Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εγκαύματα δευτέρου βαθμού υπέστη αστυνομικός των ΜΑΤ από μολότοφ, Κάτοικος Γλυφάδας ο δράστης - Φωτογραφίες ντοκουμέντο


"Ήθελαν να μας κάψουν ζωντανούς και ιδού η απόδειξη", υποστηρίζουν στο bloko.gr αστυνομικοί των ΜΑΤ που μας έστειλαν τα τρία φωτογραφικά στιγμιότυπα με το  δεμένο με επίδεσμους δεξιό χέρι συναδέλφου τους που τραυματίστηκε χθες το βράδυ από μολότοφ.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός, ήταν στη διμοιρία που έδωσε μάχη χθες τη νύχτα στην Πατησίων έξω από το Πολυτεχνείο. Ο σοβαρός τραυματισμός του προκλήθηκε την ώρα που επιχειρούσε τμήμα της διμοιρίας ν' αποκόψει την  διαφυγή και την είσοδο από την πύλη του ιστορικού πανεπιστημιακού ιδρύματος ομάδας αναρχικών. Οι τελευταίοι, την ώρα που επιχειρούσαν την καταφυγή στο άσυλο εκτόξευαν βροχή μολότοφ σε βάρος των αστυνομικών, όπως επίσης το ίδιο΄φέρονται ότι έκαναν και οι σύντροφοι τους που είχαν ήδη είχαν βρεί καταφύγιο μέσα από την πύλη.

Μια από αυτές τις μολότοφ κατέκαψε το δεξί χέρι του αστυνομικού, προκαλώντας εκτεταμένα εγκαύματα κατά μήκος του βραχίονα. Όπως υποστηρίζεται, συνάδελφοι του αλλά και ο ίδιος ο τραυματισμένος αστυνομικός, έπεσαν πάνω στο νεαρό αντιεξουασιαστή και τον συνέλαβαν πριν να προλάβει να πετάξει δεύτερη μολότοφ που κρατούσε. Το εντυπωσιακό είναι ότι όση ώρα τον είχαν κάτω και προσπαθούσαν να του περάσουν τις χειροπέδες, οι αναρχικοί εξακολούθησαν να πετούν βροχή τις μολότοφ με κίνδυνο να τραυματιστεί και ο σύντροφος τους.

Το δεύτερο στοιχείο που όπως επισημαίνεται σχολιάστηκε ιδιαίτερα και ποικιλότροπα από τα στελέχη της διμοιρίας των ΜΑΤ, σε αντιδιαστολή με τη δική τους κατάσταση , είναι ότι ο ηλικίας 19 μόλις χρόνων φερόμενος ως δράστης, είναι κάτοικος Γλυφάδας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες με τον τραυματισμένο αστυνομικό






























.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια