Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΛΕΕΙ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ


Σοβαρότατα προβλήματα υγείας μπορούν να δημιουργήσουν τα χημικά που εκτοξεύουν οι αστυνομικοί αν έχουν λήξει, προειδοποιούν οι γιατροί του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας (ΙΣΑ).
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΙΣΑ Γιώργο Πατούλη, οι γιατροί είχαν επισημάνει εδώ και καιρό ακόμη και με καταγγελίες τους
στη δικαιοσύνη και στον εισαγγελέα, ότι ληγμένα χημικά που μπορεί να χρησιμοποιούνται σε διαδηλώσεις είναι δυνατόν να προκαλέσουν σοβαρές βλάβες στην υγεία. «Αν ήταν και τώρα ληγμένα υπάρχει θέμα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΙΣΑ με αφορμή το θάνατο του 53χρονου οικοδόμου στα χθεσινά επεισόδια, συμπληρώνοντας ότι οι ουσίες αυτές μπορεί να επιφέρουν μεταξύ άλλων και προβλήματα στην καρδιά.
Τα μέλη του Συλλόγου αναμένουν τώρα την ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 53χρονου οικοδόμου χθες στη διαδήλωση που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.
πηγή: http://www.iatropedia.gr/articles/read/375

.

Δημοσίευση σχολίου

43 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
-και που ξερουν οι γιατροι οτι τα χημικα ειναι ληγμενα;
-μηπως θελουν καμμια μιζα και απο αυτα;
λιγα εφαγαν απο τα ασφαλιστικα ταμεια τοσα χρονια.
τα ρημαξαν...........αυτοι και οι φαρμακοβιομηχανοι.....
-οτι θελει λεει ο καθε ασχετος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
θα πρέπει να ξέρει ο Αγαπητος ιατρικός σύλλογος ότι η ημερομηνία λήξης στα δακρυγόνα δεν αναφέρεται στο χημικό καθεαυτό αλλα στο ότι μπορεί η καψουλα που το κάνει να αναφλεγει να μην είναι πλέον λειτουργική.με λίγα λόγια οι άσχετοι να πάψουν να ομιλούν!όταν βλέπετε ληγμενο χημικό το πολυ πολυ να μη κάνει καλα τη δουλειά του και όχι ότι είναι επικίνδυνο για την υγεία!έλεος πια!μια κονσέρβα κ αντέχει δεκαετίες.το χημικό φαντάζεστε πόσο θέλει για να λήξει;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γινανε και οι ΜΑΤαδες χημικοι μηχανικοι τωρα και ξερουν πιο πολλα απο τους γιατρους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
21 Οκτωβρίου 2011 1:44 μ.μ.
ανοητε.οταν χρησιμοποιεις κατι σου λενε και τι σημαινουν οι ανδειξεις πανω του.κουτε.στο στρατο "αν πηγες"! δε σου ελεγαν τα γραμματα στα βληματα τι σημαινουν?
εκτος και αν εβλεπαν οτι δεν πιανεια πολλα πολλα και δεν σου εμπιστευονταν βληματα.
πας να κανεις τον εξυπνο και αποδεικνυεσαι πιο βλακας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραιοι οι Γιατροι!Ενας κλαδος πρωταθλητης στην διαφθορα στη ρεμουλα και κλεψια(αυτοι σιγουρα τα εφαγαν με τον Παγκαλο) ,κανει και κυρηγμα για κατι που δεν γνωριζει!
Ασχετο εαν στα 35 και βαλε χρονια που χρησημοποιουνται δεν εχει παθει κανεις τιποτα.Ασχετο επισης οτι την ωρα που πεθανε ο ατυχος δεν ειχαν πεσει χημικα καν.Σχετικοτατο ειναι οι γνωστες αποψεις του προεδρου του ΙΣΑ.Τον ειδαμε και εχτες βραδυ με τον Μακη παρεα, να καταγγελουν την αστυνομια.Κουρεψτε επιτελους αυτα τα χρεη του ΑΛΤΕΡ μπας και σταματησουν τον πολεμο κατα της αστυνοιας και οτι κρατικου!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε 1.44 ξερεις πιο ειναι το προβλημα της Ελληνικης Αστυνομιας???
Οτι ο καθε βλακας γνωριζει ακριβως πως πρεπει να επιχειρει η αστυνομια(τι μεσα και πως να τα χρησημοποιει,πως να συλλαμβανει χωρις να ακουπα κανεναν και γενικα οποιοδηποτε αστυνομικο εργο) εκτος απο αυτους που κανουν επι χρονια αυτη τη δουλεια!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Kανατε και ανοργανη χημεια στη μπατσοσχολη;;
Ας γελασω...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@3.20 Γιατί αν το χημικό ήταν επκίνδυνο θα στο έλεγαν νομίζεις; Στο στρατό οι φαντάροι μάθαινουν την αλήθεια ή μόνο αυτό που εξυπηρετεί το στράτευμα την συγκεκριμένη στιγμή; Γνωρίζει ο φαντάρος τι είναι αυτό που τρώει ή τι έχει στην πραγματικότητα η αποθήκη που φύλαει; Η αποβλάκωση και η πλύση εγκεφάλου δεν είναι η βάση στο στατό; Η Αστυνομία απέχει πολύ από αυτή τη νοοτροπία; Εσείς δεν λέτε ότι εκτελούμε εντολές χωρίς ερωτήσεις και αντιρρήσεις;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@3.44
Δεν γνωρίζει ο γιατρός τις επιδράσεις μίας χημικής ουσίας στον ανθρώπινο οργανισμό; Εσύ με ποιά επιστημονική ιδιότητα το γνωρίζεις, εκτός από το ότι "έτσι σου είπαν" οι ανώτεροί σου;
Στα 35 χρόνια που χρησιμοποιούνται τέτοιες ουσίες πως ξέρεις ότι δεν έπαθε κανεις τίποτα; Έχεις τα στατιστικά στοιχεία για τη συχνότητα των καρκινογενέσεων σε άνδρες που υπηρέτησαν στα ΜΑΤ; Εκτός αν εννοεις με το δεν έπαθε κανείς τίποτα, ότι δεν πέθαναν επί τόπου. Που και αυτό μετά τον χθεσινό θάνατο δεν είμαστε καθόλου σίγουροι ακόμα ότι δεν ισχύει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φ Α Κ Ε Λ Α Κ Ι ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
5.18 Σαν αυτο που έδωσε η αστυνομία στον ιατροδικαστή για να βγάλει τη γνωμάτευση για το θάνατο του διαδηλωτή;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε γιδαρμεχτη 4,51 και το κινητο βλαπτει.Μηπως θελεις να σταματησουμε να μιλαμε διπλα σε διαδηλωτες.Γιατι εσεις θα μας χρεωσετε και αυτο!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
5.23 η αστυνομια πρεπει μαλλον εκτος απο τον ιατροδικαστη, να εδωσε φακελακι και στον ιατρο που τον περιποιηθηκε πρωτος-στους γιατρους του ευαγγελισμου-και πιθανοτατα και στον ατυχο, γιατι και αυτος παραπονεθηκε για πονους στο στηθος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
5.54 Το ότι πέθανε από την καρδιά του δεν αποκλείει ότι χημικά προκάλεσαν την ανακοπή. Δεν το απέκλεισαν ούτε οι γιατροί του Ευαγγελισμού, απλά περιμένουν τις τοξικολογικές εξετάσεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@5.51 Το ότι εξισώνεις την επίδαρση του κινητού με αυτή από τα χημικα συστατικά των αερίων δείχνει το πόσο άσχετοι είστε τελικά από τοξικολογία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
4.51 ειμαστε χαζοι οι μπατσοι ακουμε μονο τους ανωτερους μας. δεν ξερουμε για τις επιδρασεις μιας χημικης ουσιας στον ανθρωπο.ξερουμε ομως οτι 4.07 εγινε κληση στο 100 απο αστυνομικο που καλεσε σε βοηθεια για τον φουκαρα ενω τα χημικα πεσανε μετα τις 5(αυτα ειναι καταγεγραμενα στο κεντρο του 100).
Εσυ εξυπνακια ακου το ΑΛΤΕΡ που χρωστα στο κρατος τα μαλλια της κεφαλης του και δε ξερει τι να κανει για να επιβιωσει ως καναλι!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και ουτε ενα χημικο να μην επεφτε παλι θα ελεγαν ορισμενοι οτι καμποιος μπατσος εκλασε και συνεβη το μοιραιο!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@5.59 Δεν πιστεύω το ΑΛΤΕΡ αλλα δεν έχω και καμία εμπιστοσύνη στις ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ μετά και τα παραμύθια για ζαρντινιέρες πριν μερικά χρόνια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
παντως ο θανων στον μπατσο πηγε για βοηθεια. οι συντροφοι του
που ηταν;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
6.17 ακριβως αυτο εχουν καταφερει τα μμε και οι κυβερνησεις στην Ελλαδα.Να μην εμπιστευεται κανεις την αστυνομια.
Οταν ζηταμε η αστυνομια να εχει καμερες για να καταγραφει και να αποδυκνειει τα λεγομενα της, ολοι αντιδρουν και μιλανε για μεγαλο αδερφο και προσωπικα δεδομενα.
Οταν ομως καμερες χρησιμοποιουνται κατα αστυνομικων τοτε ολοι ειναι χαρουμενοι γιατι αυτο πουλαει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
6.27 Γιατί είπαν οι πολίτες να μην μπουν κάμερες στα περιπολικά; Αλλά και τότε τα περιπολικά δεν θα είναι στα επεισόδια στις διαδηλώσεις.
Για τις τραγικές ανακοιονώσεις της Αστυνομίας για τις ζαρντινιέρες δεν τις φταίνε τα ΜΜΕ ούτε η κυβέρνηση πάντως.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
5.58 την επομενη φορα που καποιοι με καλασνικοφ μπουν στο σπιτι σου και βιασουν τη γυναικα σου μπροστα στα παιδια σου(οπως συνεβει προσφατα),μην καλεσεις την αστυνομια αλλα εναν χημικο γιατι αυτος γνωριζει καλυτερα τη συσταση ενος φυσιγγιου 7,62χ39 και θα σε κατατοπισει για την επιδραση που μπορει να εχει στην κεφαλα σου!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φιλε 6.32 η αστυνομια μονο φετος εχει προβει σε πανω απο 100.000 χιλιαδες συλληψεις σε ολη την Ελλαδα εχει προβει σε αναλογες ανακοινωσεις και εχει δεχτει πανω απο μισο εκατομυριο τηλεφωνηματα για να επεμβει ΜΟΝΟ ΦΕΤΟΣ!!
Το οτι εσυ θυμασαι και μενεις σε ενα γεγονος που συνεβει πριν απο 4-5 χρονια που ακριβως νομιζεις οτι οφειλεται??Για σκεψου λιγο.
Οσο για τις καμερες εχουμε ζητησει να εχουν και τα ΜΑΤ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
6.33 Ρε φίλε άσε αυτό το χιλιοειπωμένο "επιχείρημα". Είναι ξεπερασμένο πια. Δεν είναι κανείς κατά των αστυνομικών ως προστάτες των πολιτών, και ξέρουμε τους κινδύνους που αντιμετωπίζετε και σας ευχαριστούμε. Ο κόσμος δεν θέλει τον αστυνομικό-όργανο καταστολής της κυβέρνησης, που με εντολές του κάθε ΓΑΠ ρίχνει ξύλο στον φτωχό κόσμο. Είναι σαν να μου λες ότι το τίμημα που σαν προστατεύουμε είναι να σας πλακώνουμε στα χημικά και το ξύλο στις διαδηλώσεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
6.33 τα πραγματα ειναι πολυ απλα και ισχυουν για ολες τις αναπτυγμενες χωρες.
Οταν πας και πετας ενα μαρμαρο στο κεφαλι του αστυνομικου-τον κοπανας με στυλιαρι απο φτυαρι φτιαγμενο σαν σημαια-τον καις με μολοτοφ-τον φτυνεις τοτε ναι ρε φιλε, οπως και παντου θα υποστεις τις συνεπειες.
Και για κατι παντογνωστες-εξυπνακιδες το χημικο ειναι ο πλεον ακινδυνος τροπος να τερματιστουν εκτεταμενα επεισοδια.Εαν δεν πεσουν χημικα ΜΑΤ και κοσμος θα δερνονται μεχρι τελικης πτωσης με εκατονταδες τραυματιες εκατερωθεν.
Τρανη αποδειξη ,δειτε ποση ωρα δερνονταν ΠΑΜΕ και αναρχικοι μεχρι που πεσανε τα πρωτα δακρυγονα και διαλυσανε.
Ακομα θα δερνονταν.Μεσα σε μια ωρα 40 επισημα με ανοιγμενα κεφαλια και ποσες δεκαδες που δε δηλωσαν σε νοσοκομεια και αστυνομια τραυματισμο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
7.18 Με προβληματίζει ακριβώς αυτό που λές. Ότι δεν διαχωρίζεις ποιός σου πετάει μολότοφ και σε χτυπαέι με καδρόνια. Είναι οι μεροκαματιάρηδες, οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι διαδηλωτές; Αυτοί ξεκινούν από το σπίτι με τη βαριοπούλα και την μολότοφ; Αυτοί γιατί να τρώνε το ξύλο; Και μη μου πεις ότι είναι μόνο ξώφαλτσες που τρώνε μέσα στον πανικό, γιατί έχουμε δει και κανονικότατες επιθέσεις των ΜΑΤ σε διαδηλωτές.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ρε 6.33 δεν δεχομαι απο κανενα να μου ανοιξει το κεφαλι με μαρμαρο.Πλουσιος η φτωχος.Δεν εγινα αστυνομικος για να ξεσπα και να εκτονωνεται η κοινωνια επανω μου για οτι της φταιει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
7.18 ανακυκλωνεται η συζητηση ,επανερχομαστε παλι στον ρολο τον μμε.Οποιος και αν συλληφθει σε πορεια οποιος και αν χτυπηθει απο τα ΜΑΤ ειναι τυχαιος περαστικος για τα καναλια και μεριδα πολιτικων κοματων.
Ειμαστε ανωμαλοι, χτυπαμε και πιανουμε μονο τους αθωους οχι αυτον που μας ανοιγει το κεφαλι,μας καιει η κουβαλαει μολοτοφ και βαριοπουλα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
7.24 Μα αυτό σου λέω ότι δεν σου ανοίγει το κεφάλι ο απλός διαδηλωτής, αλλά το ξύλο το τρώει και αυτός.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
7.32 Νομίζω ότι τα κανάλια έχουν δείξει πολλές φορές και τραυματισμούς αστυνομικών. Η διαφορά είναι ότι ο τραυματισμός ενός αστυνομικού είναι μέσα στα "λογικά", αν μπορούμε να το πούμε έτσι, πλαίσια του επαγγελματός τους εφόσον αναμετράται με κακοποπιούς-κουκουλοφόρους. Το να τρώει όμως ξύλο από την αστυνομία ένας απλός πολίτης που συμμετέχει σε μία διαμαρτυρία δεν έχει καμία λογική. Οπότε είναι επόμενο για τα ΜΜΕ να αποτελεί μεγαλύτερη είδηση το δεύτερο παρά το πρώτο και επομενως αυτό να προβάλουν περισσότερο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν εγινα αστυνομικος για να ξεσπα και να εκτονωνεται η κοινωνια επανω μου για οτι της φταιει.

Σωστα.εγινες για να παιρνεις 1500, συνταξη στα 45 σου, μονιμη δουλεια και για να προστατευεις την κυβερνηση που αναγκαζει ολους τους υπολοιπους να ζουν με 500ε, να δουλευουν μεχρι τα 67 και να ψαχνουν συνεχεια δουλεια.

Φυσικα και θα ξεσπασω πανω σου αν εσυ φυλας την κυβερνηση. Δεν εισαι εσυ ο στοχος αλλα οταν καθεσαι μπροστα τι περιμενεις? Να σου δωσω λουλουδια? κανε πιο κει να μπουμε στην βουλη και κανεις δεν θα σε πειραξει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ειμαστε ανωμαλοι, χτυπαμε και πιανουμε μονο τους αθωους οχι αυτον που μας ανοιγει το κεφαλι,μας καιει η κουβαλαει μολοτοφ και βαριοπουλα.

Δεν ειστε ανωμαλοι, ειστε ακροδεξιοι και βλεπετε ολους τους διαδηλωτες σαν "αναρχοκομμουνια" και "απλυτους" και εχθρους γενικα.Και επειδη ειστε δειλοι δεν τα βαζετε με αυτους που πετανε τις μολοτοφ αλλα με κατι γιαγιαδες και παππουδες συνηθως ή με 15χρονο κοριτσακια.

και μην πεις οχι γιατι θα σου βγαλω ενα βιντεακι για την καθε περιπτωση οπου διμοιρια επιτιθεται σε γιαγια,παππου και κοριτσακι.

Ακομα και ετσι να ηταν ομως ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ να χτυπατε κανεναν. Αν εμενα δλδ με χτυπησει απροκλητα καποιος δικος σας εχω καθε δικιο να τον βρω μετα, να του την πεσω με αλλους 10 εξω απο το σπιτι του και να τον σαπισω αφου με χτυπησε αναιτια. ή οχι?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
8.15 εχεις κανενα βιντεακι απο περιπου 900 αστυνομικους που εχουν τραυματιστει σε επεισοδια μονο φετος?Οχι .μπορεις να καταλαβεις γιατι ??
Και στην τελικη σου φταιω εγω που παιρνεις 500 ευρω?
Γιατι δεν ξεσπας στον δεητζη που ειναι διπλα σου πεταει μαρμαρα και παιρνει τα τριπλασια απο εμενα?
Αυτος και αυτοι που τον βολεψαν εκει ειναι αυτοι που μας εφεραν σε αυτα τα χαλια.
Στα 45 χρονια κανεις αστυνομικος δε βγαινει σε συνταξη.Αυτο συνεβαινε πριν 20 χρονια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ασε ρε γιωταδες.Αφου ειστε γιωταδες και τεμπεληδες και απο το παραμικρο μου παιρνετε αναρρωτικες.γιωταδες.Ειναι λογικο να εχετε τραυματισμους γιατι ειστε αστυνομια.εμεις ειμαστε πολιτες και ειναι παραλογο να εχουμε τραυματιες ποσο μαλλον νεκρους.εμεις δεν ειμαστε αρματωμενοι.το να κλαιγεστε για τραυματιες ενω ειστε αρματωμενοι δειχνει οτι ειστε γιωταδες.

ποιον ακριβως να λυπηθω?τον μαλακα που πεταξε την κροτου λαμψης και του εμεινε στα χερια?ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ.

Θες να λυπηθω τον μπατσο που φορτωσε την τσαντα με τα μπουκαλια στον Φωτη Δημου και εμεινε μεσα δυο μηνες?

Θες να λυπηθω τους μπατσους που με ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ εστειλαν τον Κετικη με τα πρασινα παππουτσια 2μηνες φυλακη?

Θες να λυπηθω τον μπατσουλη με την ανοιγμενη μυτη που ουρλιαζε στον κοσμο "θα σας γαμησω ολους"???

θες να λυπηθω τους δελταδες που φαγαν το ξυλο της αρκουδας και τους καψαν και τις μηχανες τον δεκεμβρη του 2009 κατω απο το συνταγμα που επιτεθηκαν σε μπλοκ???

Οχι φιλε,δεν θα σε λυπηθω αν μου επιτεθεις.

Ναι,εσυ μου φταις που παιρνω 500ε.γιατι εσυ εισαι αμορφωτος,ανεπαγγελτος και παιρνεις 1,5 χιλαρικο. πως λοιπον να μεινουν λεφτα για μενα και για ολο τον κοσμο? αστα αυτα μεγαλε, στα 47-48 βγαινετε ολοι οταν εμεις βγαινουμε στα 67-68.συντεχνια προνομιουχων ειστε.



και οχι δεν μας εφεραν εδω οι δεητζηδες. οι κυβερνησεις που δωσαν 100δις στις τραπεζες φταινε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ειμαι αστυνομικος που συμμετειχα στα μετρα ταξης της πεμπτης- οχι ματατζης- , τα δακρυγονα πεσανε μετα τις 5 και ο ανθρωπος επαθε την καρδια του στις 4 , προς θεου κυριοι δεν φταινε τα δακρυγονα που δεν εριξε η αστυνομια αλλα η ενταση του ΠΑΜΕ με τους κουκουλουφορους. Τα δε χημικα κανεις μας δεν θελει να ριχνει γιατι οι πρωτοι που τα τρωμε ειμαστε εμεις οι απλοι οι αστυνομικοι που δεν φορουμε μασκες και ο αερας δεν κανει διακρισεις σε ασρυνομικους η διαδηλωτες. Στις παραπανω αναρτησεις γραφουν οτι δεν τους αφηνουμε να μπουν στη βουλη, ε ενταξει και τι θα γινει , μπηκατε , μπορειτε να μου πειτε το μετα τι θα γινει; Οτι και να πειτε για την αστυνομια εγω ξερω οτι οταν θα βρεθειτε στην δυσκολη θεση το 100 θα παρετε και αυτο θελουμε και εμεις , γιατι πραγματι θελουμε να προσφερουμε - και προσφερουμε- υπηρεσιες σημαντικες για την ασφαλεια του πολιτη. Να ξερετε οτι αναγκαζομαινα βαζω αστυνομικους να εκτελουν υπηρεσια με αυτοκινητα που εχουν 400.000 χιλιομετρα , τριζουν παντου, εχουμε ιδιωτες με φιλοτιμο που τσονταρουν στις επισκευες αυτων γιατι το κρατος φιλοι μου ουτε ευρω δεν δινει για επισκευες. Οι αστυνομικοι που εχουμε να ξερετε οτι δουλευουν με φιλοτιμο και δεν υπολογιζουν ωρες αλλα μας ενοχλει να τα ακουμε και απο πανω. Ομως οταν βοηθαμε τους απλους πολιτες και μας λενε το ευχαριστω με τον τροπο τους ειναι η μεγαλυτερη πληρωμη. Συναδελφοι συνεχιστε με ζηλο την δουλεια εστω και αν εχουμε μειωσεις 40 τοις εκατο μειωση του εισοδηματος μας και εσεις οι. Πολιτες που γκρινιαζετε σκεφθειτε 1 μερα της ζωη σας χωρις να επεμβει η αστυνομια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@8.33 Έχεις την εντύπωση ότι ο Αστυνομικός σε λίγους μήνες θα παίρνει περσσότερα από 500 ευρώ; Τα πλέον σκληρά μέτρα τώρα ξεκινάνε που θα μας γίνει κούρεμα στο χρέος με αντάλλαγμα την μόνμη εγκατάσταση της Τρόικας στην Ελλάδα.
Πάντως επειδή είσαι ένας κρατικός υπάλληλος σου λέω ότι δεν είναι κομψό να σχολιάζεις τα 500 ευρώ που παίρνουν κάποιοι στον ιδιωτικό τομέα (που μπορεί να έχουν και 2 πτυχία που εσύ δεν τα έχεις), γιατί ναι, για να παίρνουν οι κρατικοί υπ[άλληλοι 800 αναγκάζονται οι ιδιώτες να παίρνουν 500, γιατί αυτοί φορολογούνται για να πληρώνεσαι εσύ. Άρα σεβασμός στον εργαζόμενο των 500 ευρώ, γιατί από το δικό του υστέρημα τρως ως τώρα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΚΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΑΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ 8.52 ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΣΥΧΝΑ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ; ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. ΜΕ ΤΑ ΠΑΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΗΓΜΕΝΑ Η ΟΧΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ,ΧΗΜΙΚΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να σταματήσουν να ρίχνουν χημικά. Να ρίχνουν μόνο σκατά και ούρα. Είναι πιό οικολογικά, αποσυντίθενται με την πάροδο του χρόνου, δεν κοστίζουν. Πιθανόν μερικοί να βρούν και γεύση. Θα συμφωνούσαν και οι οικολόγοι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1) οταν βγουν οι τοξικολογικες σε μερικες μερες θα δουμε αν οντως αν πηγε απο τα χημικα ή οχι. μεχρι τοτε υπομονη και μην προδικαζετε.

2)θα μπουμε στην Βουλη,θα φυγει η κυβερνηση με ελικοπτερα και ουτε μνημονιο ουτε χρεος ουτε μετρα. Αλλα φυσικα αυτο δεν σας συμφερει γιατι ειστε οι ευνοημενοι του συστηματος.

3) δεν θα καλεσω ποτε την αστυνομια γιατι απλουστατα δεν εχω κατι για να μου το κλεψουν.μου τα πηρε ολα η κυβερνηση που υποστηριζετε αγαπητοι μπατσοι.Αυτοι που σας καλουν ειναι τα αφεντικα σας στην Εκαλη, που εχουν ΠΟΛΛΑ να χασουν.

4)Αλλα ακομα και ετσι να ηταν πως ακριβως συσχετιζετε η δολοφονικη μανια που σας πιανει εναντια στους διαδηλωτες με το καθηκον σας να βοηθατε εναντια στο εγκλημα? Φυσικα δεν υπαρχει καμια σχεση μιας και δουλεια της αστυνομιας ειναι κυριως η καταστολη και η προστασια της κυβερνησης ε κι οταν δεν εχει δουλεια δερνουμε κανα μεταναστη στο Α.Τ. Ομονοιας να περναει η ωρα.

5)Εχω οντως δυο πτυχιο και αυτη την στιγμη δουλευω απληρωτος για την προυπηρεσια ενω ετοιμαζομαι να μεταναστευσω γιατι η κυβερνηση που σε πληρωνει 1,5 χιλιαρικο εχει κοψει ολες τις θεσεις εργασιες που θα μπορουσα να δουλεψω για να μπορει να πληρωνει δακρυγονα και προσληψεις αστυνομικων.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
9.33 ,1900 ευρω παιρνω μπουφο και γουσταρω να δερνω καποιους απο τους εργοδοτες μου που παιρνουν 500 και εχουν δυο πτυχια.Ναι ρε εμεις τα φαγαμε με τον Παγκαλο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
10.01 Καλά όταν μπορέσεις να συζητήσεις σοβαρά τα ξαναλέμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
9.33 eisai poly gida re file.ante traba sto diaolo na metanasteuseis na ksebromisei i xora karagkiozaki
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμπερασμα. Ειμαστε γυφτοι και δεν μπορουμε να καταλαβουμε ο νοημα:

Ο ΓΑΠ γουσταρει να δερνομαστε μεταξυ μας και να τα βαζουμε με μπατσους, λες και αυτοι αποφασιζουν...

Ρε δεν πατε καλα! δεν πατε καθολου καλα.

Ζωα ολοι μας! Σταματηστε τις βρισιες εκατερωθεν, δεν φταιν οι μπατσοι λεμεεεεεε.... Εχετε μασησει τα "επαναστατικα τσιτατα" του Ιουνιου από την κάτω πλατεια. Ταφαγα κι εγω αλλα δε μασησα....

Βουλωστε το αλλος ειναι ο εχθρος.