Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ: "ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ"


Ο Χριστόφορος Σταυρουλάκης, αδελφός της Αγγελικής που έχει χαθεί εδώ και 21 μήνες απευθύνει μία ακόμη έκκληση...
«Αποκαλύψτε μας πού βρίσκεται η Αγγελική. Η οικογένειά μου υποφέρει. Θέλουμε μόνο να μάθουμε ότι είναι καλά».

Ο Χριστόφορος, τα τελευταία χρόνια, ζει
και εργάζεται στην Πάτρα. Σύμφωνα με το dete.gr, πριν από δυόμισι μήνες απέκτησε και ένα γιο. Όπως λέει «το παιδί μάς έδωσε πολλή χαρά, ενώ για την τραυματισμένη ψυχολογία των γονιών μου και των αδερφών μου αποτέλεσε βάλσαμο. Είναι μια καινούργια ζωή που έχει καταφέρει να διώξει όσο γίνεται τη μαύρη σκιά της εξαφάνισης της Αγγελικής και εύχομαι από δω και στο εξής όλα τα νέα που θα έχουμε να είναι χαρμόσυνα».

Μία από τις φωτογραφίες της αγνοούμενης ΑγγελικήςΜία από τις φωτογραφίες της αγνοούμενης Αγγελικής
Τα ίχνη της Αγγελικής Σταυρουλάκη από την Ασή Γωνιά Χανίων χάθηκαν στις 18 Φεβρουαρίου του 2010, όταν έφυγε από το σπίτι της για να πάει σε φαρμακείο στην Επισκοπή Ρεθύμνου. Το αυτοκίνητό της βρέθηκε πολύ κοντά στην παραλία του Πετρέ με τα κλειδιά στη μηχανή, ενώ μέσα σε αυτό υπήρχαν όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, εκτός από το κινητό της τηλέφωνο. (διαβάστε για την εξαφάνιση)

Ωστόσο, παρά τις έρευνες προκειμένου να την εντοπίσουν, οι αστυνομικές αρχές μέχρι σήμερα δεν έχουν καταφέρει να βρουν τι απέγινε. (διαβάστε για τις έρευνες)

«Περιμένω από τους ανθρώπους που ίσως βρίσκονται μαζί της να τηλεφωνήσουν στους γονείς μου, στα αδέρφια μου, σε εμένα ή στην αστυνομία για να μας πουν για την τύχη της. Κάνω έκκληση ακόμα και στην ίδια την Αγγελική, αν είναι καλά, να μας τηλεφωνήσει για να ακούσουμε μόνο τη φωνή της. Δεν θέλουμε να μας πει πού είναι, αν η ίδια δεν το επιθυμεί» τόνισε ο 29χρονος και πρόσθεσε:
«Νομίζω ότι βρίσκεται σε κάποιο μοναστήρι και εκείνοι που τη συναναστρέφονται ξέρουν από πρώτο χέρι για όλες τις έρευνες που έχουν γίνει για τον εντοπισμό της όλο αυτό το διάστημα, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν της έχουν αποκαλύψει το παραμικρό. Η πλύση εγκεφάλου που γίνεται μέσα στις μονές είναι τόσο μεγάλη που πιστεύω ακράδαντα ότι η αδερφή μου δεν έχει ιδέα τι γίνεται έξω, ούτε την τεράστια αγωνία που έχουν περάσει οι γονείς μου και τα αδέρφια μου, ούτε φυσικά ότι έχει αποκτήσει ανιψάκι από εμένα».
Ο Χριστόφορος Σταυρουλάκης παραδέχτηκε ότι η ψυχολογία της ήταν πολύ κακή την περίοδο που εξαφανίστηκε και είναι πολύ πιθανόν να πήρε την απόφαση να κλειστεί σε μοναστήρι. Ωστόσο απέκλεισε το ενδεχόμενο να αυτοκτόνησε: «Δεν νομίζω ότι η Αγγελική θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν ήταν τέτοιος άνθρωπος. Εξάλλου οι έρευνες που έγιναν δεν έδωσαν κανένα δείγμα που να μαρτυρά ότι είναι νεκρή».

Η εκδοχή του να βρίσκεται στην Αγγλία, βοηθούμενη από τον καθηγητή Μιχάλη Μιχαηλίδη, ο οποίος απήχθη από την οικογένεια της Αγγελικής για να δώσει πληροφορίες, έχει αποκλειστεί. (διαβάστε για την απαγωγή και τα βασανιστήρια)
πηγή: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=109259&catid=6&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια