Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ; Νο 2

Είδατε λοιπόν ότι παραβιάζονται οι ανοιχτές θύρες της λογικής; Το ρητορικό ερώτημα λοιπόν, εάν υπάρχουν κουκουλοφόροι αστυνομικοί έχει απαντηθεί εκ των έσω. Από τους αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας οι οποίοι στα σχόλια και στα σημειώματα τους γράφουν αυτό που είπαμε ότι ξέρει και ο κάθε αστυνομικός συντάκτης με θητεία άνω του ενός μήνα στο ρεπορτάζ.
Υποσημείωση 1η και απαραίτητη. Το
ανώνυμο υβρεολόγιο δεν είναι ένα είδος κριτικής με κουκούλα; Αυτό επικρίναμε και γι' αυτό το λόγο από την πρώτη ημέρα λειτουργίας αυτό το ιστολόγιο, σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία των υπόλοιπων και όνομα έχει και νομικά υπεύθυνο και υπογραφές. Και ο νοών νοείτω.
Συνεπώς το ζήτημα εάν υπάρχουν ή όχι κουκουλοφόροι αστυνομικοί έχει απαντηθεί. Το δεύτερο ζήτημα που όπως ευθύς εξαρχής επισημάναμε, είναι ότι υπάρχουν δύο κατηγορίες κουκουλοφόρων αστυνομικών. Αυτών που κατεβαίνουν στις πορείες ως ομάδες συλλήψεων, τους οποίους πολλές φορές τους βλέπουμε στην είσοδο της ΓΑΔΑ στο στάδιο της προετοιμασίας τους κι εκείνους τους "αθέατους" που κυκλοφορούν ως εισοδιστές στα Εξάρχεια για τη συλλογή πληροφοριών και που όπως πολύ σωστά επισήμανε αναγνώστης μας, όταν έρχεται η ώρα των συγκρούσεων, "Εννοειται οτι στην πορεια θα βαλεις το κουστουμακι με την γραβατα και πριν την συλληψη θα δινεις και καρτουλα με τα πληρη στοιχεια ταυτοτητας σου . Φυσικα θα σπασεις και καμια τζαμαρια για να μην σε καταλαβουν τα αναρχια - επειδη μην ξεχνιομαστε δεν σε ξέρουν ηδη - μετα θα πεταξεις καμια πετρα στους φιλους σου , τις σειρες σου τους ΜΑΤατζιδες παλι για να μην σε καταλαβουν τα αναρχια - επειδη μην ξεχνιομαστε δεν σε ξέρουν ηδη".
Συμφωνούμε απολύτως. Στην πρώτη περίπτωση η κουκούλα χρειάζεται για να μην σε αναγνωρίσει ο αντιεξουσιαστής που τυχαίνει να μένει στη γειτονιά σου και το βράδυ τον δεις έξω από την πόρτα του σπιτιού σου και στη δεύτερη, πετάς πέτρες και σπάζεις  τζάμια ως κουκουλοφόρος αστυνομικός για να μη σε πάρουν "χαμπάρι" οι για τις ανάγκες της υπηρείας σύντροφοι και σε λιντσάρουν στο λεπτό. Δεν είδα πουθενά να διαφωνούμε μέχρι τώρα με αμφισβητίες και "προτεστάντες". Για εμάς άλλο είναι το θέμα. Γιατί για κάτι που ομόφωνα συμφωνούμε, η ηγεσία της αστυνομίας δηλώνει έκπληκτη κι ανήξερη; Γιατί παραβιάζει τα σύνορα της λογικής δηλώνοντας ότι δεν υπάρχουν κουκουλοφόροι αστυνομικοί;
Ας το παραδεχτεί επιτέλους, είπαμε πρώτα κι από κει και πέρα ας αναζητηθούν οι όποιες ενδεχόμενες πιθανές δράσεις στο πλαίσιο παρακρατικών ή προβοκατόρικων λειτουργιών και σχεδίων.
Υποσημείωση 2η και απαραίτητη: Είμαστε απόλυτα βέβαιοι και πιστέψτε μας, το κατανοούμε στον υπερθετικό βαθμό, ότι και διαταγή να εκδοθεί για "αποκάλυψη" της κουκούλας, η συντριπτική πλειοψηφία των αστυνομικών, εάν όχι όλοι, είτε θα την αγνοήσει, είτε θα ζητήσει να μετατεθεί σε άλλη υπηρεσία.
Υποσημείωση 3η και απαραίτητη: Για τον αναγνώστη μας που έβαλε το θέμα της βιντεοσκόπησης από την Αστυνομία των πορειών.Το ζήτημα τέθηκε από τον κ. Παπουτσή στη διάρκεια της ομιλίας του στα ΜΑΤ στην ημερίδα των συνδικαλιστών κατά της βίας ( http://blokoteam.blogspot.com/2011/10/blog-post_3077.html) και ειλικρινά δεν έχουμε κατασταλλαγμένη γνώμη για το θέμα. Είπε για εισαγγελείς και Βουλή. Υποτίθεται ότι και οι σούπερ κοριοί από το ίδιο καθεστώς εγγύησης διέπονται, αλλά όπως ενδεχομένως πολύ καλά γνωρίζεται, γίνεται πάρτι κατάχρησης με παράνομες υποκλοπές, εκβιασμούς, υπονομεύσεις και σκευωρίες. Συνεπώς δεν είναι θέμα ορθής και σύμφωνης ή όχι αντίληψης περί του θέματος, αλλά΄ορθής και σύμφωνης με το δημόσιο συμφέρον και μόνο γι αυτό, χρήσης.
Υποσημείωση 4η και απαραίτητη: Όσο για την φωτογραφία που όπως πολύ σωστά επισήμανε αναγνώστης μας απαθανατίζει συνδικαλιστή της ΕΘΕΛ που "προσταστεύεται" από τα ΜΑΤ στη Βουλή, δεν μπήκε τυχαία αλλά στην αναφορά των ερωτημάτων προς διερεύνηση για πιθανή σχέση, συνύπαρξη και συνεργασία των κουκουλοφόρων αστυνομικών με κουλοφόρους πολίτες και εν δυνάμει παρακρατικούς.
Όλα τα υπόλοιπα αφενός είναι θέμα ερμηνειών, αφετέρου είπαμε κι επισημάναμε ότι, ενίοτε η  ασφάλεια του δικαιώματος στο υβρεολόγιο δια της ανωνυμίας, δεν απέχει ούτε ένα εκατοστό από την ασφάλεια της κουκούλας.
Κι επειδή ξεφύγαμε όμως και για να μην χάσουμε το στόχο του θέματος που είναι εάν υπάρχουν ή όχι κουκουλοφόροι αστυνομικοί, έχει απαντηθεί εκ των έσω. Το ζήτημα είναι λοιπόν γιατί στρουθοκαμηλίζει κι εθελοτυφλεί η ηγεσία της Αστυνομίας;

του Γιώργου Καραϊβάζ

.

Δημοσίευση σχολίου

46 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστή η τοπεθέτηση σας κ. Καραιβάζ. Η αστυνομία με τον να διαψεύδει πεισματικά αυτό που όλος ο κόσμος γνωρίζει, απλά πλήττει την αξιοπιστία των λόγων και των ανακοινώσων της στους έλληνες πολίτες.
Στέκομαι όμως σε αυτό που είπατε για τον σούπερ κοριό της Αστυνομίας. Υπάρχουν καταγγελιές ότι έχει χρησιμοποιηθεί και για ύποπτους σκοπούς πέρα από αυτούς του δημοσίου συμφέροντος;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όπως είπατε κε Καραϊβάζ, η αστυνομία για λόγους ασφάλειας έχει ανθρώπους που με πολιτική κάλυψη κάνουν επιχειρήσεις για πολλές κατηγορίες εγκλημάτων, για σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών, αρχαιοκάπηλων, για να μπουν σε κυκλώματα του υποκόσμου κπλ. Θέλετε να βγαίνει και να το διαλαλεί;
Όπως λέτε το ξέρει και κάθε νέος δημοσιογράφος, εσείς πρέπει να γράφετε άρθρα αναρωτούμενος αν υπάρχουν; Όχι! Εσείς τα γράφετε υπονοώντας ότι προκαλούν τα επεισόδια και στρέφονται εναντίον του κόσμου. Διαβάστε το προηγούμενο άρθρο σας και συγκρίνετε το ύφος τους. Ήταν προφανές τι υπονοείτε. Μην αλλάζετε την τοποθέτησή σας μετά την κατακραυγή.
Τι θέλετε από την ηγεσία; Να σας πει "ναι, υπάρχουν, αλλά προς επέμβαση όταν απαιτηθεί για την ασφάλεια των πολιτών"; Αν το πουν θα κινδυνεύσει και η ασφάλεια των αστυνομικών που ρισκάρουν τόσα για την ασφάλεια των πολιτών τη στιγμή εκείνη. Αυτό δεν το καταλαβαίνετε, ως έμπειρος στο αστυνομικό ρεπορτάζ τόσα χρόνια;
Η εμπάθειά σας, (απέναντι στη φυσική ηγεσία της αστυνομίας; απέναντι στους πολιτικούς του ΥΠΤΠ;) προφανώς εκφράζεται με λάθος τρόπο. Μην υπονείτε πράγματα και μετά αναδιπλώνεστε, όπως όλοι οι δημοσιογράφοι. Κάνατε κάποιο ρεπορτάζ; Ή απλά αναδημοσιεύετε τις φωτογραφίες της Ελευθεροτυπίας και του Ριζοσπάστη;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@10.30
Δηλαδή οι αντιεξουσιαστές δεν ξέρουν ότι παρεισφρέουν ασφαλίτες στους κόλπους τους, την παραδοχή της Αστυνομίας περίμεναν; Αν είναι οι ασφαλίτες να γίνουν τελικά αντιληπτοί από πραγματικούς κουκουλοφόρους την έχουν ούτως ή άλλως άσχημα.

Και κάτι πολύ σημαντικό.
Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει ο αρμόδιος Υπουργός και να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι δεν ξέρει αν υπάρχουν αστυνομικοί με κουκούλες και ότι πέφτει από τα σύννεφα και μάλιστα να καλεί για ΠΕΡΑΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ. Αν αυτός ο εισαγγελέας αποφανθεί ότι δεν υπάρχουν αστυνομικοί που να υποδύονται τους κουκουλοφόρους, για τους όποιους λόγους, πόσο αξιόπιστο μπορεί να είναι από εδώ και πέρα για τον πολίτη το δικαστικό σύστημα και η πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας, όταν ο κόσμος ξέρει πολύ καλά ότι υπάρχουν ασφαλίτες με κουκούλες; Ποιος θα πιστέψει την επόμενη απόφαση του ανακριτή ή την επόμενη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ;

Ο Παπουτσής χειρίστηκε το θέμα των πιέσεων του ΚΚΕ με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Η’ έπρεπε να εξακολουθήσει να σφυρίζει αδιάφορα ή να πει την αλήθεια. Το να μπλέκει την δικαιοσύνη σε μία στημένη παράσταση μόνο χειρότερα θα κάνει τα πράγματα.
Ο χρήστης bloko.gr είπε…
Που την είδατε την αναδίπλωση; Μάλλον σας αρέσει να διαβάζετε με βάση όσα σκέφτεστε κι όσα θα θέλατε να διαβάσετε κι όχι με βάση το στρουκτουραλισμό και την εννοιολογική τοποθέτηση του κειμένου.
Όσο για τα περί της εμπάθειας, τί να πώ; Εάν ότι δεν μας αρέσει ορίζεται ως εμπάθεια και πάλι είναι θέμα τοποθέτησης, δημοκρατικών ανοχών κι αντοχών στο διάλογο και στην ανταλλαγή απόψεων.
Όταν απουσιάζουν τα επιχειρήματα, αρχίζουν οι αφορισμοί.
Και πάλι σας το ξαναλέμε. Εμείς μιλάμε με όνομα και δημόσια τοποθέτηση. Τολμήστε.
Α! ξεχάσατε το Ποντίκι, στο οποίο επιμελήθηκα εκτενές ρεπορτάζ για τις σχέσεις και την ώσμωση της Αστυνομίας με την Ακροδεξιά. Νόμιμη και παράνομη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ενα πραγμα θα πω.
η αστυνομια εχει υπηρεσιες που δουλευουν μυστικα με σκοπο την συλληψη ή τουλαχιστον την επαφη της με στοιχεια εγκληματικα.
το να βλεπετε αστυνομικους να υποδιοντε τους αναρχικους και να λετε οτι ειναι οι αναρχικοι παρακτρατικοι ειναι το ιδιο με το να βλεπετε αστυνομικο της διωξης ναρκωτικων να υποδιεται το πρεζακι και να λετε οτι ειναι ναρκωμανης.
βαρεθηκαμε πια τις παπαριες.η δουλεια ειναι ετσι και ετσι θα γινεται.
οποιος μπορει να βρει ενα τροπο να ερθεις σε επαφη με αναρχικους και κατσροφεις και να φορας τη στολη ας μας τον πει να τον εφαρμοσουμε.μεχρι τοτε βγαλτε το σκασμο επαναστατες της φακης.
αντι να τιμαται τα παλικαρια αυτα που μπαινουν μεσα στους πυρηνες με κινδυνο τη ζωη τους αν τους καταλαβουν εσεις απο την ξενιασια του καναπε και επειδη θελετε να το παιξετε εξυπνοι λετετ καθε ειδους ηλιθιοτητα.πραγματικα ομως σε μια χωρα που θα ειχε παιδεια και θα βγαινατε μορφωμενοι κοινωνικα και οχι τουβλα αυτα δεν θα ακουγονταν.οποτε το βαρος δεν πεφτει σε σας αλλα στο συστημα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν έχει βγει ΠΟΤΕ ένας (1!!!!) δημοσιογράφος και να πει κάτι για τους αστυνομικούς των οποίων αναρτώνται στο διαδίκτυο φωτογραφίες και άλλα στοιχεία (π.χ. ονοματεπώνυμο, κατοικία κ.λ.π.)από τους "επαναστάτες" των βορείων προαστείων. Και αναφέρομαι σε περιπτώσεις αστυνομικών οι οποίοι απλά εκτελούν υπηρεσίες μέτρων τάξης. Και δεν μιλάω για τραμπούκους μπάτσους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11:08@ εννοώ μέτρων ασφαλείας και τάξης.
Ο χρήστης bloko.gr είπε…
Πάλι ότι θέλετε καταλαβαίνετε. Τί σχέση έχει αυτό, με την άρνηση της ηγεσίας ότι υπάρχουν κουκουλοφόροι αστυνομικοί;
Άμα ξεκαθαρίσετε μέσα σας τη συνάρτηση διαβάζω και κατανοώ, ίσως αναθεωρήσετε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν δεν υπηρχαν αστυνομικοι που μπαινανε μεσα στις πορειες θα λεγατε γιατι δεν μπαινουν μεσα στις πορειες... τωρα που μπαινουν γιατι μπαινουν... οσο για το αν ειναι οι αστυνομικοι παρακρατικοι για ποιο λογο να το κανει καποιος? θα έχει κάποιο κέρδος? εξηγήστε μου να καταλάβω... τι κέρδος έχει ένας αστυνομικός να έιναι παρακρατικός...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11.14 Καταλάβετε επιτέλους ότι δεν είναι το ζητούμενο για τον κόσμο αν αστυνομικοί φοράνε κουκούλες για να εισέλθουν σε αντιεξουσιοαστικούς κύκλους, αυτό το ξέρει ήδη ο κόσμος, αλλά το αν κάποιοι από αυτούς χρησιμοποιούνται από παρακρατικούς κύκλους και για άλλους λόγους ενάντια στο δημόσιο συμφέρον. Και αυτό λυπάμαι, αλλά ούτε εσείς μπορείτε να το ξέρετε αν συμβαίνει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μιλώντας σαν ένας απλός πολίτης που δεν ξέρει τις πρακτικές της αστυνομίας, συμφωνώ με το άρθρο και διαφωνώ με τον 10.30. Εφόσον είναι κοινή λογική οτι υπάρχουν κουκουλοφόροι αστυνομικοί, τότε γιατί δεν το λεει ανοιχτά η αστυνομία;

Κανενας φίλε 10.30 δε θα έλεγε οτι οι αστυνομικοί προκαλουν φθορές, αν ήξερε οτι είναι αναγκαίο "κακό" για να σταματήσει η ανούσια και καταστροφική δράση των μπαχαλάκηδων. Επίσης, το να παραδεχθείς μια αλήθεια, δε σημαίνει οτι υποδεικνύεις και τα συγκεκριμένα πρόσωπα των αστυνομικών. Ισα-ίσα. Με το να μην παραδέχεσαι την αλήθεια, προκαλείς τον κόσμο να ερευνα παραπάνω, και να φέρνει βιντεο-αποδείξεις στο διαδικτυο, που λιγο-πολύ δειχνουν πρόσωπα.

ΤΕΛΟΣ. Οταν κρύβεις κάτι που έιναι λογικό να υπάρχει, αυτό προδιαθέτει τον πολίτη οτι μπορεί ο λόγος που υπάρχει να μην είναι ακριβώς ο εύλογος, αλλά κάποιος άλλος.
Κι αυτό το κράτος συνέχεια ψεύδεται. Πλέον και αλήθεια να έλεγε, κανείς μας δε θα το πίστευε.

Θεωρώ οτι η δική σου στάση είναι πιο επιθετική και ρηχή από του Καραϊβάζ, ίσως επειδή βλέπεις τα πράγματα από το πρίσμα της αστυνομίας. Καλό είναι που εδω μέσα ακούγεται και ο πολίτης, που είναι έξω από τη λογική της αστυνομίας, καθότι σε εμάς τους ...άσχετους απευθύνεται ο Παπουτσής όταν λέει αυτα που λέει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καραιβαζ το ερωτημα ειναι αλλο.Πρεπει ο αστυνομικος να εισχωρει σε ενα κυκλωμα πορνειας,ναρκωτικων,παιδεραστων,εκβιαστων κτλ εν γνωση φυσικα της υπηρεσιας προκειμενου να εξαρθρωθει το εκαστωτε κυκλωμα?Αν δεν εχει χαθει εντελως η λογικη σ αυτη τη χωρα του παραλογου θα συμφωνησουμε ολοι πως ναι πρεπει.Αλωστε ολες οι μεγαλες επιτυχιες ετσι ερχονται.Οποτε τι σας εχει πιασει με το αν αστυνομικοι εισχωρουν μεσα στους δολοφωνους με τις κουκουλες δεν μπορω να καταλαβω!Φυσικα θα υπαρχουν αστυνομικοι εκει μεσα για να μπορουν να ξερουν πως θα κινηθουν αυτοι οι ψυχανωμαλοι που ζουνε μονο για να καινε,να σπανε,να δερνουν και να σκοτωνουν.Το αν η ηγεσια δεν αποδεχεται το γεγονος ειναι πρωτον για να μην καψει τους εκαστωτε αστυνομικους και δημιουργηθει μια υστερια ελεγχων απο τους κουκουλοφωρους για το ποιοι ειναι διπλα τους.Στην τελικη ολοι εσεις οι καθεστωτικοι δημοσιογραφοι αυτο θελετε να πετυχετε και τους λογους τους ξερετε καλυτερα εσεις και τα αφεντικα σας.Αντι να στρεφεστε κατα αυτων των ψυχανωμαλων δολοφωνων και αντι να συζηταμε πως θα βρεθουν τροποι καταπολεμησης τους εχετε φαει τα λυσακα σας αν αναμεσα τους βρισκονται αστυνομικοι και τους παρακολουθουν.Σε λιγο θα ζητησετε και αποζημιωση για καταπατηση ανθρωπινων δικαιωματων γιατι ο αναρχοφασιστας δεν μπορει να καταστρεψει ανετος με τη σκεψη οτι διπλα του μπορει να ειναι αστυνομικος.Ελεος!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11.19 Σωστος να αγιασει το στομα σου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΔΡΑΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ???ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ?ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ?ΕΣΤΩ ΤΥΧΑΙΑ?ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΚΤΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ?ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ?ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ?60 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ....ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.ΟΠΩΣ Η ΜΟΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ,ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.ΤΩΡΑ?ΜΟΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@11.19 Τα έχεις μπερδέψει, δεν είναι δουλειά των δημοσιογράφων να βρουν πως θα καταπολεμηθούν οι κουκουλοφόροι. Είναι δουλειά δική σας, της Αστυνομίας, και της πολιτικής σας ηγεσίας. Είναι αστείο ότι ειστε οι κατεξοχήν αρμόδιοι για αυτό και ρίχνετε το μπαλάκι στους άλλους να βρουν λύση. Αν εν τέλει βάζεις τους δημοσιογράφους να λύνουν θέματα της αστυνομίας, μην παραπονιέσαι μετά για την υπέρμετρη όπως λες εξουσία τους.

Και ξαναλέω, δεν είναι το θέμα του κόσμου αν υπάρχουν στυνομικοί με κουκούλες, το θέμα του είναι για ποιούς άλλους λόγους έχουν πιθανώς κατά καιρούς χρησιμοποιηθεί εκτός από τους προφανείς, αν φυσικά έχει γίνει αυτό. Γιατί ξέρεις καλά ότι πολλές διαπλοκές έχουμε δει στο Ελλαδιστάν εδώ και χρόνια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
δεν θα αναφερθω στις βλακειες που λενε οτι αστυνομικοι με πολιτικα και κουκουλες προκαλουν τις φασαριες και τα εκτροπα επιτηδες γιατι οποιοσ γνωριζει και εχει μυαλο δεν λεει ΒΛΑΚΕΙΕΣ.Αυτο που εχω να πω ειναι οτι οι Ενωσεις των Ενστολων πρεπει ΑΜΕΣΑ και ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ να προβαινουν σε μηνυσεις εναντιων των ΜΜΕ που στα ρεπορταζ δειχνουν καθαρα τα προσωπα των αστυνομικων ενω κρυβουν των κατηγορουμενων.ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει δικαιωμα να καταγραφει χωρις την συμφωνη γνωμη του ιδιου.Αυτα η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ δεν τα κοιταζει???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βρε 11.19 (ο τελευταίος)
ειμαι ο πολίτης 11.19 από πάνω σου.

Κανείς δεν κατηγόρησε την αστυνομία για το οτι ΥΠΑΡΧΟΥΝ αστυνομικοί με κουκουλες. Αυτο που ενοχλεί είναι οτι ο Παπουτσης φαίνεται να μας εμπαίζει οταν λέει οτι θα γινει ...εισαγγελική έρευνα για να μαθει αν αυτά που λεει η Παπαρηγα ήταν... αλήθεια. Τα οποία απλά υποδείκνυαν ΟΧΙ μια παρακρατική δράση, αλλά ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ.

Και το οτι αυτό ενοχλέι, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΟΑΝΑΡΧΟΔΕΝΞΕΡΩΤΙ. Αυτό ειναι αυθαίρετο συμπέρασμά σου, και δε βγαίνει απο πουθενα. Είναι σαν το ψευδοδίλημμα του ΓΑΠ "η Μνημόνιο ή Χρεοκοπία".
Οχι, δεν είναι έτσι:
ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Μαθετε παρακαλώ να μιλάτε με κανόνες διαλόγου και εξαγωγής λογικών συμπερασματων, αν θελετε να γινεται γονιμος διάλογος.

Πολιτης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και μία ακόμα εύλογη απορία. Αφού η αστυνομία συστηματικά εδώ και χρόνια χρησιμοποιεί άνδρες της για να αλώσει εκ των έσω τους παρακρατικούς, πως στα κομμάτια όχι μόνο δεν έχει πατάξει ή έστω περιορίσει το φαινόμενο, αλλά αντίθετα αυτό όλο και περισσότερο οξύνεται. Όλη αυτή η πληροφόρηση που έχει συλλέγει από τους ασφαλίτες με τις κουκούλες γιατί ποτέ δεν οδήγησε σε επιχειρήσεις μαζικών συλλήψεων και εξάρθρωσης των παρακρατικών; Και μη μου πείτε πάλι ότι φοβούνται τον ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα του 3%, γιατί είπαμε, φτάνει με τα παραμύθια και τους δράκους τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@11.31 Δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα όταν είσαι σε δημόσιο χώρο φίλε, ήμαρτον.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11.36. ευλογη η απορία σου, αλλά συλλήψεις γίνονται. Το φαινόμενο αυξάνεται όμως λόγω της κατρακύλας που έχει πάρει η κοινωνία μας, η οικονομία μας και το βιοτικό & μορφωτικό μας επίπεδο.

Τι να σου κάνει η αστυνομία; είναι αυτο που έλεγε μια παλια γελοιογραφία "Ασφάλεια έχουμε ...ασφάλιση δεν έχουμε"
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
και μια που είπα γελοιογραφία ας θυμηθουμε αυτο:
http://www.os3.gr/archive_zapink/kyr14.jpg
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το αν εχει καταφερει η αστυνομια να εξαθρθωσει το φαινομενο των αναρχοφασιστων δολοφωνων ειναι αλλη συζητηση και εχει αμεση σχεση μεταξυ των αλλων και με τη δικαιωσυνη και με πολλα αλλα.Εδω οσοι πιαστηκαν για τον Επαναστατικο Αγωνα που αποδεδειγμενα γαζωναν με καλασνικοφ 18χρονους αστυφυλακες ειναι ειδη εξω...Αλλα ποιος σας ειπε οτι οι δημοσιογραφοι και τα ΜΜΕ ειναι εκτως κριτικης και οι κριτες των παντων?Οταν ακουτε την αληθεια σας ποναει και ριχνετε τη μπαλα αλλου.Ειναι φανερο οτι στην Ελλαδα συστηματικα η αστυνομια παιζει τον σακο του μποξ και πολυ απλα επειδη το συστημα βολευεται μ αυτο.Μονιμα αποκριπτονται και αποσιωπωνται οι καθημερινες επιτυχιες των αστυνομικων και παρουσιαζονται με τεραστια εμφαση τα οποια λαθη.Το οτι 80 αστυνομικοι πηγαν στο νοσοκομειο την πρωτη μερα των διαδηλωσεων περασε στα ψυλα...αν αντιδρασει αστυνομικος και χτυπησει καποιον μετα απο 5 ωρες που του πετανε τονους πετρες η αντιδραση του παιζεται μια βδομαδα.Για ποια δημοσιογραφια μιλατε?Φαγωθηκατε γιατι η να υπαρχουν αστυνομικοι αναμεσα στους κουκουλοφορους.Οταν καταλαβατε επιτελους οτι αυτο ειναι αυτονοητο να συμβαινει το γυρισατε στο γιατι δεν το παραδεχετε η ηγεσια.Μηπως θελετε να βγαζει και ανακοινωση με το ποιος αστυνομικος βρισκεται καθε φορα αναμεσα στους αναρχοφασιστες δολοφωνους?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11.58 Γνωρίζεις βέβαια ότι η δικαιοσύνη σας επιστρέφει το μπαλάκι που της πετάτε, λέγοντας ότι δΕΝ μπορεί να καταδικάσει τους παρακρατικούς γιατί οι συλλήψεις τους από την Αστυνομία είναι με ελλειπή στοιχεία και αναφορές (αφήνοντας και αιχμές ότι αυτό συχνά γίνεται επίτηδες).

