Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνελήφθη αστυνομικός μέσα στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου...


Συνελήφθη αστυνομικός μέσα στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε όταν ο νεαρός αστυφύλακας χρησιμοποίησε σπρέϊ πιπεριού εναντίον αλλοδαπού, μέσα στο
αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου.

Ο αστυφύλακας, που υπηρετεί στο μεταγωγών, δικαιολόγησε την πράξη του, λέγοντας ότι αναγκάστηκε να κάνει χρήση του σπρέϊ καθώς ο αλλοδαπός κρατούμενος, κινήθηκε εναντίον του.

Ωστόσο το σπρέι, το οποίο απαγορεύεται να χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί, προκάλεσε έντονη δυσφορία και πολλά ...δάκρυα σε όσους βρίσκονταν τόσο στο χώρο των κρατητηρίων όσο και στο Β' αστυνομικό τμήμα, γεγονός που προκάλεσε και τη σύλληψη του νεαρού από συναδέλφους του.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και σωματικές βλάβες

www.neakriti.gr


.

Δημοσίευση σχολίου

58 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν πατε καλα ! Πρεπει να παιρνουν πολλα ναρκωτικα οι αστυνομικοι, δεν εξηγειται αλλιως...
Το σπρευ πιπεριου ειναι παρανομο καθως και η χρηση του ? χαχαχα...
Και προκαλεσε και δακρυακα στον μεταναστη ? και δυσφοριουλα ? αχ μαροκινο μου αγγελουδι...
Δηλ , τα ληγμενα καρκινογονα χημικα που ψεκαζουν μαζικα στον κοσμο τι ειναι ? Τοτε με την ιδια λογικη επρεπε να συλλαμβανονται οι ματατζιδες μεταξυ τους.
Λοιπον ακαταλληλοι , αποφασιστε να διοικησετε την αστυνομια σωστα και να μην συντηρειται μια ΤΡΑΒΕΣΤΙ αστυνομια...Γελαει ο κοσμος...ΟΛΟΣ ο πλανητης εχει τειζερ και σπρευ πιπεριου , μονο στο Ελλαντα εχουν μονο γκλοπ κ οπλο..Τα ονομαζουν ΗΠΙΑ ΜΕΣΑ .και για τους αγγλομαθεις αξιωματικους ( ελαχιστοι ειναι ) ,Non-leathal weapons...
Αιντε εξελιχθειτε λιγακι , τα γεγονοτα σας προσπερασαν , η εγκληματικοτητα σας προσπερασε...Ξυπανατεεεε!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό είναι για γέλια - ντιπ για ντιπ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καφεδάκι κεράσατε στον ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ?
παρακαλώ Κυριε καραιβαζ να το τονίσετε στο αρχηγείο! πρέπει να περάσουν ΕΔΕ αν δεν κέρασαν καφεδάκι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να παει ισοβια!Η μαλλον εις θανατον.Α ρε Ελλαδιτσα πως σε καταντησαν.Σπρευ πιπεριου λεει εις βαρος αλλοδαπου που του επιτεθηκε και τον πιασαν λες και εκανε εγκλημα.Ξεφτυλισμενοι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγχαρητήρια στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. !!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τι αλλο θα ακουσουμε;;;προτεινω να ξεβρακωνομαστε να βαζουμε και λαδακι για να μην χανουν χρονο...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ap'oti akousa o kakomoros alodapos"pinikos" kratoumenos phge na traviksei apo ton diadromo mesa sto keli ton astynomiko dia tina logo dn akousa....
anti na vgalei loipon to glop na tou spasei to kefali h na ton arxisei stis klotsies kai ton pane katigoroumeno gia vasanismo kratoumenou.tou erikse sprey piperiou pou kratane sxedon oles oi gynaikes sto dromo gia tin prostasia tous..
oi kratoumenoi gnorizontas oti apagorevete.. (poinikoi kratoumenoi einai oxi vlakes)..ksesikothikan..aformh psaxnoun oi egklistoi..me apotelesma na fovithei o k."iskiofovakis"asteratos(anamenoume kai kriseis)kai na silavoun ton dismoiro nearo...pou anti na katsei na ton kratisei omhro o alodapos mazi me allous 10 mesa sto keli tolmise na antidrasei.

P.S. kapious apo tous "mikro megalous" molis fygoun apo to swma den tous milane oute oi petres...enas apo aytous tha eiste kai eseis kirie tade euxaristithite to kalhmera oso forate stolh..giati tha to ksexasete meta na eiste sigouros..

P.S.2 bloko.gr? An den eixes auth tin etiketa "astynomikh autheresia" mallon tha eixes.."apodrash kratoumenwn" h akoma xeirotera "astynomikos kratite se keli kai frourite apo kratoumenous" exw kai alla senaria an theleis...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΝ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΜΙΑ "ΜΑΤΣΟΥΚΙΑ" ΠΑΛΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ....ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ Ή ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ...
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ' ΓΩ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καποιος προοδευτικος αξιωματικος θα εδωσε την εντολη ωστε να παιχτει στα καναλια και να παρει μπονους για τις επικειμενες κρισεις.
ολοι οι αξιωματικοι ειναι φιλοτομαριστες...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ Η Χ.Α. ΘΑ ΠΑΡΕΙ 2ΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΨΗΦΩΝ...ΕΡΧΕΤΑΙ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ειναι αμυνα του αστυνομικου το σπρει οταν ενας ποινικος έφερε αντίσταση ...Καλη υπομονη στο αστυνομικο για τον φαυλο συστημα της ΕΛΛΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΆΛΥΨΗ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΓΑΛΌΝΙΑ ΤΟΥΣ !!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τι αστυνομια θλουμε επιτελους συναδελφοι σταματηστε να δουλευετε οτι και να κανουμε οπως να το κανουμε κατηγορουμενοι παμε αρε ελ.ας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
έτσι στους ρυθμούς τις τρέλας και τις απίστευτης βλακείας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ μόνο που διαβάζω αυτές τις ειδήσεις θα ψηφίσω ΧΑ, μάλιστα πριν 6 μήνες ούτε που πέρναγε απο το μυαλό μου.
Ειδικά οπως παρουσιάζετε τις ειδήσεις με κάνει να σιγουρεύω ακόμα περισσότερο τη ψήφο μου!
Σε όσους τα λέω μου λένε οτι θα ψηφίσουν και αυτοί,μην απορίσετε όταν η ΧΑ πάρει 10% γιατί για τόσο πάει, με αυτά που ακούω απο το κόσμο.

ΥΓ. Ολοι εσείς δημοσιογράφοι της πεντάρας και οι φίλοι σας οι λαθρομετανάστες θα το βρείτε το δάσκαλο σας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπραβο κυριοι συναδελφοι!Ωραια συλληψη κανατε!θα παρετε και προαγωγη!Η Α.Δ Ηρακλειου για αλλη μια φορα πρωτοστατει!ειστε ΟΣΟΙ κανατε τη συλληψη αξιοι της τυχης σας!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Na ginotan ena thavma...kai o empneusteis ths silipshs k.iskiofovakhs me tous xrysous omous kai tis floges.. na silifthei kapia stigmh epidi kouvalaei mazi tou sthn aristeri tsepi maxairaki-sougia typou OPINEL..(NAI NAI..theorite oplo k.iskiofovakh)
gia na kovei to antikristo arni kai na katharizei portokalia kai myla kai na kovei tis paranixides.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΛΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΙΥΝ ΚΑ ΙΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ........ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ......ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.....ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
το είδαμε και αυτό......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
που είναι οι ενώσεις αστυνομικών να τον βραβεύσουν τον άνθρωπο?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπραβο πετσακες ''συναδελφοι''του Ηρακλειου..να δω την αυστηροτητα σας σε πρεζεμπορα Ζωνιανο...γλυφτες κοτες κομματοσκυλα γαλοναδες...ντροπη σας..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η δειλία των αξιωματικών στην Αστυνομία είναι παροιμιώδης !!
Νοιώθω αηδία !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καλα και ο αστυνομικος με το πιπεριου έριξε???το τεζα απο την τουαλετα δεν μπορουσε να το παρει να φλιταρει τον πακιστανο??
Ο χρήστης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε…
ΚΥΡΙΟΙ ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.
ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΙΞΕ ΣΠΡΕΥ ΠΙΠΕΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.
ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ (ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΕΣΤΗ-ΚΟΤΑ) ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΙΟ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΗΤΑΝ Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΞ/ΚΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΣΑ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ - Κ.ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ-, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΡΙΞΕ ΤΟ ΣΠΡΕΥ ΣΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΟΚΙΝΟ ΡΙΞΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΥΡΙΔΑΣ
ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Β΄ ε.α
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι αλλο θα ακουσουμε..Πως σε καταντησαν Ελλάδα μου..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ
Α Ν Α Ξ ΙΟΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΛΥΨΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩ ΤΟΥΣ...ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ...ΟΧΙ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καλα ο διοικητης του πρεπει να ειναι και πολυ τουρμπο για να του ασκησε διωξη.το ενδεχομενο της αφοπλισης το σκεφτηκε κανενας....μακελιο θα γινοταν.και πρεπει να καταλαβει ο κοσμος οτι ειμαστε αστυνομικοι και κινδυνευουμε καθε στιγμη ακομα και στα σπιτια μας.....απο εξοπλισμο μην το ανοιξουμε το θεμα μονο να γινει η διας 3000 ατομα ξερουν εχουμε μηχανες χωρις φαρους και σειρηνες και σε ομαδες μαχιμες!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ,,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΤΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι κ.κ Αξ/κοι της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου εάν το περιστατικό εξελίχθηκε κατά τον τρόπο που περιγράφεται θα πρέπει να αλλάξουν υπηρεσία. Προφανώς είναι και αυτοί μαχητές του πληκτρολογίου..... Βέβαια και παιδιά του ΠΑΣΟΚ-ΣΟΚ. Αναλάβατε τις ευθύνες σας και να θυμάστε ότι ο ηγέτης θα γεννηθεί και δεν θα γίνει. Εάν αληθεύει το συμβάν καλύτερα να το ξανασκεφτείτε την εμπλοκή σας με την Αστυνομία.. Τα ίδια ισχύον και για τους κ.κ της Τάξης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οτι κι αν κάνεις τον μπελά σου βρισκεις... Εμφανιση , παρασταση , φραπέ , ζελέ και rayban!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν το έκανε Ειδικός Φρουρός... α ρε κοπρίτες υποκριτές! Κουράγιο στον συνάδελφο όπως και να έχει.
Ο χρήστης Νόμος και Τάξη είπε…
Ρε πάτε καλά; Τι πράματα είναι αυτά; Ποιος καραγκιόζης έδωσε εντολή να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του συναδέλφου; Φαντάζομαι θα είναι κανένας από αυτούς τους ευθυνόφοβους αξιωματικούς και δόξα το Θεό έχει πολλούς η ΕΛ.ΑΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φίλε 25 Απριλίου 2012 3:41 μ.μ.
Καταρχήν τα αμυντικά μέσα αυτά ονομάζονται: Non - Lethal και όχι Non Le(a)thal όπως το έγραψες ( εσύ που κάνεις και σχόλιο για τις γνώσεις των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αγγλική γλώσσα, μάθε πρώτα να γράφεις σωστά τις λέξεις που καμαρώνεις ότι ξέρεις ) επίσης είναι γνωστά και σαν Less - Lethal ή Less - than – Lethal.
Η δραστική ουσία που περιέχεται μέσα στα σπρέι αυτά είναι η OC (Oleoresin Capsicum). ουσία που χρησιμοποιεί και η αστυνομία σε χειροβομβίδες κυρίως σκόνης. ( Άρα πάλι λες ασυναρτησίες περί εκσυγχρονισμού και καρκινογόνων ουσιών αφού είναι τα ίδια ).
Η αστυνομία επίσης χρησιμοποιεί και την δραστική δακρυγόνο ουσία CS (2-chlorobenzalmalononitrile) . Παλαιότερα χρησιμοποιούσε και την CN η οποία καταργήθηκε παγκοσμίως και αποσύρθηκαν από το οπλοστάσιο της αστυνομίας τα σχετικά πυρομαχικά.
Η ουσία αυτή δεν έχει αποδειχθεί μέχρι σήμερα επίσημα ότι συνδέεται με την δημιουργία καρκίνου, διαφορετικά πίστεψε με πρώτοι θα ήταν οι αστυνομικοί που θα κινητοποιούνταν ( οι οποίοι δέχονται μεγάλες ποσότητες μόνο κατά τη διάρκεια εκπαιδεύσεων για να μην αναφέρω και αυτές κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων ). Προς απόδειξη των ανωτέρω αρκεί να αναφερθεί ότι ουδέποτε υπήρξαν αυξημένα κρούσματα καρκινοπαθών μεταξύ των αστυνομικών που υπηρέτησαν στις μονάδες αποκατάστασης τάξης, ειδικότερα των παλαιότερων πλέον συνταξιούχων που έκαναν χρήση αυτών αφειδώς...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
…Τέλος θα πρέπει επιτέλους να καταλάβεις (αφού εμφανίζεσαι ως μορφωμένος) ότι τα πυρομαχικά αυτά δεν είναι ευπαθή φαγώσιμα προϊόντα που όταν παρέλθει η ημερομηνία λήξεως αν καταναλωθούν προκαλούν προβλήματα. Το ότι έχουν «λήξει» σημαίνει ότι η ουσία είναι λιγότερο δραστική, δηλαδή θα προκαλέσει ηπιότερα συμπτώματα στον αποδέκτη της. Ειδικά σε αυτά που ανήκουν στην κατηγορία καύσεως επειδή η ουσία λόγω υγρασίας και πολυκαιρίας σκληραίνει η καύση της δεν είναι πλήρης και κατά συνέπεια και τα αποτελέσματα της χρήσης μικρότερα και ίσως και ανύπαρκτα, όταν το εμπύρευμα αποτύχει να θέσει την ουσία σε καύση λόγω αστοχίας, συνεπεία της πολυκαιρίας. Άρα τα «ληγμένα» μάλλον προς το συμφέρον των αποδεκτών είναι αφού είναι αναμφίβολό αν τελικά θα λειτουργήσουν.
Αν θέλεις σου παραθέτω μερικά LINK να ενημερωθείς, στα Αγγλικά πάντα, αφού όπως ισχυρίζεσαι και διαπιστώθηκε την κατέχεις την γλώσσα καλά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
h poio klasmenh dioikhsh sthn a.d.hrakleioy poy exw dei...apla tragikos.kai se sigaki spiti toy...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μα τι μαγκια ειναι παλι αυτη ρε ελληναρες!με αυτα που καντε θα σκοτωσετε παλι κανεναν και μετα ξερετε τι ερχεται!το 2008 κατι θα σας θυμιζει!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
δεν ειναι τυχαιο που θελουν τον ασυνομικο να φοβαται και τον ισκιο του!!!!!!οι αξιωματικοι ειναι το μεσο που κανουν την αστυνομια σαν τα μουτρα τους!!!!!!!οταν γινεσαι διευθυντης αναλογος με το αν γλυφης καλα η οχι τοτε τι περιμενουμε απο την αστυνομια!!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είτε Ειδικός Φρουρός να το έκανε, είτε Αστυφύλακας, είτε και πολίτης καλά θα του έκανε. Οι μέρες που ζούμε και η αλλοδαπή καθημερινότητα που μας περιτριγυρίζει με αρρώστιες, με κλεψιές, με γκέτα, με παρανομοίες, με ανεργίες και πολλά άλλα που μαστίζουν και μαστιγώνουν την χώρα μας είναι πραγματικότητα. Όπως προαγματικότητα είναι πως για να ήταν στα κρατητήρια ο αλλοδαπός δεν θα ήταν και από τα καλύτερα άτομα και κάποιος λόγος θα υπάρχει. Πιστεύω πως χρησιμοποίησε το ηπιότερο μέσο που θα μπορούσε, χωρίς να προξενήσει κάποια βλάβη σε κανέναν και καταφέρνοντας με αποτελεσματικό τρόπο αλλά και άμεσα να βρει λύση πριν γίνει και να αποβεί το χειρότερο. Εδώ απειλές δέχονται πολίτες μέσα στα σπίτια τους και χρησιμοποιούν για άμυνα διάφορα ώστε να προστατεύσουν τον ευατό τους και ο αστυνομικός που στην ίδια την δουλειά του που περπάει περισσότεροες ώρες από το σπίτι του δηλαδή το ίδιο το σπίτι του εν τέλει δεν θα προστατεύσει την σωματική ακεραιτότητά του και των υπολοίπων συναδέλφών του;; ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να είχε γίνει μετα;; αν δεν είχε χρησιμοποιήσει το σπρέυ;; μήπως τελικά ήταν η καλύτερη λύση;; μήπως τελικά η ελληνική αστυνομία είναι πολύ πίσω;; μήπως τελικά δεν έχει τα κότσια να στηρίζει το προσωπικό της;; Και παράνομος ο αλλοδαπός και ποινικός όπως λέει το άρθρο σας.. και ο αστυνομικός τι;;; και κερατάς και δαρμένος από την υπηρεσία του;;; Για να σοβαρευτούμε.. που το κάνουμε και θέμα..
Ετσι τους καλομαθαίνουμε και αλλοδαπούς και ημεδαπούς και καβαλάνε το καλάμι.. Εν τέλει καλά τον έκανε και βλακεία που δεν έκανε και χρήση γκλόπ, και κλωστιάς, και μπουνιάς δηλαδή να του δώσει και ένα χεράκι για να καταλάβει..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Που κολανε αυτα που λετε σ ολες τις αστυνομιες του κοσμου χρησιμοποιούντο τα σπρέι πιπεριου εφοσον ηταν για αμυνα !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η σύλληψη της χρονιάς....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ηρθε παλι το τρελο καρναβαλι στο Ηράκλειο!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
parakatw episinaptw ena dimosievma apo to cretalive.

Ayta einai...vaivaia den mporw na katalavw....efoson o alodapos den epithimei tin timoria..pws h dikografia(vash tis anartishs einai kai gia swmatikes vlaves?)moipos prodikazoun ta gegonota oi k.k. pou dioikoun kai katastrefoun ena nearo astynomiko psixika kai ypiresiaka gia na allo ena asteri?
to paidi ayto me tin tosh adikia pou eniwse perimenei kaneis na anatathei pote ksana ypiresiaka?dimiourgoun astynomikous dhmosious ypalilous otan askoun tetiou idous dioikish.

yparxoun aksiomatikoi sthn EL.AS pou einai ikanoi na dioikisoun..as analavoun aytoi kai as katharisei to sistima apo tous kifines asxetous euthinofovous me vlepseis politikes dimosiosxesites pou den exoun kamia sxesh me to antikeimeno..

THA EPREPE NA KRINESTE OLOI APO TOUS IFISTAMENOUS SAS.KAI OXI APO TOUS POLITIKOUS KOLITOUS SAS.
NA ASKHTE DIOIKISH PRAGMATIKH OXI MONO DILOSEIS STIS EPITYXEIS TOY PROSOPIKOU SAS
KAI SILIPSEIS ASTYNOMIKWN EN WRA YPIRESIAS GIA LOGOUS ANIPARKTOUS KAI GELIOUS..

TETIOU IDOUS DIOIKISH MPORW NA ASKISW KAI EGW POU KANW 6 ORTHIGRAFIKA LATHOI SE MIA LEKSH 4 GRAMATWN..



http://www.cretalive.gr/new/87081/crete/Ton_Oktobrio_i_diki_ton_protagoniston_tou_peristatikou_me_to_sprei
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε παιδια δεν εκανε κατι κακο το παλικαρι δεν σκοτωσε και ανθρωπο..μην δινεται διαστασεις στο θεμα.για κακα σχολια του συναδελφου σας,απο μερικους ασχετους που βρηκαν την αφορμη να λενε διαφορα.Κακως βγηκε το θεμα στη δημοσιοτητα δινετε ετσι τροφη σε μερικους να σας σχολιαζουν χωρις κανενα λογο,και να βγαινουν παντα οι αλλοι λαδι..υπερασπιστητε το συναδελφο σας και μην αφηνεται τον καθενα ασχετο να κανει ασχημες κριτηκες εναντιον σας.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ..ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ....... ΝΤΡΟΠΗ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δηλαδή θα ήταν καλύτερο να τον χτυπήσει με το γκλοπ εφόσον κινήθηκε προς τα πάνω του απειλητικά?
Το γκλοπ είναι καλύτερο από το πιπέρι?Δεν θα προξενούσε μεγαλύτερο κακό?
Γιατί σε ανεπτυγμένες χώρες επιτρέπονται και τα πιπέρια και τα ρεύματα?
Τέλος πάντων με ποιο τρόπο θα έπρεπε να αμυνθεί
ο αστυνομικός με ζίου ζίτσου?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς οι εισαγόμενοι εγκληματίες δεν χρησιμοποιούν σπρέϊ πιπεριού αλλά καλάσνικοφ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
2.47 ΤΟ 2008 ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΣ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΒΛΕΠΩ.....ΤΟ 2011 ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ? ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΑΝΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΝΕΙΡΑ...ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΟΥ ΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2008 ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ 2011...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΝΑ ΑΠΟΤΑΧΘΕΙ Ο ΑΞ/ΚΟΣ ΥΠ/ΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΣΥΛΗΨΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΣΥΝΑΔΕΦΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΚΟΝΟΥΝ ΤΟ ΗΘΗΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟ ΚΡΙΣΗΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΈΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΊ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΛΕΓΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το καρφωμα εγινε απο εναν ξεφτιλισμενο Γιωτα του γραφειου κινησεως του Τ.Μ.Δ.Ηρακλειου προς τον Δ/ντη της Α.Δ Ηρακλειου διοτι ο συγκεκριμενος αστυνομικος ειχε το θρασος να διεκδικισει τα δικαιωματα που του παρεχει το Π.Δ περι χρονου εργασιας αστυνομικου προσωπικου και κανονισμου μεταγωγων ,εγγραφως, που στην συγκεκριμενη υπηρεσια καταπατουνται χωρις προσχηματα. Και ο νοων νοειτο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΔΥΑΛΥΣΑΝΕ ΟΛΑ.
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ .ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ . ΟΥΣΤ ΠΑΠΑΡΙΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΙΔΙΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΑΣ? ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ.ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΧΤΑΡΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ 8 ΩΡΕΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΚΟΠΟΣ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΩΝ.ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ.ΜΙΑ ΖΩΗ Ο ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.ΜΕΓΑΛΟ "ΛΑΘΟΣ" ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καλα ο συναδελφος δεν ηταν νιντζα να τον ριξει κατω με μια .....ματια;ντροπη σου συναδελφε που δεν εισαι νιντζα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΩΣΤΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ....ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ,,,,,,,,,,,,,,,,,ΚΛΠ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι Διοικητής είναι αυτός , παροπλησμενος κοντηλοφορος να βγάζει υπηρεσίες μαθαίνω. Γιαυτό είναι ; ικανός . Όποιον δεν σέβεται δεν προσέχει τους συναδέλφους του γαμ...τον ένας άχρηστος ακόμη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι κρίσεις θα φοβηθεί ο διοικητής μην του πάρουν τον κοντυλοφορο που βγάζει υπηρεσίες ; Πιο παροπλησμενος ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
...η συμπεριφορά αυτή κ η αντιμετώπιση τετοιων περιστατικών με τετοιο τρόπο από τους δηθεν προοδευτικούς πολιτικούς (κυρίως), από τα ΜΜΕ κ κάποιους χαρτογιακάδες ανώτατους είναι βουτηρο στο ψωμί της ΧΑ.
...μετα μην απορείτε που ο κόσμος ακροδεξίζει σιγά - σιγά...