Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ "ΕΦΥΓΕ" ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΑ ... ΜΕΤΡΑ!





Ο άτυχος Μανώλης Καντάρης δολοφονήθηκε στις 10 Μαΐου. Την επομένη τα ξημερώματα δολοφονήθηκε από τα free corps (*) στα Κάτω Πατήσια ένας μετανάστης από το Μπαγκλαντές και την επόμενη στις 11 Μαΐου η Αθήνα συγκλονίστηκε από ταραχώδεις εκατέρωθεν αιματηρές διαδηλώσεις.
Τα άκρα συναντήθηκαν και παρέδωσαν ένα ρεσιτάλ αβυσσαλέου μίσους και χιμαιρικών συμπλεγμάτων, παραδίδοντας την Αθήνα έρμαιο της βίας. Τραυματισμός Καυκά, τραυματισμοί και...

μαχαιρώματα μεταναστών.
Η φρίκη αναδύθηκε αμείλικτη και ζοφερή και στις 14 του μήνα, όταν η altera pars των ενάντιων έβαλε φωτιά στη λαϊκή και μαζί της πυρπόλησε και τη λογική. Χρειάστηκε να χυθεί αγάρροος όλος αυτός ο Σκάμανδρος με αίμα και κουφάρια, για να ευδοκήσουν οι πολιτικοί ταγοί να στρέψουν βλέμμα προς τους παρίες του κέντρου. Ανεξαρτήτως προέλευσης, χρώματος και ιδεοληψίας.
Ειπώθηκαν πολλά. Εξαγγέλθηκαν αναπλάσεις, κίνητρα και μέτρα. Όσο βέβαια οι προβολείς της δημοσιότητας ήταν ψηλά και φώτιζαν την ασχήμια και τις πυορροούσες πληγές που αναδίνουν αποφορά!
Διαπρύσιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, στις 18 του μήνα κι αφού προηγουμένως συνήλθε με τους Συγκλητικούς της Αγοράς, εξήγγειλε μόνιμα και ... σταθερά (φευ) μέτρα:
"Ο σχεδιασμός που αφορά το κέντρο της Αθήνας, κι όχι μόνο το ιστορικό κέντρο, αλλά συνολικά την πόλη και τις γειτονιές είναι συγκεκριμένος, αυτός θα λειτουργεί και αυτός θα εφαρμόζεται, καθ’ όλη τη διάρκεια των επόμενων μηνών.

Επιτρέψτε μου να παρουσιάσω το σχεδιασμό αυτό συγκεκριμένα:

1. Πρώτα απ’ όλα, καθημερινές εποχούμενες περιπολίες σε τρεις βάρδιες, των ομάδων της δίκυκλης αστυνόμευσης, της ΔΙΑΣ και της ομάδας ΖΗΤΑ.

2. Στα κεντρικά σημεία της Αθήνας θα διατίθενται διμοιρίες των μέτρων τάξης σε δυο βάρδιες και θα..."

και άλλα μέτρα ων ουκ έστι αριθμός.

Τα φώτα της ράμπας όμως έγειραν αποχαυνωμένα κι αποπλανημένα, καθώς άλλα σπουδαία ήρθαν να κυριαρχήσουν στην σκηνή. Άλλες καρικατούρες πήραν θέση στο χώρο κι ως εκ τούτου, εξέλιπε η ανάγκη της αστυνόμευσης του κέντρου. Από τη νύχτα της Κυριακής, έτσι όπως ακριβώς στο σκοτάδι αποσύρονται οι παλιάτσοι, τα μέτρα της αστυνόμευσης στο κέντρο αποσύρθηκαν. ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ και ΖΗΤΑ ασχολούνται πλέον με άλλα καθήκοντα. Μέχρι να ξανάρθει ο Καντάρης, ο Καυκάς, ο ανώνυμος από το Μπαγκλαντές και ποιος ξέρει πόσοι άλλοι, μέχρι και πάλι το κέντρο να ξανα-κακοφορμίσει.

Κυνηγοί Ανεμόμυλων...


(*) Στο αρχικό κείμενο υπήρξε παραπομπή στην Χρυσή Αυγή. Ανεξαρτήτως από το τί πιστεύω για την "πολιτική" ταυτότητα και τις δολοφονικές ιδεοληψίες των δραστών της δολοφονίας, λόγοι ηθικής και δεοντολογίας με υποχρεώνουν ν' ανακαλέσω ως ατυχή κι αβάσιμη την παραπομπή.

Του Γιώργου Καραϊβάζ



.

Δημοσίευση σχολίου

67 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Chris έγραψε: "δεν ειμαι της χρυσης αυγης αλλα για εγκυρο μεσο ενημερωσης δεν πρεπει να ισοφαριζετε τους φονους,ο νεος απο το μπαγκλαντες ηταν εμπορος ναρκωτικων και ειναι σαν να τον εξισωνετε με εναν νομοταγη πολιτη που δολοφονηθηκε ανευ λογου και αιτιας!!!...ο θανατος ειναι θανατος και η βια μεσο χειραγωγησης αλλα τα free corps υπαρχουν σε ολες τις 'πολιτικες' μεριες και πανε και γηπεδο και πετανε και μολοτωφ..που ειναι και οπλο!!!"
Ο χρήστης bloko.gr είπε…
Chris δεν είναι έτσι. Βρήκαν στο δρόμο έναν άνθρωπο διαφορετικού χρώματος και γλώσσας και τον έσφαξαν. Αλλά ακόμη κι έτσι να είναι όπως το λες, μιλάς για αυτοδικία και για νόμους ζούγκλας και όχι συντεταγμένης κοινωνίας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οχι οτι με πολυνοιαζει ποιος σκοτωσε τον ανθρωπο απ το μπαγκλαντες,οποιος και αν το κανε δολοφονος ειναι,εχουν συλληφθει και αποδειχθηκε οτι ειναι χρυσαυγιτες και τα κινητρα ηταν ρατσιστικα ?
Ο χρήστης bloko.gr είπε…
Έχεις δίκιο. Δεν έχουν συλληφθεί για ν' αποδοθεί χρώμα στο μίσος. Αντιστρέφω ωστόσο το ερώτημα. Ποιος νουνεχής θα έβγαινε μεσάνυχτα σε περίπολα θανάτου;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μηπως ηταν εγκλημα "ποινικου" χαρακτηρα ? δηλαδη τον εσφαξαν αλλα για καμια βρωμοδουλεια που δεν εγινε σωστη μοιρασια η κατι τετοιο ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Chris μην παρεξηγηθω,εδω ειναι το προβλημα μου και συμφωνω απολυτα,η βια ειναι απορριπτεα μεταξυ των πολιτων ειτε ειναι ελληνες ειτε μεταναστες,απλα εχω βαρεθει να χαιδευουμε τα αυτια μας οτι οι κακοι ειναι 'εθνικιστες',αρα και οι πατριωτες,αρα ε...ιμαστε ολοι κακοι και οι 'αντιπαλη πλευρα' ειναι αχρωμη,αοσμη,ΑΚΙΝΔΥΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ και αγνωστη,επιθυμω κοινωνια με νομους και μεταναστες στο πλευρο μου!!!..ΔΕΝ μπορω πια ομως να γινομαι το παιχνιδακι της ευρωπης,να κραταω εδω τους παρανομους μεταναστες να σκοτωνομαστε μεταξυ μας και να μην φταιει κανενας,να πρεπει να ανεχτω οτι μεν και δεν δεν εχουμε να φαμε και να εχω και τους συμπολιτες μου να κοιμουνται ορθιοι και να ψηφιζουν παλι πρασινα και μπλε υποχειρια διαιωνιζοντας τα χαλια μας και σβηνοντας το μελλον των παιδιων μας...τεσπα δεν αλλαζει τιποτε,ουτε 'εσεις' ουτε 'εμεις' γιατι επιθυμουν να διαχωριζομαστε συμφεροντολογικα και να 'σβηνουμε'...υγεια!!!
Ο χρήστης bloko.gr είπε…
Συμφωνώ στον υπερθετικό μάλιστα βαθμό, με την υποσημείωση ότι δεν χαϊδεύουμε κανένα από τα άκρα. Τα στηλιτεύουμε εξίσου. Δες το ύφος της παραπομπής στην φρίκη της Λαϊκής των Εξαρχείων.
Ο χρήστης bloko.gr είπε…
Ισχύουν τα περί νουνεχή. Πάντως, ούτε αυτή η έρευνα προχώρησε από αστυνομικής πλευράς. Για τον Μπαγκλαντεσιανό εννοώ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ζω στον Άγιο Παντελεήμονα. Οπότε από θέση μπορώ να επιβεβαιώσω ότι (δυστυχώς ΜΕΤΑ) τις δολοφονίες η κατάσταση είναι κάπως καλύτερη. Και εποχούμενους της ΔΙ.ΑΣ. βλέπω σχεδόν καθημερινά και μία ηρεμία σε σχέση με προηγούμενες μέρες - ελπίζω όχι επίπλαστη ούτε αυτή που προηγείται της καταιγίδας. Βέβαια άκουσα και ότι οι επιχειρήσεις "σκούπα" της ΕΛ.ΑΣ. μεταφέρουν τους λαθρομετανάστες από γειτονιά σε γειτονιά, ώστε να φαίνεται αποσυμφορημένο το κέντρο και η περιοχή στην οποία ζω. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο, πάντως η ζωή εδώ φαίνεται να έχει ξαναβρεί πιο νορμάλ ρυθμούς ... Θα δείξει. Επί τη ευκαιρία δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες γενικώς. Όσοι έχουν χαρτιά ή κατάφεραν να νομιμοποιηθούν ασφαλώς και πρέπει να μείνουν. Όσοι, όμως, δεν έχουν απολύτως τίποτα είτε θα πρέπει να εξεταστούν κατ' απόλυτη προτεραιότητα τυχόν αιτήσεις που έχουν καταθέσει για άσυλο είτε, εφόσον είναι πρόσφυγες, θα πρέπει να υπαχθούν ΑΜΕΣΑ στο προστατευτικό αυτό καθεστώς, οι δε υπόλοιποι να κρατούνται έως απελάσεως, που θα πρέπει να ολοκληρώνεται στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Σε κάθε περίπτωση η Πολιτεία έχει ολιγωρήσει φρικτά όσον αφορά τις κατάλληλες υποδομές για την αντιμετώπιση όλων των πιο πάνω κατηγοριών, με αποτέλεσμα να βιώνουμε το πρόβλημα ως "κόμπο στο χτένι" πλέον, ενώ θα μπορούσε η κατάσταση να είναι ασύλληπτα διαφορετική ... Δεν έχουμε κουλτούρα εργασίας, όμως, γενικότερα, γι' αυτό αφήνουμε τις πληγές να κακοφορμίζουν, όπως εύστοχα είπατε. Και τότε μόνη λύση προβάλει το "πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι", δυστυχώς.
Ο χρήστης bloko.gr είπε…
Δεν είμαστε κάτοικοι της περιοχής, δεν βιώνουμε τον εφιάλτη που προσπαθούμε να αντιληφθούμε ότι βιώνετε, πλην όμως θαυμάζουμε τη συγκροτημένη σκέψη και την επιχειρηματολογία. Εάν ήταν όλοι έτσι, δεν θα είχαν πουθενά θέση ούτε τα άκρα, ούτε η βία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ηθικός αυτουργός της αυτοδικίας είναι η ανυπαρξία ενός αποτελεσματικού κράτους. Η αδιαφορία και ανικανότητα των πολιτικών ξεχαρβάλωσε την δημόσια διοίκηση (...αν ποτέ υπηρξε τέτοια) με αποτέλεσμα ο καθένας να εφαρμόζει το Δίκαιο όπως το αντιλαμβάνεται. Αν απλά εφαρμόζονταν οι νόμοι (χωρίς τις εξαιρέσεις - παραθυράκια) τάχιστα, αποτελεσματικά και ΚΑΘΟΛΙΚΑ δεν θα υπηρχε η αυτοδικία. Προσωπικά πολλές φορές για ζητήματα καθημερινότητας έχω μπει στον πειρασμό να πάρω το νόμο στα χέρια μου, αφού απευθυνόμενος στις Αρχές μου λένε ότι έχω απόλυτο δίκιο αλλά αδυνατούν να ασχοληθούν...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δέν μάς τά λέσ καλά ,Γιώργο Καραιβά,καθόλου καλά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καραιβαζ καλό το παραμύθι σου , αλλά δεν έχει δράκο! Φτάνει πια με την προπαγάνδα σας,ο κόσμος ξύπνησε και μαζί με τα φιλαράκια σας τους πολιτικούς θα πάρει η μπάλα και εσάς!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΡΗ
ΣΤΑ 1α ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΗΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΚΟΝΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καραιβαζ , αξιος ο μισθος σου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αυτός ο Γιώργου Καραϊβάζ δεν ξέρει τι του γίνεται και αν δεν ζεις στο κεντρο να δει τα αρπακτικά πως δουλεύουν δεν μπορείς να έχεις άποψη !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καθε μερα μα ομως καθε μερα υπαρχουν επιθεσεις σε ελληνες στο κεντρο αλλα δεν μιλατε.χωρις στοιχεια απλα γιατι ετσι επρεπε να ισοφαρισετε το θεμα λετε οτι ηταν χρυσαυγιτες.ουτε ο γκεμπελς δεν πεταγε τοσο λασπη.καταντησατε χειροτεροι απο την χουντα σε θεματα λογοκρισιας.η χρυση αυγη θα μπει στην βουλη οσο λασπη και αν πεσει.και εσεις κυριε καραιβαζ απο την γεωργια θα εχετε ακουστα την συκοφαντικη δυσφημηση.γινατε δικαστες και κριτες των παντων.αχωνευτη φαρα δημοσιοκαφροι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν ντρέπεστε να υπογράφετε άρθρα χωρίς υπόσταση;;; Γελοιότητα τα περί δολοφονίας απο εθνικιστές και απορώ πως φτάνετε στο σημείο να κατηγορείτε κόμματα με μόνες αποδείξεις τις φαντασιώσεις του Καραϊβάζ!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
H αστυνομια ανακοινωσε οτι το θυμα ηταν σεσημασμενος εμπορος ναρκωτικων αυτο τα λεει ολα.Τη χρυση αυγη που την ειδατε?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ενας εμπορος ναρκωτικων λιγοτερος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
!!!!!!!!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΦΟΝΟ?????? ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ Η'' Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ???????? ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ....ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΘΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΤΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΝΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ Η'' ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΟΔΛΗΨΙΕΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ , ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ, ΤΟ ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.........
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
συνεχιστε να εξισωνετε τους υποφυλους με τους Ελληνες και θα τα πουμε οταν ερθει η ωρα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κε Καραιβαζ το θύμα ήταν σεσημασμένος εμπόρος ναρκωτικών;αν ναι τοτε το άρθρο σας είναι ανυπόστατο κι εκ του πονειρου,αν οχι κι έχετε πληροφορίες και οχι εικασίες τότε ΜΠΡΑΒΟ.
Ο χρήστης Χρυσή Αυγή είπε…
Κύριε Καραιβάζ η Χρυσή Αυγή επειδή δεν είναι συμμορία όπως θέλετε να περάσετε στον κόσμο,επειδη δεν εχει corps και swat, κινείται είδη νομικά για τη σηκωφαντία σας και τις επόμενες μέρες θα ενημερωθείτε απο τον νομικό της σύμβουλο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προδότες δημοσιογράφοι σκοτώθηκε ένας έμπορος ναρκωτικών απο δικούς του για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και τα ρίχνετε στην Χρυση Αυγη.Η άνοδος της έπρεπε να φέρει προβοκάτσια απο τα παπαγαλάκια του συστήματος.Εννοια σας κυριε Καραιβαζ και οι καιροι αλλάζουν...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Aυτοί είναι οι "δημοσιογράφοι" μας Ελληνες....κοινοί λασπολόγοι. Εγώ έχω πληροφορίες οτι τον Μπαγκλαντεσιανό τον έφαγε ο Καραιβάζ για προβοκάτσια.....και μετά έγραψε το άρθρο.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ως κοινος δημοσιοκαφρος και λασπολογος, ο "κυριος" Καραιβαζ, βγαζει αποφασεις και ως γνησιος ψευτοδημοκρατης ποινικοποιει και συκοφαντει εναν πολιτικο χωρο. Δεν ειναι η τσιπα που ποτε δεν ειχε. Δεν ειναι ο μισθος του που αξια παιρνει εκτελοντας πιστα τις εντολες των αφεντικων του. Ειναι οτι τα ψεμματα και η ανοησια του, δειχνουν οτι τελικα πρεπει να δουμε την Χρυση Αυγη, ακομα και οσοι δεν ημασταν φιλοι της, με αλλο ματι. ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙ ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ, ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ελπιζω πραγματικα η χρυση αυγη η οποια ειναι νομιμο πολιτικο κομμα να σας κυνηγησει δικαστικα...
Ο χρήστης bloko.gr είπε…
Σε όλους όσοι σπεύσατε ως κήνσορες της Χρυσής Αυγής, θα ξαναπώ αυτό που έγραψα στον πρώτο καλοπροαίρετο αναγνώστη ενός κειμένου που στηλιτεύει την εκπόρευση της βίας και από τα δύο άκρα. "Έχεις δίκιο. Δεν έχουν συλληφθεί για ν' αποδοθεί χρώμα στο μίσος. Αντιστρέφω ωστόσο το ερώτημα. Ποιος νουνεχής θα έβγαινε μεσάνυχτα σε περίπολα θανάτου;"
Σε ότι αφορά στην προειδοποίηση της Χρυσής Αυγής περί της νομικής της προετοιμασίας εναντίον μου,ένα μόνο. Ευπρόσδεκτη. Ακόμη ένας μεταξύ πολλών άλλων. Τα σύνδρομα καταδίωξης κατατρύχουν τους φέροντες.
Ένα μόνο μπορώ να πιστοποιήσω προς όλους. Η στοχοποίηση και από τις δύο πλευρές των άκρων είναι από μόνη της μια δικαίωση.

Γιώργος Καραϊβάζ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από τη μια δολοφονήθηκε ένας οικογενειάρχης με θύτες Αφγανούς για τους οποίους υπήρχαν μάρτυρες και οι οποίοι συνελήφθησαν.

Από την άλλη ένα προφανές ξεκαθάρισμα λογαριασμών με ανθρώπους του υποκόσμου, αφήνει ένα μπαγκλαντεσιανό έμπορο ναρκωτικών νεκρό.
Κανένας μάρτυρας. Καμία σύλληψη. Καμία απόδειξη (ούτε καν ένδειξη) για κάτι.

Και αυτομάτως όλα τα "παπαγαλάκια" των καθεστωτικών ΜΜΕ κάνουν λόγο για δολοφονία από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Και γιατί να μην τον δολοφόνησαν Αναρχικοί ας πούμε, που διαλαλούν «θάνατος στους πρεζέμπορες»;
Λέω τώρα.
Προφανώς δεν τον δολοφόνησαν Αναρχικοί γιατί οι Αναρχικοί δεν έχουν δολοφονήσει ποτέ πρεζέμπορα. Πόσο μάλλον αν είναι λαθρομετανάστης.

Αλλά βόλευε στα καθεστωτικά ΜΜΕ να μιλήσουν για δολοφόνους της Χρυσής Αυγής ώστε να καταλαγιάσει η οργή του κόσμου (έναν σκότωσαν έναν σκοτώσαμε). Το οποίο φυσικά δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Τέλος να ρωτήσω το εξής: Όταν κάποιος σε ένα ΜΜΕ μιλάει για κάποιον άλλο, αυτόματα ο συντονιστής της συζήτησης του απαντά «Σας παρακαλώ. Δεν είναι παρών ο εν λόγω κύριος.». Εννοώντας ότι δεν μπορεί να απαντήσει.
Τη Χρυσή Αυγή πάντως μπορούν να τη συκοφαντούν όλοι δίχως να χρειάζεται υπεράσπιση.
Γιατί η Χρυσή Αυγή ήταν, είναι και -σίγουρα- θα είναι ο τρόμος του Καθεστώτος και των ΜΜΕ υπηρετών του.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε Καραιβάζ απλά τα πράγματα χωρίς φανφάρες και κορώνες....

Γράψατε επ ακριβώς "Την επομένη τα ξημερώματα δολοφονήθηκε από τα free corps της Χρυσής Αυγής στα Κάτω Πατήσια ένας μετανάστης από το Μπαγκλαντές.."

Έχετε στοιχεία? Προκύπτει απο αστυνομική έρευνα ή είναι δική σας εικασία?

Αναμένω με αγωνία την απάντηση σας...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πριν 4 λεπτά εδώ ήσασταν δεν πιστεύω να "φύγατε" τώρα....

Απλά μια απάντηση στο παραπάνω ερώτημα τίποτα άλλο για χρώματα βίας και αντιστροφές ερωτημάτων...
Το γράψατε με στοιχεία-πληροφορίες? Η μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε? Πιστεύω οτι αν μη τι άλλο έχουμα δικαίωμα να ξέρουμε σαν αναγνώστες....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
''ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ...''.ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΖΙΣΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΠ'Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΗΝΟΤΕΡΟ ΕΣΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ.
ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.
Ο χρήστης bloko.gr είπε…
Όχι δεν έχω κανένα άλλο στοιχείο πέρα από αυτά που δημοσιεύτηκαν στο σύνολο του Τύπου της επόμενης ημέρας.
Κανένα επιπρόσθετο στοιχείο πέρα από όλα όσα κατατίθενται εδώ και καιρό για τα free corps που επιτίθενται σε μετανάστες, καίνε τζαμιά χτυπούν και βυσσοδομούν.
Τίποτα παραπάνω από επίπλαστες έρευνες σε μπαρ της Αχαρνών που χρησιμοποιούνται ως ορμητήρια και οπλαποθήκες για τα τάγματα εφόδου.
Κανέναν Κουσουρή ή οποιανδήποτε άλλον Κουσουρή. Κανένα χαρακωμένο με σβάστιγγες. Καμία ένδειξη φανατισμού και μισαλλοδοξίας.
Τα υπόλοιπα όταν έρθει η ώρα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
«Χτυπούν», «Βυσσοδομούν», «Ορμητήρια», «Οπλαποθήκες», «Τάγματα Εφόδου», «Χαρακωμένοι με σβάστικες», «Φανατισμός», «Μισαλλοδοξία».
Ξεχάσατε το «Σκατόψυχοι»!

Πρέπει να είναι πολύ κακοί τελικά αυτοί οι Χρυσαυγίτες.

Εκτός από το ΚΚΕ αρχίζουν και οι διάφοροι άλλοι «προοδευτικοί» να έχουν ξύλινη γλώσσα και μπρος στη λύσσα τους για την άνοδο της Χρυσής Αυγής λυσσάνε περισσότερο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
O Χριστός και η Παναγία (και δεν είμαι και Χριστιανός...).!!!

Τι απάντηση είναι αυτή απο σοβαρό δημοσιογράφο....απο εικασίες δηλαδή και παλαιότερα περιστατικά γράψατε με βεβαιότητα οτι τον σκότωσε η Χρυσή Αυγή ή ο οποιοςδήποτε ,δεν με ενδιαφέρει η Χ.Α ....

Τι να πώ είμαι σοκαρισμένος πραγματικά και ελπίζω στο θεό να μην τύχει ποτέ και πέσω στο στόμα κανενός "δημοσιογράφου" του τύπου σας και δεν ξέρω μετά που να κρυφθώ...



Υ.Γ Αντί δλδ να ανακαλέσετε ή τουλάχιστον να γράψετε οτι "εικάζεται οτι είναι η Χ.Α απο το βρώμικο παρελθον της", συνεχίζετε με σθένος ανήκουστο να στηρίζετε τέτοια άρθρα...
Ο χρήστης bloko.gr είπε…
Δέχομαι πως ήταν ατυχής η αναπόδεικτη απευθείας σύνδεση της ενέργειας με την Χρυσή Αυγή. Πιστεύω στην καλοπροαίρετη κριτική του αρθρογράφου του αμέσως προηγούμενου σχολίου αλλά πάνω στους κανόνες της δικής μου πρώτιστα ηθικής και μετά της δεοντολογίας.
Όλα τα υπόλοιπα περί άκρων, βίας, φανατισμού και μισαλλοδοξίας παραμένουν ως έχουν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευχαριστώ πολύ...καλό απόγευμα και να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί την επομενη φορά που γράφουμε κάτι με "βεβαιότητα" γιατι η αρχή της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης είναι ακριβώς αυτή...

Τέλος για τα υπόλοιπα δεν πιστεύω οτι αντιλέγει κανείς...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άλα τις και της ομηρικής ο Καραϊβάζ! Μηδέν άγαν Γιωργάκη, μηδέν άγαν. Τον Σκάνμανδρο δεν θα τον δείς ποτέ να ξεχειλάει κουφάρια γιατί τότε, μεταξύ τους θα βρίσκεται και το δικό σου. Όσο για την Χρυσή Αυγή είναι βέβαιο ότι δεν έχει frei corps. Στο λέγω μετά λόγου γνώσεως. Άλλωστε την αλήθεια την γνωρίζεις και ο ίδιος. Διότι αν είχε, θα προσέχατε πολύ εσύ και οι ομογάλακτοι σου τα έπη που φεύγουν από το έρκος των οδόντων σας. Ή καλύτερα το μελάνι (της σουπιάς)που ξερνούν οι ρυπαροί στυλογράφοι σας.

ΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Υ.Γ. κι άσε τις ελληνικούρες αγράμματε! Η λέξη "βυσσοδομούν" είναι τόσο ξένη μέσα στο υπόλοιπο κείμενό σου, όσο οι λαθρομετανάστες στον τόπο μας.
Ο χρήστης bloko.gr είπε…
Κι εγώ ευχαριστώ. Αναγνώστες σαν κι εσάς αποδεικνύονται χρήσιμοι και πολύτιμοι συνεργάτες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εισαι εμετικος και στη φατσα και στα εργα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καραϊβαζ, απολύτως φιλικά προτείνω τα εξής δυο:

Α.Πέρνεις ένα καραβάκι (που ταιριάζει και με το επώνυμο σου) και πας σε κάποια άλλη χώρα να συνεχίσεις τη διατεταγμένη σου υπηρεσία.

Β. Αλλάζεις επάγγελμα, νομίζω για πάγκο της λαϊκης θα ήσουν σχετικά ταιριαστός. Απλώς μην πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες γιατί ο κόσμος ξυπνάει από το λήθαργο και προβλέπω να φεύγεις νύχτα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
back to georgia
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες οτι τον άτυχο μετανάστη τον σκότωσε ο απόλυτα ....""""έγκυρος"""" δημοσιογραφίσκος γιώργος καραϊβάζ για να μπορέσει να φορτώσει το έγκλημα αυτό στη Χρυσή Αυγή όπως τον διέταξαν τα φιλοσιωνιστικά αφεντικά του και κατα συνέπεια να γράψει και αυτή τη χειρίστης ποιότητας προπαγάνδα.
Είσαι για γέλια κακομοίρη, όσο για το παραλήρημα με τις οπλαποθήκες και τα τάγματα εφόδου... τί να πω!! Μίξη Βασιλάκη Καϊλα, Μάρθας Βούρτση και Υπολοχαγού Νατάσσας... ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ!

Υ.Γ. Και μια και πας να το παίξεις και "γραμματιζόμενος" μάθε οτι το σωστό είναι Σβάστικα και όχι σβάστιγγα και να σου πω επίσης οτι το ιστορικό χαράκωμα με τη Σβάστικα αποδείχθηκε οτι ήταν απάτη αφού ήταν τατουάζ που είχε κάνει το ..."θύμα" με τη θέλησή του. Εκτός κι αν έχεις και γι αυτό στοιχεία να αντιπαραθέσεις, όπως με τον φόνο που έκανε η ..Χρυσή Αυγή!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΡΑΙΒΑΖ,ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΔΟΥΛΕ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΠΟΡΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΟΥ. ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να φύγεις από την πατρίδα μας μιγά,υπηρέτη του αντεθνικού καπιταλιστικού συστήματος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΡΑΙΒΑΖ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕ ΥΦΟΣ 1000 ΚΑΡΔΗΝΑΛΙΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΚΡΑΙΟ??? ΑΚΡΑΙΟ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ??? ΑΚΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΣ ΑΝΤΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ!!! ΓΚΕ ΓΚΕ ΜΙΚΡΕ ΣΤΑΛΙΝΙΣΚΟ???
Ο χρήστης Κώστας είπε…
έμπορος ναρκωτικών -έστω βαποράκι- που σημαίνει πως σπέρνει τον θάνατο σε νεαρόκοσμο, και παράνομος στην χώρα;...δεν με νοιάζει ποιος τον σκότωσε,καλά του έκανε!!αν δηλαδή-λέω τώρα ρε παιδί μου αν- τον σκότωνε κάποιος δικός του ομοεθνής του τότε θα έφταιγε το κράτος, η πολιτεία κλπ που δεν κάνει κάτι, έτσι γενικά ε;για όλα τα υπόλοιπα φταίει η χρυσή αυγή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τελικά ήταν ξεκαθάρισμα η δολοφονία του Μπαγκλαντεσιανού… Σεσημασμένος κακοποιός το θύμα
Ἀναρτήθηκε στὶς 14 Μαΐου 2011 ἀπὸ τὸν/τὴν filologos10

Rate This

Για σεσημασμένο κακοποιό κάνουν λόγο σήμερα αξιωματικοί της ασφάλειας αναφερόμενοι στον 21χρονο μετανάστη από το Μπαγκλαντές
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για άτομο που είχε “φάκελο” για ναρκωτικά. Παράλληλα…
από κάποιες πηγές τονίζεται ο τρόπος δράσης των δολοφόνων που έκαναν το “μαφιόζικο” χτύπημα και που από την πρώτη στιγμή, λένε, παρέπεμπε σε ξεκαθάρισμα.

Οι δυο δράστες πλησίασαν με μηχανή το θύμα στη Στρατηγού Καλλάρη στα κάτω Πατήσια, ο ένας κατέβηκε του κάρφωσε το μαχαίρι πάνω από πέντε φορές και στη συνέχεια ανέβηκε στη μηχανή και εξαφανίστηκε μαζί με το συνεργό του.


Αναδημοσίευση από:http://filologos10.wordpress.com
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θέλω να ελπίζω ότι η συκοφάντηση ενός νομίμου πολιτικού κόμματος χωρίς κανένα στοιχείο ,αποτελεί απλά και μόνο μια κακιά στιγμή του δημοσιογραφικού σας λειτουργήματος.
Η ίδια η αστυνομία ανακοίνωσε ότι επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών.

Ενδεχόμενη επανόρθωση εκ μέρους σας και παραδοχή του λάθους σας ,θα αποτελούσε ενδεδειγμένη και τιμητική για το πρόσωπό σας ενέργεια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τώρα πρόσεξα ότι επανορθώσατε ,και αυτό σας τιμάει.

Το επόμενο βήμα είναι να μεταβείτε στο πλησιέστερο προς εσάς γραφείο της Χρυσής Αυγής,ώστε να διαπιστώσετε ότι αντί για...αιμοσταγείς δολοφόνους και αιμοδιψή τέρατα θα βρείτε μπροστά σας ανθρώπους τίμιους,οικογενειάρχες,εργαζόμενους ή ανέργους ,φοιτητές ,μαθητές ,ανθρώπους της διπλανής σας πόρτας.

Τότε θα καταλάβετε ότι οι..."δολοφονικές ιδεοληψίες"που σας προκαλούν ανησυχία βρίσκονται μόνο στα μυαλά αυτών που έχουν αιματοκυλίσει την πατρίδα μας τα τελευταία 40 χρόνια(βλ.αναρχοκομμουνιστική ακροαριστερή τρομοκρατία)

Μετά τιμής,

Ένας Χρυσαυγίτης ( 40 ετών ,οικογενειάρχης με παιδί,ελεύθερος επαγγελματίας,νομοταγής πολίτης και σίγουρα όχι δολοφόνος- Θα μπορούσα να ήμουν ο γείτονας της διπλανής σας πόρτας,όλη αυτή η εκστρατεία συκοφάντησης αν δεν ήταν τόσο εξοργιστική θα ήταν απλά αστεία...)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ειναι δυνατον ο δημοσιογραφος καραιβαζ να μην γνωριζει οτι συμφωνα με την αστυνομικη εκθεση ο λαθρομεταναστης ηταν εμπορος ναρκωτικων?σαφως και το γνωριζει αλλα θελει να κανει προπαγανδα εναντιον της χρυσης αυγης η οποια στις επομενες εκλογες θα ειναι σιγουρα μεσα στην βουλη και τοτε θα ειναι αργα πλεον για προπαγανδα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κυριε Καραιβαζ ,καλα κανατε και ανακαλεσατε με σχολιο σας τα οσα απαραδεκτα ειπατε για ενα νομιμο πολιτικο κομμα ,αλλα νομιζω οτι θα ηταν ορθοτερο και τιμιοτερο να ανακαλεσετε με ενα δευτερο αρθρο σας .
Εννοειται πως οι περισσοτεροι αναγνωστες σας δεν καθονται να διαβασουν ολα τα σχολια
και η αποκατασταση της αληθειας ειναι καθηκον του σωστου δημοσιογραφου νομιζω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το άρθρο σας αποτελεί τον ορισμό της συκοφαντίας,
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε παιδιά μην πέφτετε στο επίπεδο ενός μακάκα δημοσιογράφου ,σε διατεταγμένη και επιδοτούμενη υπηρεσία είναι, το άθλιο αυτό υποκείμενο! Οι κρεμάλες δεν θα αργήσουν!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΑΚΑΚΑ ΚΑΡΑΙΒΑΖ ΔΟΛΟΦΟΝΕ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΡΑΒΥΖΕ ΣΦΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΠΕΚΟΥΛΑΔΟΡΙΚΟ. ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΚΙΑΛΛΟ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΥΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
EISAI KAI ESY ENAS YPAITIOS STO XEPOYLHMA THS XWRAS!

Δολοφονίες Ελλήνων… κάθε μέρα θρηνούμε νεκρούς από τους ξένους εγκληματίες!
Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Ιουνίου 1, 2011

Την ίδια ώρα το ξεφτιλισμένο ΠΑΣΟΚικό κράτος αποφυλακίζει σωρηδόν δολοφόνους, ληστές και βιαστές. Τα μεγάλα προβλήματα απαιτούν ακραίες λύσεις: μοναδική διέξοδος η εφαρμογή του προγράματος της Χρυσής Αυγής

Έχουμε εξοργιστεί με την απάθεια του καθεστώτος, που βλέπει την κοινωνία να πνίγεται στο αίμα και όχι μόνο παραμένει άπραγο, αλλά υποθάλπει στην κυριολεξία την εγκληματικότητα και τους φονιάδες.Έχουμε βαρεθεί τις κλάψες και τη μοιρολατρεία της τηλεόρασης. Έχουμε μισήσει τους ρουφιάνους που τρέχουν όπου μυριστούν αίμα για να ανεβάσουν τα νούμερα και τις πωλήσεις τους. Κυρίως όμως έχουμε σιχαθεί έναν ολόκληρο λαό που περιμένει σιωπηρός τον θάνατο να χτυπήσει και τη δική του πόρτα.
Επειδή στη Χρυσή Αυγή έχουμε μάθει πρώτα να δρούμε κι έπειτα να μιλάμε, μοναδική διέξοδος από το τωρινό τέλμα είναι ο καθημερινός εθνικιστικός Αγώνας. Οι Έλληνες πρέπει να βγουν στον δρόμο και να διεκδικήσουν τα αυτονόητα δικαιώματά τους. Οι Έλληνες πρέπει να στηρίξουν ολόψυχα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Όταν η Χρυσή Αυγή αναλάβει τη διoίκηση αυτού του ρημαγμένου κράτους, τότε το πρόβλημα εγκληματικότητα θα λυθεί με συνοπτικές διαδικασίες.

Χρυσή Αυγή – Προγραματικές θέσεις:

- Λήψη άμεσων κατασταλτικών μέτρων για την εξάλειψη των συμμοριών των λαθρομεταναστών που δρουν ανεξέλεγκτα στο κέντρο των Αθηνών.

- Ειδικός σχεδιασμός αστυνομικών επιχειρήσεων για τη σύλληψη και την επαναπροώθηση όσων ξένων έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα.

- Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί παράνομος αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του δημοσίου
Ο χρήστης ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΡΜ. είπε…
''Ποιος νουνεχής θα έβγαινε μεσάνυχτα σε περίπολα θανάτου ; ''
Κ. Καραϊβάζ αναρωτιέστε ποιος νουνεχής βγαίνει σε περίπολα θανάτου;Μήπως ο ίδιος που χει στείλει 5-6 τεμαχισμένα πτώματα αλλοδαπών στις χωματερές τους τελευταίους μήνες;Μήπως ο ίδιος που προάγει μαύρες ιερόδουλες μεσημεριάτικα;Μήπως ο ίδιος που διακινεί σε κοινή θέα ναρκωτικά;Ποια είναι η καλύτερη ώρα για σφάξιμο τελικώς;Τι λέει η πείρα σας;
Στο ρητορικό ερώτημα που θέσατε λαμβάνετε απάντηση που δε θα θέλατε να εκμαιεύσευτε.
Συγχαρητήρια για την αντικειμενικότητα και το ήθος σας!
Άξιος ο μισθός σας!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΡΑΙΒΑΖ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ......
ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΛΕΚΕ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΡΑΒΥΖΑ Η ΟΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟΜΕΝΟ ΛΕΠΤΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟ 'ΧΟΥΝ ΚΑΝΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΘΩΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ 'ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΕΔΩ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ Σ'ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ
2.249.999 TO GO
IT IS GOING TO BE A VERY BUSY SUMER
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ακόμα να γίνει η μήνυση ρε παιδιά σε αυτό το αισχρό συκοφαντικό δημοσίευμα; Το χειρότερο από όλα πάντως ήταν η προκλητική προσπάθεια "επανόρθωσης" του δημοσιεύματος με σχόλιο το οποίο συνεχίζει αμετανόητα να εμπεριέχει συκοφαντίες και ψευδή στοιχεία, όπως το περιστατικό με τη χάραξη - τατουάζ της σβάστικας. Κάτι ανάλογο δηλαδή με τον υποτιθέμενο εμπρησμό της συναγωγής από ακροδεξιούς που τελικά συνελήφθησαν αλλοδαποί!! Περιμένουμε νέα με τη μήνυση, παραέγινε το κακό κύριοι!!!!!!
Γ.Λ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε πως την έχουν δει μερικοί!
Σκοτώνουν μέρα μεσημέρι Έλληνα πολίτη 3 αλλοδαποί για μια κάμερα.Το παραδέχονται και οι ίδιοι που συνελλήφθησαν. Την άλλη μέρα μαχαιρώνεται αλλοδαπός απο την "Χ.Α." του οποίου ούτε τα στοιχεία ξέρουμε παρα μόνο υποθέτουμε οτι είναι για αντίποινα!!!
Υποθέτουμε!!! Τότε ας υποθέσουμε οτι και ο 30-χρονος φοιτητής (30 χρονών φοιτητής! καλο ε!) μάλλον πετούσε πέτρες και μολότοφ και μάλλον δικαίως της έφαγε. Παρόμοια οι γνωστοι-αγνωστοι αριστεροί αναρχικοι έκαψαν 3 εργαζόμενους στην τρέπεζα και μαζι με αυτό όλη την Αθήνα. Αλλά ξέχασα τον αλλαδαπό μάλλον τον καθάρισε η Χ.Α.
Τι να κάνουμε, κάποια στιγμή και η κόκκινη-αριστερή χούντα θα πέσει μαζί με ολα τα τσιράκια του δήθεν προοδευτισμου...
Δεν πειράζει οι περισσοτεροι έχουν καταλάβει τι λαμόγια είστε όλοι και μασαμε.
Ο χρήστης Κωνσταντίνος Δικηγόρος είπε…
Κύριε Καραιβάζ να σας το πω αλλιώς?Άρθρα σαν τα δικά σας κάνανε και εμάς τους πρώην ψηφοφόρους της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ να βγαίνουμε στο δρόμο με τη Χρυσή Αυγή.Ευχαριστώ για το χώρο που μου δόθηκε στη σελίδα για αυτο το σχόλιο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καραιβαζ εισαι για πολλα χαστουκια,καλα του κανανε του μπαγκλαντεσιανου ρε,εδω χαθηκε Ελληνας ρε μαλακες...ξυπνατε και μη λετε παπαροπροοδευτικες αναληθιες!!!! ζητω το Εθνος μας!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καραιβαζ ερχεται η ωρα σου αθλιο αποβρασμα. θα βρεθεις σε χαντακι ετσι οπως το πας ψευτη αχρειο μουνοσκυλο κακο ψοφο σε σενα και σε οποιον αγαπας