Λες ότι οι δημοσιογράφοι ρχίνουν την μπάλα αλλού όταν τους κατηγορούν. Εσείς δεν κάνετε το ίδιο όταν σε ένα άρθρο που αναφέρεται στους κουκουλοφόρους ασφαλίτες η πλειοψηφία των αστυνομικών που σχολίασαν λένε "ναι μεν, αλλά οι δημοσιογράφοι...", λες και το θέμα εδώ είναι η λειτουργία των ΜΜΕ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οχι κυριοι δημοσιογραφοι μην αρχισετε να πιανεται εσεις τους κουκουλοφωρους.Γιατι μετα θα σας απολυσουν τα αφεντικα σας κριμα ειναι!Παντως ετσι για αρχη τουλαχιστον σταματηστε να κανετε το ασπρο μαυρο.Αυτο αρκει...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διαβασε πρωτα τη δικογραφια του Ε.Α στην οποια υπηρχαν και ομολογιες και μετα μιλα για...ελειπη στοιχεια.Εχετε μαθει να ζειτε με στερεωτυπα κομπλεξισμους και ευκολες κριτικες.Οι πιο πολλες απαλλαγες κατηγορουμενων γινονται με δικονομικα τρικ και οι αποφασεις ειναι για γελια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κοίτα, 11.58. Εχεις απόλυτο δίκιο όταν λές οτι τα ΜΜΕ σας αδικούν. Κι εγώ έχω φαγωθεί να τα λέω στους συμπολίτες μου που μάχονται μαζί μου, όταν φτάνουν στο σημείο να λενε "να καούν όλοι οι μπάτσοι". Σε αυτήν την κατάσταση φταίνε και τα ΜΜΕ που λαϊκίζουν.

Κυρίως όμως φταίει το κράτος που εφαρμόζει το διαίρει & βασίλευε ανάμεσά μας. Αν φίλε μου αστυνομικέ υπήρχε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ από το κράτος, δε θα πορώνονταν έτσι οι πολίτες και δε θα γινόσασταν σάκκοι του μποξ. Το είπα και πιο πάνω, το κράτος ψεύδεται μονίμως και φυσικά αφού η "χρήση" σας πλέον ειναι ως πιόνια του κράτους, θεωρείστε και συνένοχοι αυτού. (βέβαια αυτό ειναι για κοντοφθαλμους, διότι ΟΛΟΙ μας είμαστε πιόνια όταν βολευόμαστε τόσα χρόνια και δε μιλάμε, απλά δε φοράμε στολή).

Γι αυτο λοιπόν θελουμε διαφάνεια, και γι αυτο θέλουμε να παραδέχονται τα αυτονόητα. Γιατί τους υπερασπίζεσαι τόσο; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΣΦΑΛΙΤΗ. ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. Μας νοιάζει να μη μας κοροϊδεύουν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τραγικο...σε λιγο θα με πεισουν κ εμενα... 10 χρονια αστυνομικος δεν ηρθε η σειρα μου να κανω κουκουλοφορος....
Ρε σεις αμα μαζεψεις 100 ιδεολογους αναρχικους κ 100 χουλιγκανια δεν χρειαζεσαι αστυνομικους να κανεις ενα κεντρο χαος..... φουλ προπαγανδα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΟΥ ΚΛΑΡΑΙΒΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστα τα λες ολα,εξαλλου τοσα χρονια ρεπορταζ τα χεις δει.Απλα μια παρατηρηση.Εννοειται οτι οι ομαδες συλληψεων-προελεγχων φορανε μαντηλες-τζοκευ-κουκουλες,για ευνοητους λογους.Αλλα "εισοδιστες" στα εξαρχεια δεν υπαρχουν.Τουλαχιστον αστυνομικοι,Αν καταλαβαινεις τι εννοω.Φαγαμε τα μουτρα μας τοσα χρονια με απειρες προσπαθειες,μεσω πιο "ειδικων" υπηρεσιων.Η κρατικη,δεν εχει καν εικονα,θα μπει σε ομαδα εξουσιαστων?μπα.....οι εισοδιστες,μυστικοι,παρισφρειοντες...δεν εχοθν αστυνομικοη ταυτοτητα....ουτε καν απο κατεχακη μερια δεν ειναι...Ελπιζω να το διαβασεις αυτο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΕ Κορόιδα έχετε εσείς ποτέ ικανή αυτήν εδώ την χώρα με αυτές τις ηγεσίες να στήσει ένα τέτοιο τέλειο μηχανισμό που να μπορεί να δημιουργεί γεγονότα και καταστάσεις παρακρατικά και μυστικά και ποτέ τίποτα να μην βγαίνει στον αέρα στα κανάλια
Ρε τι νομίζεται ότι ήμαστε Ισραήλ;
Όσο για τα χάλια σε κάθε πορεία με τους αναρχοσηρυζαιους δυο πράγματα φταίνε,
1ο η ΑΤΙΜΩΡΗΣΊΑ
2ο Η ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΆΤΗΣΗ
Α και κάτι άλλο η πιο αγανακτισμένοι στο σύνταγμα είναι τα παιδιά από τα ΜΑΤ
Υποστηρίξτε τους εσείς των ΜΜΕ και η δικαστές και θα δείτε μετά ποιος τολμάει να κουνηθεί
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε, τωρα 12.55 και τοτε που δεν υπήρχαν εντολές αυτοσυγκρατησης, Βαγδάτη έγινε το Συνταγμα. Δε θυμάσαι 2 μερες 28-29, λέγαμε "τι διάολο, δε θα τελειωσουν ποτέ αυτά τα επισόδια?"

Δεν ξέρω αν ξέρεις κατι παραπάνω από μενα (διοτι εγω δεν ειμαι αστυνομικός), αλλά αυτό που βλέπω εγώ ειναι οτι οι μπαχαλάκηδες όσο πιο πολύ βλέπουν επεμβάσεις αστυνομίας, τόσο λυσσάνε για επεισόδια και για "αντεπιθεσεις" και "αντίποινα". Η καλύτερή τους είναι.
Αυτοί ρε φίλε δεν νοιάζονται για το κράτος. Είναι εστιασμένοι σαν τα ζωα στην αστυνομία και αυτην χτυπουν όπου την πετύχουν.

Επίσης: Δεν ξέρω πως εννοείς την ατιμωρησία (μάλλον εννοείς οτι τους αφηνουν ελευθερους όταν τους συλλαμβάνουν), αλλά η λέξη αυτοσυγκράτηση για μένα είναι θετική. Δε νομίζω οτι σημαίνει να μην κάνεις το καθήκον σου,νομιζω οτι σημαίνει ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.

Κι αυτό γιατί η λέξη ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ περιέχει μια προσωπική έννοια. Και πιστευω στη συγκεκριμένη περιπτωση θα πρεπει να ειναι το ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ, ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ & ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λοιπον,
οπως γνωριζουμε καποιοι ενηλικες πολιτες,
φυσικα υπαρχουν "κουκουλοφοροι" αστυνομικοι
(αναγκαιο κακο ωστε να συλλεγουν πληροφοριες και να συλλαμβανουν, ειτε προληπτικα ειτε επ'αυτοφορο - απο εμπορους ναρκωτικων ως "εμπορους επαναστασεων"),
ομως οπως κατανοουν καποιοι ενηλικες πολιτες, αυτο το αυτονοητο γεγονος χρησημοποιειται διαστρευλομενο απο "αριστερους" και "δημοσιογραφους" για την προπαγανδα τους (αφου υπαρχουν "κουκουλοφοροι" αστυνομικοι αναμεσα στους κουκουλοφορους "διαδηλωτες", αυτοι φταινε για τα εκτροπα).
Οσο καποιοι (οι περισσοτεροι δυστυχως) "δημοσιογραφοι" -οι οποιοι ξεχασαν πως εκτος των αλλων ασκουν το λειτουργημα να εκλογικευουν θεματα που ο λαος ισως δεν κατανοει επαρκως- πουλανε τρελα ... η κοινωνια μας θα συνεχιζει να παραλογιζεται.
Μενει στον κυριο Καραιβαζ (που μαλλον δεν ασκει δημοσιογραφια "κουκουλοφορου"), να κανει την αρχη σε αλλα ΜΜΕ ωστε να τελειωσουμε με αυτο το παραμυθη για να μπορεσουμε εμεις οι πολιτες να αποδοσουμε ευθυνες για την οποια συμπεριφορα των διαδηλωτων στους ... διαδηλωτες.
Αυτο θα βοηθησει και τον λαο αλλα και την "αριστερα" να ενηλικιωθει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@1.17 Ενηλικίωση της πολιτικής και της δημοσιογραφίας; Χμ... Ενδιαφέρουσα ελπίδα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ωραιος ο 1.17
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφού δεν θέλουν αστυνομικούς για την ασφάλεια της δημόσιας τάξης, ας φορέσουν κουκούλες στις νοσηλεύτριες (συγνώμη από τον κλάδο) και ας τις στείλουν για την αποκατάσταση της τάξης. Κάποια στιγμή θα δείτε γιατί η αστυνομία δεν έχασε το δίκηο της στα τελευταία γεγονότα, που είχαν αποτέλεσμα τον θάνατο ενός αθώου. Απορία προκαλεί πως δημοσιογράφοι όπως ο Καραιβάζ δεν πρόσεξαν ότι οι αστυνομικοί (για πρώτη φορά) είχαν τα γκλόμπ στις θήκες...Εθελοτύφλα!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΕ ΚΑΡΑΙΒΑΖ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ? ΤΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ? ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΡΥΔΙΑ ΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ, ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΡΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΚΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.
ΥΓ. ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΟΣ.ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΟΛΟΥΣ !!!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ; ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ; ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ''ΜΠΑΤΣΟΥΣ'' ; ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ;; ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ; ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΕ ΤΟΥΣ ΣΑΚΑΤΕΒΟΥΝ ;
ΠΟΤΕ !!!!
ΔΕΙΤΕ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΡΑΙΒΑΖ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ .
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ;;;
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ;;;
ΠΟΤΕ !!!
ΠΟΤΕ !!!
ΠΟΤΕ !!!
ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ
ΛΑΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κυριε Κραραιβαζ σας παραδεχομαι, μας ξεσκεπασατε.
Πραγματικα συμμετεχουμε σε πορειες ως κουκουλοφοροι και για να μη μας καταλαβουν αναγκαστικα σπαμε βιτρινες και λεηλατουμε και καιμε αλλους συναδελφους και αν τυχει και απο την ασφαλεια μετατεθουμε στα ΜΑΤ τοτε καθομαστε να καουμε απο αλλους συναδελφους μας για να κανει η ηγεσια και η κυβερνηση τα παιχνιδια της.
Συναδελφοι ειμαστε εκτεθειμενοι μας πηραν ειδηση...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε bloko ,το θεμα ειναι η ενδυματολογικη εμφανιση των αστυνομικων της ασφαλειας ή εαν αυτοι καθοδηγουν η συμμετεχουν σε παρανομες ενεργειες?
Μετα χρησημοποιεις μια φραση που ειπε ειρωνικα ενας αγνωστου ταυτοτητας οτι "Φυσικα θα σπασεις και καμια τζαμαρια για να μην σε καταλαβουν τα αναρχια - επειδη μην ξεχνιομαστε δεν σε ξέρουν ηδη - μετα θα πεταξεις καμια πετρα στους φιλους σου , τις σειρες σου τους ΜΑΤατζιδες παλι για να μην σε καταλαβουν τα αναρχια " και το παρουσιαζεις ως αποδειξη της υπαρξης κουκουλοφορων και παραδοχης απο τους ιδιους αστυνομικους της κρατικης αγνοωντας ταυτογχρονα 100νταδες μηνυματα αστυνομικων που σου λενε οτι αυτο δεν παιζει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κυριε Καραιβαζ ή εισαστε αφελης ή (το πιο πιθανο) βλεποντας πανω απο 40-50 σχολια ως αναφορα κουκουλοφορους- αστυνομικους, επιμενετε στις αναρτησεις σας , προσπαθωντας να αυξησετε την επισκεψημοτητα της σελιδας σας.
Και στις δυο περιπτωσεις ομως ξερετε τι επιτυγχανετε?
Η ηγεσια της αστυνομιας φοβουμενοι τα ΜΜΕ και τον αντικτυπο στον κοινωνια (την συνομωσιοπληκτη) να δινει εντολες σε αστυνομικους ασφαλειας να μην πλησιαζουν καν κοντα σε πορειες.Ετσι υπαρχει μειωμενη πληροφορηση λιγες προσαγωγες λιγοτερες συλληψεις και το προβλημα ανακυκλωνεται!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΕ ΚΑΡΑΙΒΑΖ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΟΥΛΑΕΙ 'Ή ΟΧΙ (ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ) ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΑΤΣΩΝ-ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@3.55 Ενώ τώρα που δεν υπάρχει τίποτα από αυτά που λες το πρόβλημα δεν ανακυκλώνεται; Νιος ήμουν και γέρασα με τα επεισόδια και τους κουκουλοφόρους, βλέπεις εσύ να υπάρχει θέληση για να παταχθεί το φαινόμενο;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
6.12 ,αυτο που εγραψα σχετικα με τα ΜΜΕ συμβαινει τουλαχιστον μια εικοσαετια τωρα.Το φαινομενο δε θα παταχθει ουτε οταν γερασει ο γιος σου, για τον απλουστατο λογο οτι αυτοι που συλλαμβανονται να πετανε το μαρμαρο, το λοστο η τη μολοτοφ, δε φυλακιζονται ισοβια αλλα στην καλυτερη τρωνε κανα 2 χρονακια με αναστολη(ασε που εαν φυγει η πετρα ή η μολοτοφ απο τα χερια του αλλου δυσκολα στοιχειοθετειται το αδικημα και εαν παλι πιαστουν με αυτα οι ποινες ειναι ελαφρυτατες).
Αποτελεσμα ειναι ολοι αυτοι να εχουν συλληφθει 4-5 φορες (θυμασαι τους 550 του πολυτεχνειου το 95;Βαλε youtube να δεις τις φατσες τους) και συνεχως στις ταξεις τους να μπαινουν και πιο νεαροι.Μετα τη συλληψη και σε καθε δικη οι ιδιοι δικηγοροι και πολιτικοι χωροι(που δηθεν θελουν την αποκαλυψη τους) τους υπερασπιζονται μετα μανιας.
Θελεις να μαθεις και ποιοι βρισκονται πισω απο τις κουκουλες;Πολλες φορες παιδακια 15 χρονων οπως ο μακαριτης Καλτεζας που τον πυροβολησε ο Μελιστας σε αμυνα για να μη τον καψει με τις μολοτοφ που εκτοξευε(1985).Και τοτε ολα τα μμε μιλησαν για ψυχρη δολοφονια αθωου και ολο το πολιτικο κατεστημενο σταθηκε απεναντι στον αστυφυλακα.Λοιπον μη ψαχνετε για εξωγιηνους κατω απο την κουκουλα.
Τελος φιλε μου 6.12 και φιλε Καραιβαζ η επισημη ιστορια της Ελληνικης Χωροφυλακης μιλαει για επεισοδια με αναρχικους απο το 1930!!
Λοιπον, οχι μονο ο γιος σου θα γερασει αλλα και τα εγγονια του!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@7.57 Γνωρίζεις ότι ο Μελίστας νοσηλεύτηκε κατόπιν σε ψυχιατρική κλινική της Πάτρας για μεγάλο διάστημα; Το ερώτημα είναι το πρόβλημα ανέκυψε μετά ή το είχε ανέκαθεν οπότε κακώς διορίστηκε στην Αστυνομία;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Μελιστας αρχικα ,ενω βρισκοταν σε νομιμοτατη αμυνα καταδικαστηκε , εφαγε ενα σκασμο λεφτα σε δικηγορους,τον κυνηγησε ολοκληρο το επαναστατικο αριστεριστικο κατεστημενο,τον χωρισε η γυναικα του, τον επικυρηξε η 17 Ν ,του καψανε το αυτοκινητο κατ επαναληψη, η υπηρεσια τον αφησε ακαλυπτο και ο ανθρωπος ξεμπλεξε με χιλια ζορια μετα απο 5-6 χρονια απειλων,δικαστηριων και κυνηγητου.
Εφυγε να παει στην υπηρεσια του να κανει μια ησυχη βαρδια και του ετυχαν ολα αυτα.Ειναι να μην τρελαθεις...
Γιαυτο και δεκαδες φορες αστυνομικοι που ξεμοναχιαζονται καθονται(κακως) να τους σακατεψουν στο ξυλο παρα να αμυνθουν.Για τους ιδιους λογους ασφαλιτες δεν πλησιαζουν καν σε πορειες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@ 23 Οκτωβρίου 2011 11:37 π.μ.

Είσαι πολύ βαθιά νυχτωμένος φίλε για τα προσωπικά δεδομένα. Το ξέρεις ότι η ΓΑΔΑ "εφαγε" πρόστιμο από την Αρχή για κάμερες που έχει ΕΞΩ από τη ΓΑΔΑ;
Το ξέρεις ότι κάμερες επιτρέπονται ΑΥΣΤΗΡΑ και ΜΟΝΟ για τη διαχείρηση κυκλοφορίας και ΜΟΝΟ σε ορισμένα σημεια κατόπιν αδείας της Αρχής Π.Δ.;
Το ξέρεις ότι απαγορεύμετε η καταγραφή και αποθήκευση των δεδομέμνων σε αυτές, και είναι μόνο για να βλέπεις την κινηση;

ΜΟΝΟ στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ γίνονται αυτά...