έτος είναι 2015, ότι τέτοιες λογικές μπήκαν στο χρονοντούλαπο. Τέλος ότι οι φύλακες της ομαλότητας και νομιμότητας έχουν γνώση. Αυτά προς το παρόν".
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια