Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κείμενο αλληλεγγύης του Πάνου Μιχαλάκογλου προς την Εύη Στατήρη

Για άλλη μια φορά το σύστημα έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο και η εκδικητικότητα του πήρε σάρκα και οστά με την παράνομη (σύμφωνα με
τους δικούς τους νόμους)κράτηση της συντρόφου του Γεράσιμου Τσάκαλου Έυης Στατήρη. Το μόνο της "έγκλημα"  είναι η ανθρώπινη σχέση που έχει με τον σύντροφο  Γεράσιμο Τσάκαλο.
Βλέπετε το σύστημα θέλει να κάνει ρουφιάνους αυτούς που ούτε οι ναζί δεν τόλμησαν να κάνουνε. Τους συντρόφους, τις συντρόφισες, τις μανάδες, τους φίλους και τους συγγενείς. Αλλα και τους ανθρωπων που αγωνιζονται για την ατομικη ελευθερια, την προσωπικη ανεξαρτησια, τη χαρα και την αναρχια.
Βέβαια ο στόχος τους είναι διπλός. Απο τη μία να εκδικηθούν αυτούς που δε σκύβουν το κεφάλι και από την άλλη να εκφοβήσουν όποιον θέλει να δείξει αλληλλεγγύη και να υποστηρίξει τους φυλακισμένους αγωνιστές. Και βέβαια να τρομοκρατήσει οποιονδήποτε σκέφτεται να τραβήξει το δύσκολο δρόμο της αναρχίας και της καταστροφής του συστήματος.
Στις μαριονέτες του συστήματος στέλνω ενα μύνημα: "Δε μας φοβίζετε μας εξοργίζετε και κάνετε τη θέληση μας πιο δυνατή για την καταστροφή σας."

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΣΤΑΤΗΡΗ
αναρχικός Πάνος Μιχαλάκογλου
Φυλακές Νιγρίτας Σερρών
Τετάρτη 16 Σεπτέμβρη 2015
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια