Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΚΕΙΜΕΝΟ ΧΡ ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΚΑΙ Γ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ INDYMEDIA ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ





Κείμενο του Χρήστου Τσάκαλου και του Γιώργου Νικολόπουλου σε σχέση με την κλήτευση που δέχτηκαν για το εμπρηστικό δέμα που είχε σταλεί στον Μπερλουσκόνι.

«Μέσα στη θλίψη της απέραντης μετριότητας που μας πνίγει από παντού παρηγοριέμαι ότι κάπου, σε κάποιο καμαράκι, κάποιοι πεισματάρηδες αγωνίζονται να εξουδετερώσουν τη φθορά».
Στις 28 Ιουνίου καλούμαστε από την εισαγγελία της Μπολόνια


να παραστούμε ενώπιων της για να συμμετάσχουμε σε προκαταρκτική έρευνα για το «αξιόποινο αδίκημα κατά τα άρθρα 110,280 του Ποινικού Κώδικα.(απόπειρα με τρομοκρατικούς και ανατρεπτικούς σκοπούς)» της αποστολής εμπρηστικού δέματος με παραλήπτη τον Silvio Berlusconi. Μάλιστα σύμφωνα με την επίσημη γνωστοποίηση της εισαγγελίας που μας...

παραδόθηκε μέσω fax στις φυλακές που κρατούμαστε, καλείται να παραστεί και ο ίδιος ο Berlusconi «ως θύμα του αξιόποινου εγκλήματος».

Επίσης εξουσιοδοτείται η Digos (ειδική υπηρεσία ανάκρισης και έρευνας της αστυνομίας) για την κοινοποίηση του παρόντος θεσπίσματος. Προφανώς βρισκόμαστε μπροστά σε μια διακρατική αναβάθμιση της καταστολής καθώς με τη συγκεκριμένη μεθόδευση ανοίγει το ενδεχόμενο της πιθανότητας έκδοσης φυλακισμένων ανταρτών πόλης σε άλλος κράτος. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η συγκάλυψη που παρέχουν οι ελληνικές αρχές στις ιταλικές υπηρεσίες μέσω της απόκρυψης από τη δημοσιότητα του συγκεκριμένου έγγραφου της εισαγγελίας της Μπολόνια. Μια κίνηση που αποτελεί μια ακόμα επισφράγιση της συνεργασίας των αστυνομικών και δικαστικών αρχών μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας για την καταπολέμηση του αναρχικού εσωτερικού εχθρού. Το διαπιστώσαμε στο παρελθόν μέσω των συναντήσεων εκπροσώπων της Ελληνικής, Ιταλικής και Ισπανικής αστυνομίας για τη συγκρότηση του θεωρήματος του αναρχικού τριγώνου (Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία) το επιβεβαιώσαμε μέσω της αντιγραφής της μεθόδου του Ιταλού εισαγγελέα Marini (δεκάδες συλλήψεις Ιταλών εξεγερσιακών αναρχικών με πρόσχημα την μη υπαρκτή οργάνωση O.R.A.I.). και της ελληνικής της εκδοχής από τους ειδικούς εφέτες Μπαλτά και Μοκκα, ,το συναντάμε και τώρα μέσω της κλίσης μας από την εισαγγελία της Μπολόνια. Επίσης δεν ξεχνάμε και την πρόσφατη περίπτωση σύλληψης απ’ τις Ελληνικές αρχές μετανάστη μετά από δημοσιεύματα ιταλικών εφημερίδων που τον εμφάνιζαν ως «αρχιτρομοκράτη» και σήμερα όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς του τα ίχνη του αγνοούνται.

Είμαστε πεπεισμένοι πως η κίνηση των ιταλικών αστυνομικών και δικαστικών αρχών με την αρωγή των αντίστοιχων ελληνικών εναντίων μας αποτελεί για εμάς το επιστέγασμα της διεθνούς διεξαγωγής αντεπαναστατικού πολέμου που ευθυγραμμίζεται με την γενικευμένη καταστολή εναντίων των ανατρεπτικών κύκλων.

Απέναντι ακόμα και στο ενδεχόμενο της έκδοσης μας στις ιταλικές αρχές δεν πρόκειται ούτε για μια στιγμή να πέσουμε γονυπετείς και μετανοημένοι εκλιπαρώντας μια ευνοϊκή μεταχείριση από τον αντίπαλο.

Συμμετέχουμε συνειδητά στο αντάρτικο πόλης και βαδίζουμε είτε έξω είτε μέσα από τα τείχη της φυλακής με την απόφαση να μαχόμαστε μέχρι το τέλος. Γι’ αυτό λόγο ούτε τώρα ούτε ποτέ δε θα μετατρέψουμε τη δικαστική δίωξη εναντίων μας σε μια φτηνή φάρσα απόδειξης τεκμηρίων αθωότητας ή ενοχής. Αυτό που έχει σημασία είναι να αναδείξουμε την αντεπαναστατική εκστρατεία που έχει εξαπολύσει η εξουσία ενάντια στο αναρχικό αντάρτικο πόλης και τα ανατρεπτικά εγχειρήματα που αγωνίζονται για την βίαιη ανατροπή της οικονομικής δικτατορίας και του πολιτισμού της υποταγής και της εκμετάλλευσης .

Δεν έχουμε να πούμε τίποτα με τους διώκτες μας ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ιταλία, παρά μόνο 3 λέξεις:

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ


Άλλωστε δε μας είναι άγνωστες οι Ιταλικές φασιστικές εισαγγελικές αρχές και οι αστυνομικές υπηρεσίες τους. Στο μυαλό και στην καρδιά μας κατοικούν πάντα ζωντανοί και πάντα ελεύθεροι οι Ιταλοί σύντροφοι που δολοφονήθηκαν από το κράτος ,ο Edoardo Massari, η Sole, ο Carlo Juliani, ο Horst Fantazzani. Ενώ η αλληλεγγύη μας σαν μια γροθιά που γκρεμίζει τα κάγκελα των φυλακών στέκεται δίπλα στους Silvia,Billy, και Costa που βρίσκονται φυλακισμένοι στην Ελβετία με τη συμμετοχή του Ιταλικού κράτους στις έρευνες και στους Anna Maria Pistolesi, Martino Trevisan, Stefania Carolei, Nicusor Roman και Maddalena Calore για την υπόθεση Fuoriluogo. Τέλος στέλνουμε τη φιλία και τη δύναμη μας στα αδέλφια μας στην ιταλική FAI και σε όλες τις ομάδες του Διεθνούς Επαναστατικού Μετώπου- Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία καθώς και στις Επαναστατικές Ομάδες Διασποράς Τρόμου της Νέας Σ.Π.Φ. Σε όλους αυτούς που η επανάσταση είναι το μόνιμο σπίτι τους, εκεί που καμιά άλλη ζωή δεν είναι εφικτή. Γιατί σύντροφοι, όταν τελειώνει μια μάχη είναι ώρα για να αρχίσουμε την επόμενη.

Υ.Γ. : Τονίζουμε ρητά ,ότι αρνούμαστε να παραβρεθούμε ενώπιων της Ιταλικής εισαγγελίας καθώς ως αναρχικοί αντάρτες πόλης δεν αναγνωρίζουμε καμιά εξουσία αρμόδια να μας κρίνει. Γνωστοποιούμε προς κάθε κατεύθυνση πως οποιαδήποτε απόπειρα μεταγωγής μας στην Ιταλία μέσω αιφνιδιαστικής «απαγωγής» μας από τις φυλακές που κρατούμαστε θα έχει ως ηθικό αυτουργό την Ελληνική Αντιτρομοκρατική υπηρεσία, τους δικαστικούς λειτουργούς και το ελληνικό κράτος που συνεργάζεται με τις Ιταλικές αρχές.

Τσάκαλος Χρήστος Νικολόπουλος Γιώργος
Μέλη της Ε.Ο.ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011




.