Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ





Μέσω της μισθοδοσίας κι όχι με χρηματικά εντάλματα θα πληρώνονται τα πενθήμερα-νυχτερινά απαντά επίσημα το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Δείτε την επίσημη απάντηση:

Η απόφαση τού αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Φίλιππου Σαχινίδη, είναι διαχρονική, δεν έχει καμία ημερομηνία λήξης και η αποζημείωση για πέραν του πενθημέρου εργασία και του επιδόματος επιχειρησιακής ετοιμότητας (νυχτερινά) συνεχίζουν να καταβάλλονται κανονικά, με τον ίδιο τρόπο που καταβάλλονται μέχρι σήμερα, δηλαδή μέσω της μισθοδωσίας και όχι με χρηματικά εντάλματα.

.

Δημοσίευση σχολίου

26 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΙ ΣΤΟ POLICE ON LINE Η΄ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΑΚΟΜΗ??? ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΙΣΗΓΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ.Ο.Τ.Π. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ 280 ΕΥΡΩ ΚΑΤΩ ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ...........
Ο χρήστης ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ-ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΧ/ΚΑΣ είπε…
ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!! ΕΙΝΑΙ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΕΧΩ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ 5 ΕΥΡΩ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΠΑΣΟΚΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ!!!! ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!!!! ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΣ!!!!! ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΕΟ.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
με τα νυχτερινά τι γίνεται ρε παιδιά;;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1.51

MH XAΛΑΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.........
ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΝΑΙΟΔΩΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ....ΘΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΣ......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οσον αφορα τα νυχτερινα, εχουν μπει κανονικα ΚΑΙ αυτα που χρωσταγαν. Οποιος εχει καρτα POL να μπει στην μισθοδοσια του και να δει το αναλυτικο του σημειωμα.
Βεβαια ετοιμαστειτε να κλαψετε με τα υπολοιπα που θα δειτε.
Οικογενειακο επιδομα δεν υπαρχει αλλα υπαρχει στα ψηλα του σημειωματος(εκει που γραφονται τα πενθημερα) το οικ.αυτ. Λογικα οι παντρεμενοι θα εχετε καποιο ποσο εκει. Εγω δεν ξερω γιατι ειμαι ανυπαντρος.
Αυτη η μισθοδοσια δεν περιλαμβανει αναδρομικες κρατησεις.
Περιλαμβανει ομως την φορολογια με το νεο μειωμενο αφορολογητο.
Ενδεικτικα εγω απο 86 ευρω πηγα στα 109....

Και παμε σε κατι αλλο τωρα.

Οσο καλοπροεραιτα και να εχω δει μεχρι τωρα διαφορες κινησεις σας (και ακουγοντας και τα σχολιανα μου μερικες φορες απο οσους σας τα χωνουν με οποιο τροπο μπορουν) βλεπω το εξης.
Ξαφνικα βγαινει μια "φημη" οτι κατι αλλαξε, οτι δεν θα πληρωθουμε, οτι δεν θα παρουμε πενθημερα κλπ. Και μετα τον ντορο ερχεται η απαντηση απο ολες τις αρμοδιες υπηρεσιες που αναφερουν οτι δεν υπαρχει καποιο θεμα με αυτες τις φημες και ολα λογιζονται σε παρερμηνεια. Και ερχεστε μετα και λετε "αν δεν υπηρχαμε εμεις, θα σας τα κοβανε , μην τους πιστευετε".
Συγνωμη κ.κ. συνδικαλιστες αλλα το εργο επαναλαμβανεται και στο τελος θα πιστεψω κι εγω καποιους που λενε για διαδωσεις σε κατι που δεν υπαρχει θεμα, για να φαινεται η παραγωγη εργου συνδικαλιστων , επειδη δεν μπορουν να πετυχουν αλλα πραγματα.
Οποτε μπορει να με βρισουν παλι οσοι ειναι εναντιον σας αλλα θα σας πω κατι.
Φροντιστε λοιπον να τους διαψευετε με τις πραξεις σας και οχι με τα λογια σας. Γιατι χαρτια στελνετε πολλα σε καθε υπηρεσια με τις διεκδικησεις και με φρασεις "θα μας βρουν μπροστα τους" αλλα εγω κοιτωντας το σημειωμα αποδοχων μου βλεπω μονο μειωσεις. Βλεπω στις υπηρεσιες γυρω μου να γινεται αλαλουμ απο τις βαρδιες. Βλεπω να ειναι σκορποχωρι δυναμεις σε φυλαξεις και περιπολιες αλλων διευθυνσεων που πρεπει να "φανουν". Γυρναω σπιτι και οταν χτυπαει το τηλεφωνο αναρωτιεμαι τι να εγινε στην υπηρεσια και ας χτυπαει ο ηχος που εχω βαλει να χτυπαει στην οικογενεια μου.
Βγειτε και πηγαινετε στις υπηρεσιες και ακουστετον κοσμο, δειτε μονοι σας κιολας. Σταματηστε να στελνετε χαρτια γιατι ολα μενουν στα χαρτια. Και οσο ασχολειστε μονο με τα χαρτια, τοσο θα τα αφηνουν και οι υπολοιποι στα χαρτια.
Απλα πραγματα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνω με τον αγανακτισμενο συναδελφο αρχιφυλακα , μονο αυτες οι ευχες ταιριαζουν στους πολιτικους αλλα και στους συνδικαλισταραδες μας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
gia ton 1:51. na agiasi to stoma sou sunadelfe.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ…ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΔΕ ΜΙΛΩ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ (ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΦΑΠΑΞ, ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΚΛΠ). ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ, ΑΣ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ Η΄ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΕΟ, ΤΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΕΥΧΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΝΤΕ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
το μοναδικο που θελω να προσθεσω σε ολα οσα εχετε αναφερει παραπανω μην ξεχασετε και τη συνδρομη των 12 ευρω στη ΠΟΑΣΥ/ΠΟΑΞΙΑ! οι ανθρωποι ζουν στο κοσμο τους!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ. ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ. ΕΤΣΙ... ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
a re papaginnopoyle s eyxaristoume kala xristoygenna
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φυσική και συνδικαλιστική ηγεσία,είναι συντεταγμένη με το πλευρό της πολιτικής ηγεσίας..
Οπότε προκοπή μην περιμένετε από όσους πανηγυρίζουν επειδή δεν χάσαμε ότι δικαιούμαστε.
Ειδικά για τα παιδιά που υπηρετούνε στην Αττική η κατάσταση γίνεται κάθε μήνα και χειρότερη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πως μπορούμε να διαγραφουμε απο τη ΠΟΑΣΥ ?
+
Αυτο το οικ. αυτ. απο 01-11-2011 τι ειναι ?
Ο χρήστης Αστυφύλακας σε ΑΤ. είπε…
Εάν κοπούν τα νυχτερινά ποιος θα δουλεύει νύχτα;
Εάν κοπούν τα πενθήμερα ποιος θα δουλεύει Σάββατα, Κυριακές και αργίες;
Θα κλειδώνουμε τα τμήματα;
Καλό ε…;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΕΥΚΟΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ "ΚΑΝΑΠΕ" .....

ΠΗΡΑ ΑΦΟΡΜΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ,ΤΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ.

ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ 16.000.000 ΩΡΕΣ ΚΑΤ'ΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ,ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!! ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ;ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΒΑΖΟΙΥΝ ΠΛΑΦΟΝ 64 ΩΡΕΣ "ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ" ΩΡΕΣ!!!!ΦΤΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΟΑΣΥ ΚΑΙ Η ΠΟΑΞΙΑ;;;;
ΝΑΙ!!!ΦΤΑΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5.000.000 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΙ!!!!
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ Η ΒΡΑΧΕΙΑ !!!!ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΦΤΑΝΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΜΡΗ ΑΝΤΕ ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ "ΚΑΝΑΠΕ", ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Η/Υ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ Η ΕΜΑΙΛ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ Η ΠΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙ!!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ) ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Υ.Δ.Ε ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΘ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ!!!!ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ!!!!

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ9Ν ΑΡΕΣΕΙ ,ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΑΣΥ ΑΦΟΥ ΤΑ 5 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ (2,5 ΕΝΩΣΗ + 2,5 ΠΟΑΣΥ) ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ!!!!
ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΑ 400-500 ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΟΝΟ 1.500 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 55.000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ...

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ Η ΕΠΟΜΕΝΕΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
10:01 ασε ρε φιλε με τις μ...., σας βαρεθηκαμε, σε βαλανε χριστουγενιατικα να μας πεις τα "καλαντα"...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11.41 mallon kala ta leei re o 10.01... eegw den eimai syndikalisths alla katebhka stis poreies giati me to zori bgazw to mhna mou me ayta pou pairnw. kai mono etsi mporw na antidrasw kai na tous ta xwsw. esy pou eisai kai den katebhkes??? sth boulh? se kanena politiko? h se kammia bismatikh thesh sthn asfaleia pou pineis kafe kai ta ksyneis kai perimeneis na sou erthoun ta lefta ouranokatebata?? h' douleyeis kai se kanena magazaki kai bgazeis ta dipla? kateba re se kammia poreia. mhpws sou stelnei leftakia o mpampakas sou gia na eisai esy magkas? bale ypopshfiothta gia syndikalisths kai tha se pshfisw kai egw. isws na mporeseis na ta kaneis kalytera apo aytous pou einai twra
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αγαπητή σειρούλα 1:51 όταν φιλούσες τα πόδια τους το 1995 για να μπείς στην αστυνομία δεν ήταν πασοκοφασίστες;
Νομίζω 'οτι η υποκρισία περισσεύει και δε νομίζω 'οτι υπάρχει συνάδελφος που να μη περνά δύσκολα.
Αφήστε τα λόγια λοιπόν κι ελάτε όλοι μαζι με την ομοσπονδία να τους δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι.
Και αν δεν μας εκφράζουν αυτοί που μας εκπροσωπούν ,η ώρα του ψήφου φτάνει.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11.41
ΤΑ "ΚΑΛΑΝΤΑ" ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΘΙΜΑ.....
ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ...ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΘΑ "ΜΑΤΩΝΟΥΜΕ".....
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο "ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟΣ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥς ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ "ΗΤΑΝ ΩΡΙΜΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ" ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ "Η ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, Η ΕΝΔΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΝΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΙΤΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ"


ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΡΜΑ ΣΕ ΌΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΠΑΡΑΝΟΙΑ", ΣΤΟ ΚΑΤΩ -ΚΑΤΩ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
χρονια πολλα συναδελφοι και συναδελφισες. να εχουμε υγεια ευτυχια και να ημαστε παντα καλα και να προσεχουμε.να ειμαστε μονιασμενοι ερχονται δυσκολα χρονια .για ολους μας. και κυριως για τους νεους και νεες.εγω ειμαι στο σχολασμα να ειμαστε καλα ολοι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
για εμενα οι συνδικαλιστες πεθαναν το 2004 με το ολυμπιακο επιδομα!τοτε που εγω ελιωνα στην αμυγδαλεζα!!και πηρα τα ιδια χρηματα με τον συναδελφο που επινε τ τσιπουρα στο καφενειο του χωριου!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
10.05 bres kammia kalyterh dikaiologia. oloi gia ta lefta milate re..... re pate kala??? exei gamhthei to systhma olo kai eseis milate mono gia lefta???? thesmika, syntaksiodotika, bathmolloogika, themata metathesewn, ola skata kai eseis ekei kollhmenoi, ti tha mpei sthn tseph. gi ayto mas phdane mia zwh
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11.54 σε ποιο γραφειο δουλευεις ρε γιατι δεν πρεπει να σε βλεπει ο ηλιος και το κρυο θα εισαι απο εκεινους μαλλον που δουλευουν μονο σαββατο πρωι για να παιρνουν το πενθημερο!ναι ρε για τα λεφτα με νοιαζει μονο,γιατι εσυ και οι ομοιοι σου να παιρνεται τα ιδια χρηματα με εμενα γιατινα παιρνεις την ιδια συνταξη με εμενα ποθ ειμαι 22 χρονια στο πεζοδρομιο ρε μαγκα! αυτο ειναι το προβλημα!εχουν γεμιση τα γραφεια με παιδακια 20 και 22 χρονων και εμεις ειμαστε ακομα εκει εξω!!