Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΔΡΑΜΑ: ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ... ΕΞΩ!

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχτηκαν τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στην Δράμα, στη διάρκεια επιχείρησης σύλληψης από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας τρία άτομα, ηλικίας 39, 38 οι άνδρες και 37 η γυναίκα και η πλέον ... ζόρικη, για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.
Στον  έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, σε καφενείο της πόλης,
συνέλαβαν την 37χρονη ιδιοκτήτρια, διότι είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία  1 ηλεκτρονικό υπολογιστή, με πρόσθετο απαγορευμένο λογισμικό πρόγραμμα (ΠΟΚΕΡ), επιτρέποντας στον 38χρονο, την διενέργεια του παραπάνω παιγνίου.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επίσης έναν 39χρονο ημεδαπό, διότι, λειτουργώντας ως «τσιλιαδόρος», ενημέρωνε τους θαμώνες του καταστήματος για ... ανεπιθύμητες επισκέψεις.

Σε βάρος της 37χρονης και του 38χρονου η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και το αδίκημα της απείθειας, διότι η μεν ιδιοκτήτρια, κλειδώνοντας την είσοδο του καταστήματος, παρεμπόδιζε την είσοδο των αστυνομικών σε αυτό, ο δε 38χρονος προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Κατασχέθηκε ένας (1) ηλεκτρονικός υπολογιστής και το χρηματικό ποσό των 20 Ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του απαγορευμένου παιγνίου.

.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
spoudea douleia ekanan. ta alla megala lamogia tou Kino kai tou pame stoiximama pote tha ta piasoun? alla ksexasa.. ekeina einai ''nomimos'' tzogos....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
12.42 ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.ΚΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ (ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΜΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.